Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děvčata, tak my byli taky dneska na procházce - já, malá a pes. Vzali jsme klokanku a procházeli se. Paráda. Pak jsem žehlila. Dneska Stázinka jedla lžičkou!!!!!! Trochu přesnídávky Frutapura jablko s banánem!!!! Skvělé.
JJ ta diskuze je drsná. Takové dítě to chce pevné nervy nebo provaz
.
Jarčo, Stázinka usíná sama, vždycky po posledním jídle (obvykle okolo 20-20,30) jde nahoru do postýlky, hraje si s hračkou a vykládá a pak zaspí.
Zítra mám nějaké pracovní jednání, kámoška přijede hlídat. Možná se přijdu juknout večer.
Zatím ahojky a zítra měříme!!!
Gabka a Stázinka
Nazdárek při pondělku!
Tak jsem se po ránu přeměřila a převážila a výsledky jsou takové:
váha: - 0,5 kg oproti minulému týdnu, takže celkem -1,5 kg
míry: míry - hrudník stejný, ostatní o 1 cm menší.
Suma sumárum to považuju za slušnej výsledek.
Už jsem dnes stihla Matýska objednat na kontrolu na kalmetizaci a snažím se dovolat k pediatričce kvůli tomu krevnímu obrazu, jak mu brali krev v pátek. Jsem zvědavá, jak to dopadne.
Zatím čauky
Dobré ráno holky,
my jsme se včera vrátili domů ve 21.00h., a pak už jsem to nestihla napsat vám.
Jarčo , mně malá nikdy neusne sama. Vždy u prsu, nebo ji musím nosit na rukou, bříškem dolů.
Dnes v noci se mi pořád budila, tak jsem ji dala k prsu, a za chvíli zase spala. Ráno mi pak dělá velké problémy vstávání.
A jak jste se vyspaly vy s vašimi dětmi?
Krásný den.
Ahoj holky,
tak hubnutí zaznamenalo první úspěch 1,5kg dole a 1-1,5-1 cm dole.
Davídek už 2noci vstává na jídlo až v 6hod a pak ještě na 2hod usne. Večer vypije 140ml kaše+60ml čaje a kolem 8.30 ještě vypije 60ml sunaru a pak chrupká až do rána. Jenom kaše mu nestačila, to se budil kolem 2hod, tak jsem proto zkusila dorazit ho ještě sunarem a zabralo to.
Zatím ahoj
Hani - gratulace k prvnímu hubnoucímu úspěchu!!!
Matýsek - usíná po kojení kolem 22.hodiny a spí tak do 7 ráno. Teď když nám dr. doporučila, ať krmím častěji, že málo přibral, tak mu večer dávám ještě z lahvičky, co jsem přes den při kojení odkapala, a přidám ještě pár kostek, co mám zamražený, aby to dělalo tak 60. To vypije po kojení a usne - většinou sám, ale zato s námi v obýváku. Do postýlky ho přenášíme, až když jdeme taky spát.
Já teda chápu, že když je venku hezky, že se vám nechce sedět u PC. Taky jsme si procházku hezky protáhli. Ale snad nejste venku všichni celej den????? ![]()
Ahoj holky
My jsme nebyli celej den doma,měla jsem ten kurz a pak jsme byli na pozdním obídku a ještě jsem se byla objednat na stříhání a na manikůru,to budu zas krááásnááá ![]()
Jsem načisto uondaná,tak se těším až prcka šupnu do postýlky a přečtu si Story ![]()
Zítra nikam nemusím,tak budu psát ať máte co číst a doufám,že budu mít co číst i já ![]()
Koupila jsem malýmu v Baby bazaru super rifličky NEXT,tak ho musím nafotit a dám to do galerky.
Až bude malej spinkat,přidám pár fotek ![]()
Zdravim vsechny maminky a deticky.
Ivo, presne jak nosis ty nosime taky, briskem dolu, to je nejspokojenejsi, jakmile ho otocim, tak spusti ten svuj hystericky plac ![]()
Dneska jsem ani nebyla s prckem na prochazku, nejak se mi nechtelo
![]()
Zitra jedu s malym k doktorce na ockovani na lzicku, tusim, ze je to asi obrna? Tak jsem zvedava, jestli to v pohode spapka…
Jinak zoubky uz zase asi na chvili prestali zlobit, malej se zda byt v pohode, i v noci je to ted lepsi. Snad se to brzo zase nevrati
Ahoj holky,
tak už jsem tu taky. Dnes jsme si procházku vychutnali, sluníčko krásně svítilo, tak jsme toho rychle využili než se zas udělá hnusně.
Davídek začíná být pěkně protivnej, pořád chce aby na něj někdo mluvil a dělal s ním blbosti a já nestíhám dělat nic jinýho. Taky už vaše děti vyžadujou tu nepřetržitou pozornost ? Jestli jo tak se připravte na to, že to trochu poleví až budou sami sedět. Nechci vás děsit, ale takhle to dělá většina dětí. Snad to těch pár měsíců zase ve zdraví přežiju.
Zatím ahoj
Hani, Dominik chce taky porad nejakou pozornost, musime s nim chodit a ukazovat mu…Vsechno kolem nej i on se musi hybat
Ale ma i chvilky kdy si vydrzi chvilku hrat na hraci dece, to ho docela bavi.
Mates taky chce poslední dobou mnohem víc pozornosti než dřív. Na dece pod hrazdičkou vydrží maximálně 10 minut. Dřív to bylo víc. Ale teď zase objevil kouzlo okusování hraček v pozici na bříšku. Nahrne si pod sebe všechny hračky z okolí a pak na ně slintá
A to mu vydrží docela dlouho.
Ahoj holky,
my jsme dnes byli 2,5 hodiny venku s kamarádkou od říjnových maminek.
Bydlí za rohem. Bylo to super. Musím jít, Ráchelka moc pláče. Zatím ahoj.
Holky, malá si taky pořád vyžaduje pozornost. Vůbec nechce být sama, pořád chce s někým blbnout
.Moc toho s ní neudělám. Když má nějakou hračku, tak se u ní začne za chvilku střapit. Když se jí věnuji a hraji si s ní, tak se tak úžasně nahlas směje, že je to pro mě ta nejkrásnější odměna.
Zatím ahoj a dobrou noc.
Krásné ráno všem ![]()
Tak jsem se hned po ránu vytočila ![]()
Holky ach jo,příští měsíc mám poslední dobrý prachy a pak mě jímá děs při pomyšlení,že budu muset říkat manželovi ![]()
Já snad raději půjdu do práce,nebo co ![]()
Já to nechápu,pořád slyším,kolik má výdajů za měsíc,že musíme šetřit atd.Vůbec mu nemám chuť říkat o peníze.
Z toho mě řekne,že došel přeplatek za plyn 6,000 kč,tak ať si to nechám.
Na léto máme naplánovaný moře,týden Rakousko a to bude stát žok a to neřeší ![]()
My ty peníze máme,ale štve mě,že to nejde bez řečí a musím si vyslechnout komentář ![]()
Tak jsem si Vám postěžovala,tak mě politujte aspoň trošku ![]()
Já vím,že jsou na tom ostatní třeba mnohem hůř,já si nemůžu stěžovat,že by nám něco nedopřál,nebo nekoupil,ale ty komentáře
![]()
http://sirmi.ic.cz/smajl/72.gif
Ahoj holky, tak ke včerejšku, byla jsem z jednání tak vyšťavená, že jsem si přečetla diskuzi, ale už neměla sílu napsat. U mě s mírama žádná změna.
JJ Kavi mě to taky čeká RP od 4.4. ty jo. Mě to nijak nevadí, my máme s manželem společný účet. Platím většinou kartou, takže cash nepotřebuji, ale mírnou hotovost mám vždycky. Když potřebuji tak si vyberu.
Dneska jdeme na očkování Hexou, tak zase 1600 včudu.
Zatím
Gabka