Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
30.3.06 19:03

V piškotech je mouka tzn. lepek a cukr,takže taky až tak od 8-9 měsíců.Ono by se asi nic nestalo,ale to po svíčkové taky ne,že :lol:

Malej už spí,ani nejedl jak byl hotovej :roll:

Udělala jsem si radost a koupila v H a M kalhoty,tuze pěkný,lahvově zelený,sportovní a široký a dělají hezkej zadek :lol:

Peti tak mu zkus dát třeba rozvařenou rýži nebo brambory,může taky jablko,hrušku,meruňky,brokolici,cukinu,květák,dýni.Ovoce má být podušený. Šimon vypije sotva 180 a už nemůže :lol:

Stázinka je moc šikovná holčička :! :lol: :lol: :lol: Šimon stále nic-je to pecka :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
30.3.06 19:20

Kaši jsem mu udělala z brambor, brokolice a mrkve, to jedl. No já něco vymyslím.Nebudu mu dávat nic co by ho zatěžovalo.

Dítko pořád chrní, tak jsem ho přenesla z kočárku do postýlky, až bude mít hlad on se zajisté ozve :D

Dneska je napínavá Ordinace, musím si ji nahrát, páč přijde ta kámoška a to zase budem prndat :D

Byla tady odpoledne přítelkyně od otce, ona je taková třetí babička a donesla mu krásnou soupravičku, už aby bylo krásně ať ho můžu nastrojit a ukazovat frajera :lol: U nás zase leje, to je vrchol!!

Kači- ještě mám dotaz, takový ty příkrmy zeleninový s masem co jsou od 4. měsice se můžou dávat nebo néé?!děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
30.3.06 19:23

Jo a včera jsem mu dala hrušku a pak byl pokakanej až na zádech!! Takže to asi zatím né. Ale zítra zkusím tu rýži :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.3.06 19:25

Ahoj holky,
my jsme se teď vrátily z 4 hodinové vycházky.
Tak se to rozhodlo, Péťa 27.4. definitivně v práci končí. Snad se mu podaří brzy nějakou novou práci najít.
Stázince moc gratulujeme :)
Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
30.3.06 19:32

Ivo- tak to je mi líto, tak přeji hodně štěstíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.3.06 19:43

Peti s tím masem je to složitý,sice je to napsaný od 4.měsíce,ale ve výživě nám říkala,že až od roku,zbytečně to zatěžuje.Ono maso je těžko stravitelný pro nás,natož pro mimča i když se zdá,že v té výživě je toho minimum.
Navíc maso se poprvé má podávat ve formě vývaru a až je v pohodě ohledně reakce,tak pak se může dát rovnou maso.
Já tady nechci být za chytrou,když mu dáš výživu od 4.měsíce s masem,tak asi se nic nestane,ale já osobně fakt počkám s masem do roku.

Ivo přeju Vám,ať se brzo objeví nová práce a mnohem lepší :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.06 19:46

Ahoj holky,
mám 4 měsíčního chlapečka, jsem z jižní moravy, je mi 27let:-)
ráda bych se k vám přidala.
zrovna teď leží na dece a poslouchá muziku, to ho totiž uklidňuje:-))

• Citovat
  • Upravit
329
30.3.06 19:50

Ahojte maminy,
Ivo,je mi to líto, snad si manžel najde nějakou práci brzo a bude to snad dobrý.
To s těma příkrmama mě taky zajímá! Na těch skleničkách je napsáno třeba od ukonč. 4.měsíce a je v tom maso. Já jsem myslela, že se maso může až tak od roku a půl, tak nevím. Znám totiž holku co má prcka na den stejně starýho jako je Dominik a ona je tak trochu blbá, odmítla ho kojit, protože měla vpáčené bradavky a s kloboučkama se jí kojit nechrělo :roll: a on se jí v noci často budil, tak mu nadávala a ted se o něho stará její babička, která ji vychovávala, protože ji měla máma brzy. Má ho u sebe i v noci, jen když je v práci, tak ho má ta holka. A oni už ho krmí úplně vším možným, hlavně aby dobře a dluho spal! Dávají mu fakt všechno. Je to divná rodina. Myslím si, že ta holka vůbec dítě mít ještě neměla. Ona k němu nemá ani vztah. Je mi toho chlapečka líto :(
Dneska jsme byli na procházku a pak jsem nechala malýho na dvoře a on ještě asi hodinu spinkal v kočárku i když se nejelo :) A v noci byl taky nejak hodnější. Vždycky se napapal a za chvilku spal. Jen ve čtyři si už připadal vyspinkanej, tak jsem ho uspala na balonu a ještě usnul. Doufám, že už to snad bude jen lepší a lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
30.3.06 19:50

Ahojky Elllay, vítám Tě s chlapečkem mezi námi :D Jak se chlapeček jmenuje a kdy se narodil?Pokud Ti nevadí, že se ptám :D

Kači- tak já mu to dávat nebudu, jen jsem se chtěla zeptat, ale je divný,že to prodávají, když by se to nemělo papat. Udělám tu rýži a budu to nějak kombinovat, děkuji ti za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.3.06 19:56

Ahoj Elllay hurááá nová maminka :lol:
Pěkně se nám to rozrůstá,jen tak dál :lol:
Honem nám napiš něco o sobě a chlapečkovi,jsme zvědavky,zvědavý :lol:

Jarcahof tak vidíš jak máš Dominička šikovnýho :lol:
Ta kamarádka je drsná,vůbec nechápu,proč takový holky mají děti,fakt. :roll:
Nakonec to dopadne,že babičce bude říkat maminko :roll:

Za chvilku je Ordinace,tak jdu koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
30.3.06 19:56

Jarčo- to tak někdy je, když někdo chce mimčo, tak se to třeba nedaří a ten kdo ho má tak si ho neumí vážit. Taky je mi líto takových dětí :( Takový matky by děti neměli mít!! Ale hlavně, že se o něj někdo stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.06 19:57

Mám Matyáška, jsou mu 4 měsíce a 6 dní:-)))
Příkrmy já ještě neřeším, zatím je kojím, ale před týdnem a něco jsem byla u dr. a vážil 5.70kg, přitom porodní váha byla 3.750kg, tak se mi to zdálo málo necelé dvě kila za 4 měsíce. zkoušela jsem mu dát večer nutrilon, ale plive to ven, tak jsem to vzdala, přibírá tak co:-))))). I dr. říkal, že některé děti jsou prostě drobnější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.3.06 20:00

Jo, jo ordinaci já taky můžu. I když mě to někdy štve:-(

• Citovat
  • Upravit
329
30.3.06 20:07

Ellay, vitám tebe a Matyáška mezi náma :lol:
Kači, ta holka naštěstí není moje kamarádka :wink: A ona už je vlastně jeho prababička, je to babička té holky, ale ta jí říká mami, protože její pravá máma jí měla v 16ti a tak se o ní starala babička :roll: Snad je to trochu srozumitelný… :lol: Je to prostě divná rodina.
Taky jdu koukat na Ordinaci. Ted je to hrozně napínavý :) Malej spinká, tak snad budu mít klid.
Tak se holky mšjte pěkně, dneska už se asi neukážu…
Dobrou všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.3.06 20:07

Ahoj holky,
dobrá zpráva - Stázinka v 19°° snědla lahvičku „první lžička - mrkev“ lžičkou a úplně celý obsah (110g)
Teď jsem ji už dala do postýlky. To víte ordinace :)))
Elllay vítám tě u nás!
Jdu koukat, tak snad potom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí