Poradna duly
Jana Čurdová
Tak tchán byl venku 3 hodiny,já jsem opět spala,to je život,ta mateřská dovolená
![]()
Výborný příspěvky jsou na https://www.emimino.cz/modules.php?…
doufám,že nás nic podobnýho nečeká,protože to je fakt na špagát,doporučuju přečíst a nejlépe i manžílkům,aby viděli,že mají doma nejhodnější stvořeníčka i když občas řvou jak tygři ![]()
Šimon se zatím nepřetočil,snaha je,ale nic ![]()
Ovšem naučil se prskat tak,že mu jdou bubliny od pusy a já jsem celá nahozená ![]()
Musím ještě povlíct postele a na zítra upíct kuře,máme další kurz
výživy,tak nebudu doma.
Tak pište,šuš šup
![]()
http://sirmi.ic.cz/smajl/58.gif
Katko - ta diskuze je fakt super. Jestli mě tohle čeká, tak se tímhle obdobím budu muset propít ![]()
Původně jsem chtěla vyslat manžu na prochajdu s kočárem a sama si taky schrupnout, ale to počasíčko mě přesvědčilo. Kdyby to tak chtělo vydržet!!!
Ahoj, tak jsem tu zas.
Katko, tuhle diskusi čtu schutí, protože vidím, že nejsem sama kdo má doma"hodný děti". Dokud děti křičej, tak vím, že se nic neděje, ale jak je ticho, tak vím, že něco kutěj. Naše princezna nám nedávno zrušila mikrovlnku. Seděla jsem v obýváku a spokojená, že si Hanička sama hraje v pokoji, relaxovala. Jenomže příšernej smrad mě rychle vyvedl z omylu. Letěla jsem do kuchyně a čuměla jak v mikrovlnce lítaj plameny. Když jsem se jí ptala co to udělala, tak řekla „važim já papů“, no mikrovlnka letěla rovnou do kontejneru. To naše zlatíčko tam dalo magnety a suchou houbu na nádobí, vůbec nevím jak kolem mě mohla proklouznout. Jo holky, děti se tvářej jak nevinátka, ale jejich mozečky jedou na plný obrátky. Takovejch zážitků mám fakt hodně.
Zatím ahoj
Hani - tak to je taky kvalitní příhoda!!!
To se máme na co těšit!
Hani tak to je nářez
,Hanička je holka šikovná ![]()
Ale mít doma Jiříčka,tak jsem dávno na psychiatrii ![]()
Jeho maminku neskutečně obdivuju,protože být můj,tak má asi věčně modrou prdel
![]()
Dítko je vykoupaný a leží v postýlce,schválně jsem mu nedala kaši a zkusím mu jí dát až třeba v deset a možná se dýl vyspím ![]()
Kuřátko je upečený,tak zítra mám veget.
Ve čtvrtek jdem poprvé do bázénu,tak si musím koupit plavky.
Snad to klapne,uvidím ještě co nám řekne dr. na kožním ohledně toho Šimonovýho ekzému ![]()
Začíná mrčet,tak má asi hlad,tak nic no ![]()
Jdu ho nakrmit.
Ahoj holky
právě jsem uspala synátora a šup jsem zde!
Tak poslušně hlásím, že Filípek se dnes začal opět točit na bříško a dokonce si poradí i s ručičkou, která pod ním zůstane ![]()
Kači, malej se naučil nafukovat pusu jako, když je uraženej a pak začne prskat a občas i ta bublina, hlavně mě připadá, že začíná být pěkně mazanej!! Hm, ještě nás ty naše dítka překvapí, to budeme koukat ![]()
Hani, máš šikovný dítko
Já, když byla malá tak jsem takhle žehlila pvc v kuchyni!! Máti málem vyskočila z kůže
![]()
Manža je uplně vyřízenej a mě začíná bolet v krku, to nevypadá dobře!!
Ahoj holky,
Gratuluju detickam k jejich uspechum!!! My se zatim na brisko nepretacime.
Dneska bylo fakt nadherny pocasi, byli jsme na prochazku a Dominik je na slunicku hrozne spokojenej
, vydrzel mi v kocarku spinkat tri hodiny, kez by to tak bylo kazdej den
To by byla pohoda…
Pred chvilkou jsem ho nakojila a rikala jsem si jak krasne usnul hned na prvni pokus a on je ta mrska uz vzhuru.
Uspavate mimca nebo vam usinaji sama v postylce? Dominik neusne sam ani nahodou, porad skacem ne balonu
Jednou jsem ho vecer nechala rvat, ze jako usne sam, ale asi po15min. jsem to vzdala, protoze by asi neprestal rvat. Ale byla jsem u neho jak rval, nenechala jsem ho o samote, jen jsem ho nechtela vzit na ruce.
Tak jsem nakonec tu kaši nedala,usnul ![]()
Jarcahof Šimon usíná krásně sám v postýlce,prostě ho tam šupnu a on chvilku kouká kde co lítá,vykládá,potom začne čučet do blba
a za 5 minut je tuhej ![]()
Má tam hodně hraček a přes bočnici mu dám plínku s medvídkama a on na ni kouká a usne.
Dřív jsem měla problém,že brečel,ale u nás se osvědčila plínka přes obličej.
V tu ranu byl klid ![]()
Teď tu plínu už nechce a usne si sám.Zkus ji a uvidíš.Někdy taky pomohlo dát ho na bříško,ale co zvedá hlavičku,tak to nefunguje.
Já tady mám koukám největšího lenocha,co se týče přetáčení ![]()
Aspoň to umí z bříška na záda,když už nic jinýho ![]()
Ahoj,
Jarko, my taky uspáváme. Ve 20.45 ho dám do postýlky, nechám 10min. brečet a pak mu musím lehce houpat postýlkou a do 5min. usne. Dřív jsem ho drncala na ruce, v kočáře, ale usínal až kolem půlnoci. Pak jsem přišla nato, že když ho nechám chvíli brečet, tak se unaví a rychle pak usíná.
Katko, tak me se Dominik nepretaci ani z briska na zada, umi to jen na bok a dal mu to zatim nejde. Taky jsem ho zkousela dat do postylky, ze by jako usnul, ale on kouka jen chvilku, pak si vyklada a stupnuje se to az zacne rvat a neprestane dokud ho nevyndam, spis mi pripada ze zuri a ne ze place. Zda se mi byt pekne vycuranej
Hanko, je pravda, ze jak jsem ho nechala tech 15minut rvat, ze pak usnul rychleji. Ale i tech deset minut mi pripada jako vecnost. Nejspis mi ale nezbyde nez to takhle delat. Lidi co znam, ktery nechali dite plakat, rikaji, ze to zabralo a ze pak uz usinaji uplne sami. Jen to trva par dni, ale ta doba rvani se pry zkracuje…
Jarčo- já malýho dám do postýlky, dám mu dudlík a pustím kolotoč, než kolotoč dohraje je tuhej ![]()
Ale přes den spí jen v kočárku a to musím teda jezdit přes práh, jinak nespí.
A venku to bude spát i celej den ![]()
Teď jsem koukala na tu diskuzi. No holky jestli budu mít takový dítko, tak jsem šedivá a mám 30kg!! Jiříček je opravdu dáreček
Ale fakt jsem se zasmála a manža taky, když jsem mu četla některý příspěvky, ale doma bych ho mít nechtěla ani náhodou ![]()
Haha,nejlepší bylo jak jedna holčička přišla a měla na prstíkách zbytky čokolády a maminka co udělá? ![]()
OLÍZNE TO,že
![]()
NEBYLA TO ALE ČOKOLÁDA
![]()
To jsou fakt drsný zážitky ![]()
No jo, to jsou zazitky s tema detickama
Ja kdyz jsem byla mala,jsem z dvojcat, tak jsme se segrou vzali kazda hadru na nadobi a chteli jsme vymalovat chodbu, bylo to mastnou vodou vydreny az na cihly…
Jinak s tim uspavanim to mate dobry, to vam zavidim ![]()
No tak, když k tomu sednu tak zase nic!!!!
Tak dobrou noc pa zítra