Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
22.3.06 10:49

Kavi to je mi Šimonka moc líto, chudáček malej!!!! Bude to fuška i pro tebe, co? A co Kryšpín???? Ten ekzém mu zmizí nebo je to napořád, jako že s tím bude mít problémy? Držíme palečky a přejeme brzké uzdravení.
 http://animace.org/…/G320093.gif

Pro Kačenku od Kamči, všechno nejlepší k 4. měsíčninám!!
 http://animace.org/…/G320137.gif

Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.3.06 11:04

Kači to ti nezávidím, ale snad se Šimoník brzo uzdraví. :D

Malej je dnes pěkně umrčenej, pořád chce pozornost, to asi za chvíli odpadnu :D

Dnes mu zkusím dát v poledne příkrm, koupila jsem od Hami první lžičku tak uvidím, jestli to bude chtít??

Kači, říkali něco zajímavého v kurzu, že by jsi hodila nějaký moudra ať víme něco!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
22.3.06 11:39

Psík nevadí,naštěstí! :roll:
Jinak atop je na celej život,střídá se období klidu a pak třeba stresem se znovu objeví.
Synovec ho má taky,je to rodový.
Myslím si,že to jeho noční buzení a neklid je kvůli tomu,asi ho to hodně svědí a jak se škrábe,tak se budí a je neklidnej.
Uvidíme jak to bude teď,když na to máme mastičky.

Peti uzdrav se ať si do neděle fit :!
Už se moc těšíme až vás uvidíme :lol:

Co se týče výživy,tak ohledně čajů je nejlepší fenyklový a šťávičky FRUTEK jablko +hruška,SUNÁREK-jablko,hruška,meruňka,mrkvové šťávy. Ředění 1 díl šťávy-2 díly vody.
Heřmánkovej může vyvolat alergii!
Pozor na granulované čaje,mohou obsahovat cukr.
Ideální na pití je voda.
Do 1 roku nesolit,nesladit,když tak Glukopurem.

Probírali jsme výživu od 1 roku,to Vám napíšu později :lol:

Jinak se Šimonkem taky gratulujem všem čtyřměsíčním miminkům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.3.06 11:51

Kači, jo to bude v pohodě, nic mi není jen mám zvýšenou teplotu, ale potím se jak k…!
Fenyklový čaj zá:,–(ně odmítá, ale dává mu spoojené bříško a ten mu chutná. Takže to bych mohla dávat i ty šťávičky, že? Já jsem hrozná, než bych se do něčeho koukla tak budu otravovat tebe!!Doufám, že ti to nevadí? :lol:
Dneska mu ohřeju dvě lžičky mrkvičky a dám mu mlíko, doufám, že to nebude prskat, nerada bych měla mrkev všude :?
To je teda nepříjemný s tím Šimonkem, já byla alergička na prach a peří, doufám, že nebude malej po mě!! To bych si užila.
To je možný, že se budí, protože ho to svědí,tak ti přeji ať je to v pohodě :D

A taky se těšíme na neděli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.3.06 12:51

Ahoj holčiny a mimísci :D
jsem tady, ale nemám teDˇmoc času, mám moc šití, tak ani nestíhám tady juknout.
Kačenka děkuje za přáníčko !!!! Taky máte pocit že to šíleně utíká?? Ještě nedávno jsem řešila, jsetli půjdu na vyvolání když malá si dávala na čas a ono je to už 4měsice :D
TeD´řešíme příkrmy, koukám, že nejsem sama. Vyzkoušela jsem snad už všechno, mrkvičku, hami příkrmy, sunárek kašičku, přesnídávky - no malá se u toho šklebí a plive, ani bryndáček nepomáhá, musela bych ji svázat ručky :D abyh neměla příkrm všude. A ještě k tomu ta mrkev i malinky tak krááááááááááásně barví.
Dr. mi řekla, že když malá nechce, tak ji nemám lámat přikrmování přes koleno. Koupila jsem mlíčko forte, tak uvidíme.
Jak tak koukám na ostatní mimi v tomto věku, tak je malá nějak lehká. Má cca 65cm a 5,5kg. Ale není chudá, je buclatá, ale zdá se mi, že váží nějak málo. Jak jste na tom vy??
Krásný opět chumelující den
Kamča a Káťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.3.06 13:02

Ahojky Kamčo !!! Už jsme se bály, že jsi na nás zapoměla :wink: . S těmi příkrmy, Stázinka nemusí zeleninu, dávám jen kaše, tu zeleninovou sní, ale jinak nic. Copak šiješ?? Jsem zvědavá co?
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.3.06 13:05

Ahoj holky

tak první příkrm proběhl úspěšně, první lžička super a ta druhá trošku ksichtíky, ale zbaštil to všechno a vypil 125ml mlíka, to je asi náš malý otesánek, pač večer vypije 200ml kaše. Takový malý žrout :D

Kamčo- nevím kolik malej teď váží, ale je pěkně težkej, míry má tak tipuju 66 - 68cm. V úterý jdem na KO ve 4. měsících tak pak dám vědět.

Nevím jestli fakt nezačínájí zuby, protože malej dnes pořád mrčí a brečí, což se nestává a neustále si rve něco do pusiny :D

Tak jsem ho nechala nahulatýho a on se převalil na koborec a počůral ho, to je šikulka!! A ještě se hrozně rozčiliuje, jdu se mu tedy věnovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.3.06 13:26

Ahoj holky,
Davídek si vzal příkrm jenom jednou, to snědl 50ml a od tý doby už ho odmítá, takže dáváme jenom sunar a kaši. A konečně začal pít i čaj. Dnes jsem zkusila přesnídávku a taky nic. No co budu to zkoušet dál a uvidíme.
Na bříško se převrací taky pořád, jenže se mu tam moc nelíbí, tak ho zas převracim zpátky.
Zítra jdeme taky na kontrolu na kalmetizaci a do poradny, tak dám taky vědět jak jsme na tom s váhou. Šimonkovi přejeme at zvládá alergii co nejlépe.
Gabčo jaký máš vyzkoušený kaše?
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.3.06 13:33

**Důležité

Holky napište kdy jste byly s mimi na KO a jejich míry. Udělala bych tabulku a mohly bychom mít přehled a líp by se nám to srovnávalo jak nám dětičky rostou, co vy na to??** Napište i datumy abychom se mohly orientovat podle stáří mimi

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.3.06 13:46

Gabi, jsi zvědavá, ale jsi přece ženská a řekni mi , která není, já taky musím vše vědět :D Šiju šiju , koukni na http://www.oblecky-pelechy.net a uvidíš :D

Já ani nevím, jestli se malá otáčí, protože má trojí pleny, vlastě čtvreo i s pamperskama, tak to se jí povést nemůže. Ale když ji nechám hambatou, tak to se ji skoro daří, nenechávám ji dlouho, musí mít abdukci kyčlí pořád. Příští týden jdeme na kontrolu, tak nám držte všechny pěstičky, ať nemusíme na rentgen a už to bude lepší :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.3.06 13:49

Káťa míry
narození: 3670 - 51cm
4týdny 3610 - 53,5cm
6týdnů 4310 - 54,5cm
3měsíce 5210 - 60cm
16týdnů 5600 - 65cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.3.06 13:59

Kamčo to je paráda, jsme tady banda holek, které jsou zručné koukám :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.3.06 14:30

Davídka míry

Nar.- 3.580 - 50cm
4týd.-4.070 - 54cm
6týd.-4.740 - 56cm
2mě.-5.030 - 58cm
3mě.-5.910 - 61cm
4mě. budu vědět zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.3.06 15:46

Ahoj holky

vrátila jsem se z prochajdy, samozřejmě jen jsem vylezla ven začalo pršet, pak se to počasí umoudřilo a svítilo sluníčko a bylo teplo, a teď už nic moc. Malej dospává u okna jako vždy!! :lol:

Filípek - míry
nar. 3240g - 50cm
3.t. 3600g - 56cm
6.t. 3620g - 56cm
2.m 4100g - 60cm
3.m 5600g - 64cm
4.m dám vědět v úterý

Kamčo, jsi šikovná, to je parádička, takový oblečky :D Škoda, že nemáme hafana :wink:
A držím palečky ať vám dopadnou dobře nožičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
22.3.06 16:07

ŠIMON

nar. 3700g-52cm
2t. 3670g-52cm
6t. 4650g-57cm
3m. 6050g-60cm
4m. 6480g-64cm