Poradna duly
Jana Čurdová
Moni to máš pravdu nemusí
Stázinka s tím taky nemá problémy, dávám jen první lžičku a někdy přesnídávku jablko s banánem
Gabko - já jsem taky dávala první lžičku mrkev a zkusila jsem HIPP karotku s bramborem a taky to bylo v pohodě. Uvařila jsem i domácí mrkev u našich a taky to slupnul. Vůbec se těm novejm chutím nedivil. Všechnu tu zeleninu i Nutrilon do sebe cpal, až se mu dělaly boule za ušima
Chystám se teď na brokolici.
Ahojky
holky, jak je to s tou žádostí na proplacení dovolené, to můžu žádát normálně po zaměstnavateli nebo je tam nějaké omezení? Teď tomu nevím hlavu patu a hlavně to tu čtu poprvé, vůbec jsem o tom nevěděla!díky
Ahoj holky,
nějak jste se rozepsaly, nestíhám číst.
Tak já křtěná taky nejsem, ale chodim ráda do kostela, hlavně když mám bolavou dušičku.
Příkrmy, naše doktorka taky říkala až od 5měsíce. Někdy mi sní trošku přesnídávky, jinak je zatim jenom na sunaru a kaši, zeleninu bych mu dávala(neřídim se podle doktorky), ale nechce jí. Dnes jsem mu udělala rýžovo-jablečný pyré a slupnul asi tak 100ml, takže docela úspěch.
Tak dobrou noc, jdu se věnovat manžovi.
Ahojky
holky, jak je to s tou žádostí na proplacení dovolené, to můžu žádát normálně po zaměstnavateli nebo je tam nějaké omezení? Teď tomu nevím hlavu patu a hlavně to tu čtu poprvé, vůbec jsem o tom nevěděla!díky
Peto dovolenou Ti proplatí zaměstnavetel. Ona se totiž bere mateřská stejně jako nemocenská, proto máš na ni nárok, teda na poměrnou část ![]()
Gabko - díky, já se na to teda poptám a uvidím
Poslala jsem nějaký fotky.
Krásnou dobrou noc
Dobré ráno, máme tady zase krásný slunečný den!!!! Asi půjdem na prochajdu, jinak nemám nic jiného v plánu ![]()
Krásné ráno ![]()
Hned jsem se pobavila,když ve Snídani říkali,že někde v Čechách sněží,haha,tak to už je fakt úlet
![]()
Peti od příští středy začínám asi s 8-mi holkama chodit do Sluníčka http://www.jarmila.com/ ,více zde,kdybys chtěla,tak se můžeš s Fidem přidat,bylo by to každou středu od 11 do 12.
Za chvilku jdem na včeličku,musím se doktora zeptat jestli neví co dělat proti tomu svědění ![]()
Jdu se najíst a trochu poklidit ![]()
Hezké ráno
u nás taky svítí sluníčko tak taky vyrazíme na prochajdu ![]()
Kači- já už si říkala, kde se touláš nebo jestli na nás kašleš
![]()
Mě ta stránka nejde zobrazit, tak mi to napiš znovu a nebo stručně co to je?díky
Kači- pardon já tě včera normálně přehlídla, jsem to teda slepoun, až teď jsem si to přečetla
![]()
Já si to rozmyslím a určo ti dám vědět, ale víš jak to se mnou je!!