Poradna duly
Jana Čurdová
V piškotech je mouka tzn. lepek a cukr,takže taky až tak od 8-9 měsíců.Ono by se asi nic nestalo,ale to po svíčkové taky ne,že ![]()
Malej už spí,ani nejedl jak byl hotovej ![]()
Udělala jsem si radost a koupila v H a M kalhoty,tuze pěkný,lahvově zelený,sportovní a široký a dělají hezkej zadek ![]()
Peti tak mu zkus dát třeba rozvařenou rýži nebo brambory,může taky jablko,hrušku,meruňky,brokolici,cukinu,květák,dýni.Ovoce má být podušený. Šimon vypije sotva 180 a už nemůže ![]()
Stázinka je moc šikovná holčička
Šimon stále nic-je to pecka
![]()
Kaši jsem mu udělala z brambor, brokolice a mrkve, to jedl. No já něco vymyslím.Nebudu mu dávat nic co by ho zatěžovalo.
Dítko pořád chrní, tak jsem ho přenesla z kočárku do postýlky, až bude mít hlad on se zajisté ozve ![]()
Dneska je napínavá Ordinace, musím si ji nahrát, páč přijde ta kámoška a to zase budem prndat ![]()
Byla tady odpoledne přítelkyně od otce, ona je taková třetí babička a donesla mu krásnou soupravičku, už aby bylo krásně ať ho můžu nastrojit a ukazovat frajera
U nás zase leje, to je vrchol!!
Kači- ještě mám dotaz, takový ty příkrmy zeleninový s masem co jsou od 4. měsice se můžou dávat nebo néé?!děkuji
Jo a včera jsem mu dala hrušku a pak byl pokakanej až na zádech!! Takže to asi zatím né. Ale zítra zkusím tu rýži ![]()
Ahoj holky,
my jsme se teď vrátily z 4 hodinové vycházky.
Tak se to rozhodlo, Péťa 27.4. definitivně v práci končí. Snad se mu podaří brzy nějakou novou práci najít.
Stázince moc gratulujeme ![]()
Pěkný večer.
Peti s tím masem je to složitý,sice je to napsaný od 4.měsíce,ale ve výživě nám říkala,že až od roku,zbytečně to zatěžuje.Ono maso je těžko stravitelný pro nás,natož pro mimča i když se zdá,že v té výživě je toho minimum.
Navíc maso se poprvé má podávat ve formě vývaru a až je v pohodě ohledně reakce,tak pak se může dát rovnou maso.
Já tady nechci být za chytrou,když mu dáš výživu od 4.měsíce s masem,tak asi se nic nestane,ale já osobně fakt počkám s masem do roku.
Ivo přeju Vám,ať se brzo objeví nová práce a mnohem lepší ![]()
Ahoj holky,
mám 4 měsíčního chlapečka, jsem z jižní moravy, je mi 27let:-)
ráda bych se k vám přidala.
zrovna teď leží na dece a poslouchá muziku, to ho totiž uklidňuje:-))
Ahojte maminy,
Ivo,je mi to líto, snad si manžel najde nějakou práci brzo a bude to snad dobrý.
To s těma příkrmama mě taky zajímá! Na těch skleničkách je napsáno třeba od ukonč. 4.měsíce a je v tom maso. Já jsem myslela, že se maso může až tak od roku a půl, tak nevím. Znám totiž holku co má prcka na den stejně starýho jako je Dominik a ona je tak trochu blbá, odmítla ho kojit, protože měla vpáčené bradavky a s kloboučkama se jí kojit nechrělo
a on se jí v noci často budil, tak mu nadávala a ted se o něho stará její babička, která ji vychovávala, protože ji měla máma brzy. Má ho u sebe i v noci, jen když je v práci, tak ho má ta holka. A oni už ho krmí úplně vším možným, hlavně aby dobře a dluho spal! Dávají mu fakt všechno. Je to divná rodina. Myslím si, že ta holka vůbec dítě mít ještě neměla. Ona k němu nemá ani vztah. Je mi toho chlapečka líto ![]()
Dneska jsme byli na procházku a pak jsem nechala malýho na dvoře a on ještě asi hodinu spinkal v kočárku i když se nejelo
A v noci byl taky nejak hodnější. Vždycky se napapal a za chvilku spal. Jen ve čtyři si už připadal vyspinkanej, tak jsem ho uspala na balonu a ještě usnul. Doufám, že už to snad bude jen lepší a lepší ![]()
Ahojky Elllay, vítám Tě s chlapečkem mezi námi
Jak se chlapeček jmenuje a kdy se narodil?Pokud Ti nevadí, že se ptám ![]()
Kači- tak já mu to dávat nebudu, jen jsem se chtěla zeptat, ale je divný,že to prodávají, když by se to nemělo papat. Udělám tu rýži a budu to nějak kombinovat, děkuji ti za rady ![]()
Ahoj Elllay hurááá nová maminka ![]()
Pěkně se nám to rozrůstá,jen tak dál ![]()
Honem nám napiš něco o sobě a chlapečkovi,jsme zvědavky,zvědavý ![]()
Jarcahof tak vidíš jak máš Dominička šikovnýho ![]()
Ta kamarádka je drsná,vůbec nechápu,proč takový holky mají děti,fakt. ![]()
Nakonec to dopadne,že babičce bude říkat maminko ![]()
Za chvilku je Ordinace,tak jdu koukat ![]()
Jarčo- to tak někdy je, když někdo chce mimčo, tak se to třeba nedaří a ten kdo ho má tak si ho neumí vážit. Taky je mi líto takových dětí
Takový matky by děti neměli mít!! Ale hlavně, že se o něj někdo stará.
Mám Matyáška, jsou mu 4 měsíce a 6 dní:-)))
Příkrmy já ještě neřeším, zatím je kojím, ale před týdnem a něco jsem byla u dr. a vážil 5.70kg, přitom porodní váha byla 3.750kg, tak se mi to zdálo málo necelé dvě kila za 4 měsíce. zkoušela jsem mu dát večer nutrilon, ale plive to ven, tak jsem to vzdala, přibírá tak co:-))))). I dr. říkal, že některé děti jsou prostě drobnější.
Ellay, vitám tebe a Matyáška mezi náma ![]()
Kači, ta holka naštěstí není moje kamarádka
A ona už je vlastně jeho prababička, je to babička té holky, ale ta jí říká mami, protože její pravá máma jí měla v 16ti a tak se o ní starala babička
Snad je to trochu srozumitelný…
Je to prostě divná rodina.
Taky jdu koukat na Ordinaci. Ted je to hrozně napínavý
Malej spinká, tak snad budu mít klid.
Tak se holky mšjte pěkně, dneska už se asi neukážu…
Dobrou všem…
Ahoj holky,
dobrá zpráva - Stázinka v 19°° snědla lahvičku „první lžička - mrkev“ lžičkou a úplně celý obsah (110g)
Teď jsem ji už dala do postýlky. To víte ordinace ![]()
Elllay vítám tě u nás!
Jdu koukat, tak snad potom ![]()