Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Hani , já jsem tady někam psala, že jsem od Šternberka? Ani nevím
A kde máte tu rodinu? Napiš vesnici, třeba je znám. Já mám ted bydliště Uničov-Brníčko, tam stavíme ten domek…Ale ted ještě bydlím v Pasece u rodičů
Možná jsme do rodiny?
Mluvila jsem s tátou a on říkal, že máme ve Štětí rodinu
To by byla náhoda, že?
Jinak Dominik byl dneska nějak protivnej, nevím. Venku jsme byli jen chvilku, protože začalo pršet a foukal studený vítr.
Tak možná proto je takovej. Venku se vždycky líp vyspinká.
Dám do galerky nějáké fotky…
Taknám nějak v galerce nepřibývají fotky. Holky nefotíte?
Jarčo jen tam přidej ![]()
Ellay kamjsi je uložila??? Do Listopad 2005? Asi nee, tam tě to pustí obyč, ale asi to bude tím, že nejsi zaregistrovaná
. Asi tak to bude
Už jsem taky koukala,Dominiček je krásnej,miluju ty jejich faldíky ![]()
Jdu se vykoupat a pak koukat na Uvolněte se,prosím! A na VV.
Krásnej zbytek večera a dětičky ať spí celou noc
![]()
Gabčo, no jo, jak sedí, tak se mu to tam pěkně rýsuje
je udělanej
Tak jako Stázinka a Ráchelka
. Jak jsem tak koukala na váhu, tak z chlapečků je asi nejtežší a to měl při narození skoro nejmíň. No jo, pěkně to dohnal.
Dominik děkuje za pochválení
No jo, ty faldíky, je to super. Všechny ty naše mimča jsou ty nejkrásnější ![]()
Tak dobrou noc holky! Samozřejmě dobrou i dětičkám…
Poslala jsem dvě fotky a zítra pošlu další ![]()
Krásnou dobrou noc a hodné mimča
Jarčo ,
jsou z Ujezda, jmenujou se Fofovi. Je to brácha mího táty. A co si pamatuju, tak tam k nim někdo s Paseky jezdil.
Ted se jdu juknout na fotky.
Ten náš takový faldíky nemá, ale z čeho by je taky měl, když moc nejí.
A ty upatlaný pusinky jsou taky hezký, to u nás taky nehrozí. Holky jak to děláte, že ty vaše děti tak krásně papkaj.
Dobré ránnko:-)
Tak to já se zaregistruju, ať tam můžu ty fota hodit:-)
Dětičky jsou tam všechny krásné:-)). Jak to že se mi ten obrázek včera nepoved? Hmmm ![]()
Dobré ranko všem.
Ellay on se povede. Musíš před vložením odkazu kliknout na img a po vložení taky. Když tak si zkus dát náhled místo odeslat a uvidíš, jestli se ti to povedlo. Určitě se zaregistruj.
Stázinka dneska byla vzhuru už v 6:20, ale hrála si hezky hodinu v postýlce, zlaté dítě.
Hani STázinka papá příkrm až teď, dneska to bude třetí den, pravda 3× denně vypije 180 ml mutrilonu a 160 ml kaše. Jsem ráda, že teď už jí jede ta merkev, dneska ji dám zeleninovou směs, tak uvidíme ![]()
Holky dneska bacha je totiž APRÍL tak buďte ostražité ![]()
Pěkné sobotní ráno maminky a miminka,
My jsme se dnes celou noc budily, tak jsme opět nevyspané.
Gabko , Tobě Stázinka tak krásně papá. Ráchelka chce čím dál tím míň Nutrilonu. 120ml už vypije tak 2× za den, pak jen 60ml a k tomu nakojit.