Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
25.3.06 21:10

Krásný večer maminky a dětičky

tak jsem uspěšně zvládla cestování vlakem, můžu říct, že fakt na pohodu :D
Měla jsem strach z těch schodů, ale dalo se to a lidi taky ochotní pomoc :lol:
Takže teď už se nebojím jezdit s kočárem kamkoliv a čímkoliv. Malej byl tak utahanej z toho vzduchu tam, že pořád spinkal musela jsem ho budit na jídlo a před chvíli znovu, takže teď je po jídle a vykládá, tak dnes to bude pozdější usínání, ale snad mu to nezůstane 8O

Gabko moc hezký kočárek, já mám taky kombinovaný se sporťákem , ale chci si koupit jen nějaký golfky až bude trochu větší.

Kači, s tím Šimonkem mě to mrzí, ale chce to čas a bude to v pohodě.
Zítra se na vás těšíme, je to u Jany jo!

Jaště bych se vrátila k tématu tchýně!
Já mám tchýni kousek od nás, ale pokud nepřijedeme my tak se moc neobtěžuje, a to přitom vykládala, že bude chodit vozit a tak. Já samozřejmě se nikoho neprosím, ale nemám ráda planý řeči. Ale jinak je na pohodu, ale tohle mě na ni mrzí. Ale, když potřebuji hlídání tak si ho domluvím jinde, většinou spolíhám sama na sebe nebo manžu. Ale moje máti nebo taťka mi vyjdou vstříc, pokud můžou a mají čas :D

Tak přeji krásný večer a jdu kouknout do galérky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
25.3.06 21:33

Zdravím všechny maminy i miminka,

pár dní jsem teď neměla moc času a teď vůbec nevím, jak zvládnu dočíst všechno, co jste stihly napsat 8O . U nás je vše v pohodě, Kuba je moc hodnej, pěkně baští přesnídávky, jen vidí lžičku a už otevírá pusinku.

Musím se trochu pochlubit, těch pár dní, co jsem teď nepsala jsem trávila s mým novým přítelem, vypadá to dobře a má moc rád Kubíka :D Že by nový taťka? Uvidíme.

Gabko, super kočárek. A skvělý nápad s těmi tabulkami, hned zítra doplním Kubíkovo míry.

Vítám Kamamku a dalšího Kubíčka.

Koukala jsem do galérky, jak nám ty dětičky pěkně rostou. Jsou všechny moc kouzelný. Když se takový prcek usměje, hned zmizí všechny starosti.

Přeju hezký večer a hlavně klidnou noc.

Verča a Kubík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.3.06 21:52

Davídek konečně usnul, dneska mě teda fakt utahal, taky jsem zvědavá jak zvládne tu změnu času.
Verčo, moc ti přeju aby to byl ten pravej pro život.
Jdu si lehnout k telce, dnes toho mám opravdu dost, takže dobrou noc a hodný děti.
Ahoj zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.3.06 22:08

Verunko taky ti přeji ať ti ti vyjde. :D

Krásnou dobrou noc a pa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.3.06 13:41

Pěkné nedělní odpoledne maminky a miminka,

Verčo , přeji Ti aby to byl muž Tvého života, a dobrý táta pro Tvého syna.

Peťo , vidíš, jak jsi v pohodě zvládla to cestování. Jsi šikulka :D .

Kači , jak spal Šimonek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.3.06 13:47

Verčo, dívala jsem se do galérky, a Kubík se tváří na těch fotkách tak úžasně pohodově :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
26.3.06 14:10

Přeji hezké odpoledne,

u nás dnes od rána prší :( , hrůza.

Ivo, jo, malej, jak vidí foťák, tak se usmívá, ale taky to umí pěkně roztočit, když jsem s ním byla minulý týden na rehabilitaci, tak mi ta sestřička tam říkala, že z něj bude operní zpěvák, jak umí křičet :D. Ale jinak je pohodovej, až na usínání. Vždycky ho musim uchovat, sám neusne, lumpík jeden. Ráchelka je fakt šikovná princezna, jak cvičí s těma nožičkama.

Dneska přijede na návštěvu ségra s jejím 12-ti letým synem, on má Kubíka srašně rád a vždycky se mu celou návštěvu věnuje, až ho obdivuju.

Verča a Kubík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
26.3.06 14:19

Kubíkovo váha a výška:

14.11. 2790 gramů a 49 cm
18.11. 2770 gramů
21.11. 2870 gramů
28.11. 3140 gramů
3.12. 3520 gramů
19.12. 4000 gramů a 53 cm
9.2. 5240 gramů a 57 cm
16.2. 5620 gramů
9.3. 5990 gramů a 60 cm

Asi nás doktorka vážila nějak často. :)

Gabko, prosím tě, dáš to nějak do té tabulky?

Díky

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.3.06 15:27

Peťo , gratuluji Filípkovi k jeho 4 měsícům.

Kači , gratuluji Šimonkovi k jeho 5ti měsícům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.3.06 17:13

Ahoj holky a miminka, Šimonku a Filípku, taky se připojujem s gratulací.
Dnes je opět protivnej, myslela jsem, že něco napíšu, ale musim ho jít uklidnit už má zase tu řvací náladu, takže až večer usne.
Zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.3.06 18:02

Hani , malá je taky dnes nějaká rozmrzelá, usne a za pár minut je vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
26.3.06 20:06

Ahoj maminky,
takže taky preju Filípkovi a Šimonovi všechno nejlepší :)
Verčo, přeju Vám, aby to byl ten pravej tatínek i chlap do života.
Katko, ještě k tomu spánku, já taky vstávám v noci k malýmu od nrození. Ze začátku to byla docela hrůza, protože plakal, že ho hodně bolelo bříško. Později se budil jen na kojení a hned usnul, to bylo v pohodě :) A tedka se to zase vrátilo k tomu pláči, prostě se napapá a začne plakat a vůbec nemůže usnout, takže je vzhuru třeba dvě hodiny a já se ho snažím uspat tím, že ho houpu na balonu. Pak usne třeba jen na hodinu a zase to stejný :( No a přes den spinká taky docela málo, dohromady asi tak dvě hodiny. Jsem ráda, že ti ted Šimonek spinká líp, snad se mu to brzo zlepší a zahojí.
Jinak tady taky celej den pršelo, takže procházka nebyla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.3.06 20:17

Jarčo , neboj, to období nespaní přejde. Zvládneš to. Pohlídá Ti někdo Dominika, aby ses třeba mohla trošku prospat přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
26.3.06 20:28

Ivo, jo přes den mi ho má kdo pohlídat, ale já koza stejně nejdu spát. Když si lehnu a spím přes den,, tak mám pak večer a v noci problémy usnout hned jak malej usne a zdá se mi to pak ještě horší. Už se moc těším až bude spát celou noc, ve svým pokojíčku. I když mi to pak určitě bude trochu chybět. Musíme si říkat, že se to spaní zlepší už moc brzo a hodně tomu věřit. Něčím se musíme uklidnovat :lol: Tak spánku zdar! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.3.06 20:53

Jo jo, máš pravdu. Spánku zdar :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie