Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
28.3.06 16:29

Tak nám právě odešla babča, malej je po jídle a nacvičuje nějaký akrobacie na zemi. Tak teď jsem ho otočila, jen si sednu už je zas na břichu, to je aspoň tělocvik :!

Já se snažím s prckem dělat blbosti a věnovat se mu, ale ne vždy ho to baví, lepší je když jsme venku buď kouká nebo spinká a pak je v pohodě. Dnes spal hodinu a už je zas protivec, musela jsem si ho vzít na klín a kouká na telku. U nás jede od rána, mám to jako společnost i když na ni nekoukám, ale malej je maniak!!

Kači díky za podporu, já si taky říkám, že raději 5 zbytečných kontrol než něco zanedbat. Koukala jsem na net a je tam celkem dost takových případů, jde spíš o to, aby se třeba nezastavil růst hlavičky nebo tak. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
28.3.06 17:23

Vložila jsem nějaký fotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
28.3.06 19:33

Ahojte,,,no jasně že jsme na procházce zmokli,,,,,snad to bude zítra lepší, náš brouček už spinká a já chci napsat dřív než začne ordinace.

Gabko,,,,,,chci poslat fotečku, aby jsi ji mohla zařadit,,,,,jak to mám udělat????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
28.3.06 19:46

Kači, díky za fotky, já tam vypadám jak manda!!!

Tak brouček už spinká, opět vypil 300ml kaše, to je žrout :D
Dneska se koupal s taťkou ve vaně a náramně se mu to líbilo :D

Tak já si jdu dát koupel a pak Ordinace!!
Ale ještě kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
28.3.06 20:05

Ahoj holky,
tak nakonec jsme na tu procházku šli a v kočáře spal další hodinu, to jsem zvědavá v kolik večer usne. Televize u nás jede pořád, mám ji jako kulisu a Davča se taky za ní pořád otáčí. Už zase řve, jdu mu udělat čaj a pak kouknu na ordinaci. Jestli mě manža pustí k pc, tak se ještě ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
28.3.06 20:53

Pěkný večer holky,

jak vidím, tak se všechny díváte na Ordinaci. Já jsem se chviku dívala na Rodinná pouta, než manžel přišel na to, že je tam fotbal, tak mám útrum.

Přeji vám i vašim miminkům dobrou noc a ať se dobře vyspíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
28.3.06 22:14

Ahoj holky, tak jsem se dneska dostala k ntb jinak než pracovně.
Petro přidala jsem nové míry Filípka do tabulky. Povím ti, že je toale dlouhán. Kam prosim tě dává to jídlo??? Podle měření je jako špagetka :) . Ta naše holka zase jako kulička (to trochu odpovídá chichichichi)
Ivo dny u Ráchelky jsem taky dopsala.
Kamamko ulož fotky do galerie listopad 2005a já ji od tamtud vložím do seznámku :) .

U nás bylo tak ydneska docela ošklivo. Večer posílal švagr fotky (bydlí v Přerově) řeky Bečvy. Docela to vypadá blbě - asi metr a je vylitá. Hrůza. Nechci vás děsit, pardon. Ale říct jsem to musela.

Já už mám žádost o rodičák vyplněnou asi týden, ale nějak tam nemohu dojít. Nejpozději v pátek to ale muím podat. Jen tak mimochodem dostala některá z vás ten rodičák v měsíci kdy se mimi narodilo? Jestli jste nežádaly, žádaly jste dodatečně? Já teda nee. Prošvihla jsem žádost o 2 dny (tříměsíční lhůta). Jen mě to zajímá, jestli jsem v tom sama nebo ne. Kdyby jste se tím chtěli prokousat tak mám pár rad a můžu poslat SZ.

Tak zatím se holky mějte, krásnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.3.06 10:04

Ahoj holky. Máme tady další dešťový den. U nás už se stavějí protipovodňové zábrany, teda u nás v Praze.
Dneska to na procházku nevypadá, tak budeme celý den doma. Manža jde ještě do Sazka arény na hokej, tak přijde až okolo osmé, deváté.
Stázinka teď usíná, musím říct, že i mě se pořád zívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
29.3.06 10:06

Krásné upršené ráno

tak já jsem nervozní jak pes, doufám, že to na neurologii dopadne dobře!!

Gabko- já taky nevím kam to dává, je takový jedlík a přitom špejle, ale je pravda, že on se vždycky strašně rychle vytáhne, takže se nestačí zakulacovat!!

O rodičák jsem nežádala, byla jsem ještě v termínu, ale než jsem to podala tak to zamítli a na tahanice nemám ani čas ani náladu.
Ale je to sprominutím bordel, dělají z lidí blbce!!

Tak vám všem přeji krásný den a myslete na nás, pak dám hned vědět jak jsme dopadli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.3.06 10:16

Peto držíme palečky Filípkovi, aby to bylo všechno oki!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
29.3.06 10:36

Dobré ráno maminy,
v noci opět 2 jídla a budíček v 7hod. Od rána zase řve, takže ho neustále natřásám a různě se s ním pohupuju. Už jsem si všimla, že se houpu i když ho na ruce nemám, to asi abych nevyšla ze cviku.
Petro, tak at vám to dobře dopadne.
Gabko, tady Labe taky stoupá, tak se odpoledne půjdem podívat jak to vypadá.
Ted jdu Davčovi dát najíst a zkusim ho konečně uspat.
Zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
29.3.06 10:48

Gabko, včera jsem se koukla na vaše stránky. Ty si s těma fotkama dost pohraješ co? Jsou fakt hezký. Až manža bude zase dělat ty naše, tak tam taky ukážu nějaký svoje výtvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.3.06 11:01

Dobré ráno holky a miminka,

my jsme dnes spali od 2.00h. do 7.30h.
Teď jsem u muže v práci.

Peťo , neboj, s Filípkem to určitě dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.3.06 11:05

Gabko , díky za tabulku. My jsme si nezažádali o ten rodičák v měsíci, kdy se malá narodila. Poslala bys mi prosím Tě k tomu SZ, jak jsi psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.3.06 11:08

Hani tak trochu si s těmi fotkami vyhraju, nejhorší je, že jich nafotím spoustu a nedokážu se s nimi rozloučit, takže vymažu jen ty rozostřené a zbytek si nechám :D Taky je štěstí, že to Stázince nevadí a bere to jako hru. Zrovna přemýšlím nad novými fotkami. Snad mě něco napadne. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí