Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
23.3.06 16:11

Tak hlásím, že my problém se stolicí nemáme. Jen se změnila z hořčice na nějaký žabinec :lol: Je to asi tou kaší

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.3.06 17:06

Čauky maminy a dítka

tak jsem dorazila z prochajdy, je tam hezky, ale fučí tam studenej vítr :D

U nás je stolice někdy jak míchaná vejce a někdy velmi řídká, no prostě je to zajímavé :roll:

Ivo - nemáš dnes svátek? Pokud ano, tak přeji všechno nejlepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
23.3.06 17:26

Děkuji za SZ, později přispějeme fotečkou,,,,,a ten průjem,,,asi to bude tím čajíkem,,,včera ho dost vycedil,já teď opravuji kočárek na dvůr,,,,manžova sestra ho už nechtěla tak jsme si ho dovezli,,,myslela jsem,,,,že je v lepším stavu,,,ale co se dá dělat když je za dara,,,,dala jsem nový potah a ještě ušiji ze starších záclon moskitiéru,,,,v čem budete mít špuntíky přes léto vy??????Podotknu že bydlíme na vesnici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.3.06 17:57

Tak prcek snad bude chvilku spát, abych stihla něco napsat.

Ivčo - všechno nejlepší k svátku!

Péťo - hlavně že je manža v pořádku.

Holky, já jsem dnes nevydržela a zkusila dát prckovi mrkev od Hami. Kojila jsem snad po hodině a pořád brečel, to mlíko z mrazáku je to, co mi odkapalo při kojení, takže přední mlíko a to asi taky moc nezasytí. Tak jsem po kojení zkusila tu mrkev a on slupnul skoro celou skleničku. Sice mám naštudovaný pravidla příkrmů - pokud se kojí, tak příkrmy až od dokončenýho 6. měsíce, ale snad jsem se nějak vážně neprohřešila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.3.06 18:24

Mončo, neboj se nic strašnýho neděláš. Bud ráda, že mu to zachutnalo, ten náš drak začal příkrm odmítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.3.06 19:25

Ahoj maminy,
Dominik:
Narození: 2900 g, 48 cm
4 týdny: 3920 g, 54 cm
6 týdnů: 4670 g, 55 cm
2 měsíce: 5440 g, 56 cm
3 měsíce: 6590 g, 62 cm
4 měsíce: 7200 g, 66 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.3.06 19:46

Ahoj holky :lol:
Tak jsem se konečně za vama dostala :D
Byla jsem u kamarádky na návštěvě,má 2 děti a byly tam s nama ještě další 2 kamarádky,každá taky s dítětem.
Takže se Šimonem 5 dětí,takže si dovedete představit ten šrumec :lol:

V noci ze včerejška na dnešek se Šimon vzbudil pouze v jednu a v pět :!
Uvidíme dneska,doufám,že je to taky tou mastičkou,že je klidnější a už ho ten ekzém nebude tolik trápit :roll:

Lamargarita vůbec nám nevadí,že občas nakoukneš,kdybys měla na něco nějakej dobrej tip,tak dej vědět :lol:

Kamamka s Jakoubkem-vítám tě a doufám,že se ti tady s nama bude líbit :lol:

IvaP jestli dáváš po 3 hodinách Nutrilon,tak bys měla dávat i čaj,aspoň tak nám to říkali ve výživě.Zeptej se své dr. poradí ti.

Gabko máš v galerce moc pěkný fotky Stázinky,tos fotila ty?

Jinak na léto bych chtěla koupit už sporťák,mám vybranej tento http://www.a-zbaby.cz/good.php?…
ještě ho musím okouknout někde v obchodě :D

Peťo hlavně že se Markovi nic nestalo! Blbý je,že člověk šetří aby měl nějakou rezervu a pak přijde něco takovýho a prachy zas letí fuč!

Jdu si udělat něco na jídlo,jestli něco najdu,hi :lol:
Máme nějak vymeteno,nebo co.Jsem to ale panečku hospodyňka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.3.06 19:49

Jo a jinak…
Vitam mezi nami Kamamku a Kubicka. Prcka budu mit pres leto asi normalne v kocarku. Ja vlastne ani nevim, nejak jsem to jeste neresila. Taky bydlime na vesnici. S tema prikrmama ti neporadim, ani te nebudu odsuzovat, neboj. Ja jeste porad Domcu kojim, jen jsem zusila dat parkrat na noc kasicku, aby lepe spinkal, ale bez uspechu.

Dneska jsme byli na tu kalmetizaci, vsechno je v poradku. Aspon se prcek trosku vyspinkal, vzdycky jak ho vezu autem tak usne a pak jsem ho jenom prenesla do kocarku a on jeste chrnel :) . On by byl nejrdeji v aute porad, krasne ho to uspi, v podstate je to jediny misto kde zarucene rychle usne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.3.06 19:57

Kavi to jsem fotila sama. Když mě to popadne tak fotím, jsem amatér, ale baví mě to :lol: . Stázinku to naštěstí baví. Ještě tam můžu přidat nějaké „umělecké“ z února.

Jdu koukat na ordinaci a zítra jedeme na BVV ta nevím kdy se ozvu.

Krásný večer a dobrou noc
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.3.06 20:01

Já jdu taky zasednout k televizi, takže dobrou noc pro dnešek končim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.3.06 20:01

Dobrou noc Gabko a Stazinko…
Ja jdu taky koukat na ordinaci, tak nevim jestli se jeste ukazu, asi pak pujdu chrnet :)
Tak se mejte holky. Dobrou a klidnou noc vsem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.3.06 20:20

Hani - díky za uklidnění, že jsem to s tou mrkví neuspěchala. Měla jsem trochu strach, aby potom neměl potíže s kakáním, ale už to prošlo trávícím traktem bez problémů :-)

Katko - kočárek Jané schvaluju. My máme celou kombinaci Jané Slalom Pro a jem móóóóc spokojená.

Na léto budu mít prcka normálně v kočárku. Stejně ho na balkón nedávám a chodím na prochajdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.3.06 21:22

Ahoj holky,

celé odpoledne jsme byli ve městě, tak jsem se dostala k netu až teď. Moc děkuji za přání k svátku, opravdu ho mám, jen si nechávám říkat Ivo, protože se mi mé jméno nelíbí.

Gabko , nejedeš do Brna na ten veletrh dětských věcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.3.06 22:20

Přeju všem krásnou klidnou noc a hodná miminka.

Nevím jestli se ještě stihnu zítra před odjezdem objevit, tak se pro jistotu loučím už teď. Snad si občas vytisknu, co napíšete, u mamky v práci. Tak se tady mějte a za 10 dní nashle.

Monika a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.3.06 08:03

Krásné ráno maminky a dětičky

já jsem se včera už jaksi nedostavila, přišla nám návštěva a pak jsem koukala na TV a žehlila.

Kači, to máš pravdu, že člověk šetří a pak prachy letí fuč, ale jinam než chceme, jsem docela naštvaná :!
Jasně, jsem ráda, že je Marek v pohodě, ale ta představa, že jsme za ty prachy mohli na dovču nebo něco koupit. Takže tu lednici si zase nekoupím, to je na prd!!

Zítra jsme pozvaní ke kámošce na narozeniny její dcerky, jo takže pojedu vlakem, bydlí až za Bučovicemi, to bude parádička, to bude cestování, ale nejvíc mě štve, že pojedu sama, manža nevypadá, že by jel se mnou :?

Tak pak povykládám jak jsem zápasila s kočárem ve vlaku, doufám, že mi někdo pomůže, abych tam nestála jak trubka :)

Tak vám všem přeji krásný pátek a pište maminy

zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí