Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak dnes během noci baštil jenom jednou, tak to vypadá, že kašička zabrala. Taky se všelijak otáčí, leze po zádech, ale na bříško to ne. Četla jsem noviny a zmínka o zimě, která má trvat ještě tak měsíc mě úplně vytočila. Doufám, že ještě letos vyndáme letní ohoz. Jdu si dát kafe, at si trochu zlepšim náladu.
Zatim ahoj
Peťo, my zatím neodsáváme. V listopadu jsme odsávali, a malá u toho moc plakala, teď to ještě není potřeba. Malá stále pčiká.
Hani, taky už bych si moc přála teplo, to počasí je deprimující.
Petro já ji zase vytírám denně nosík mořskou vodou a když vidím, že tam něco má tak ji to odsaju. Jen mám obavu, že ode mě rýmu dostane. Minule jsem chodila doma jako alibaba nebo zoro - s šátkem přes pusu a nos jako roušku. Zkusím se dneska v lékarně zeptat jestli prodávají roušky. Hodili by se. My půjdeme po obědě ven, protože dlužíme lékárníkovi recept na framikoin a taky asi peníze. Horní část bytu už mám uklizenou a dole to uklidím večer až vyžehlím. Mno nejde o úklid, pořádek tady je, jen vysát. Manža koupil nový vysavač a to je jedna radost. Jezdí skvěle, je lehký, má parádní teleskopickou tyč s držadlem, ale hlavně lehce si poradí s našim ručně tkaným kobercem, na kterém jsou Johnyho chlupy. Tak teď už mě vysávání baví.
Stázinka se dožaduje pozornosti
Tak zatím se holky mějte
Gabka
Kavi prosím tě jaký používáš dudlík na tu kai. Žádný takový jsem nenašla. Já mám doma 1, 2, 3 a variabilní. Taky kouzelný dudlík aleten Stázinka moc nechce
.
Gabka
Tak jsem použila ten dudlík s variabilním průtokem a aStázinka vypila 50ml kaše a usnula, až se vzbudí tak to dojí a tradá na prochajdu ![]()
Gabka
Ivčo - jenom se chci zeptat, když vkládáš fotky do galérky, občas některá „přistane“ v Zimňátkách. Je to schválně? Holky už se shánějí po tom, komu ta vlasatá princezna vlastně patří.
Ahoj holky
tak jsem přišla od doktorky, kde jsem strávila hodinu čekáním, fronta byla až ven před středisko
malej dospává u okna ![]()
Ani jsem se doktorky neptala na tu kaši nebo nutrilon 2,byl tam frmol a hlavně byla nějaká nabroušená
dnes to prostě koupím a zkusím mu na noc tu kaši dát a uvidíme. Já myslím, že tím nic nezkazím?! No vidíte, já má dudlík 3 ten by měl být asi na kaši né?!aspoň to tam bylo napsaný, když tak nějaký prostřihnu.
Já jsem taky nechtěla odsávat, ale on to má hodně plný ten nosík a fakt se mu špatně dýchá, ale dělám to jen nejnutněji, mám strach abych mu nějak nepoškodila nos.
Gabko, když v pondělí hlídal můj taťka malýho, tak měl uvázanou kolem pusy plínu, aby nenakazil malýho a Fido z toho měl záchvaty smíchu, tak jsem ho nikdy neslyšela se smát ![]()
krásný den všem
Mončo, já dávám fotky do zimňátek a do miminek a samozřejmě k nám. Není to omyl. Snažím se, aby nebyly všude stejné.
Na kyčlích jsme dopadly výborně. Už nemusíme na kontrolu, jadýrka už jsou hotová.
Krevní obraz taky dopadl dobře.
Ahojte, koukam ze tady je dneska nejak mrtvo
Jste tu nekdo???
Nemam dobre zpravy, malej byl dneska od rana hrozne uplakanej a mrzutej, po obede jsem mu musela dat panadol, protoze mel teplotu, mel uplne horkou hlavicku. Nema rymu ani kasel. Zda se byt v pohode, ale neni, porad place
Jsem z neho uplne vyrizena, kdyz se mu neda nijak pomoct. Asi uz ho vazne trapi ty zuby. Jinak si nedovedu vysvetlit proc by mel teplotu? Tak jsme ani dneska nesli ven ![]()
Ted spinka, jedl v pet, ale mam pro nej nachystanou kasicku, tak az se vzbudi, zkusim mu ji dat, treba se mu pak bude lip spinkat.
Jinak na brisko se jeste taky nepretaci, on na nem neni moc rad, ale ze zadicek na bok uz mu to jde a takovy to toceni kolem dokola mu jde taky ![]()
Ahoj holky, dneska šla Hanička poprvé spát k babičce a já mám z toho takovej divnej pocit. Jak jste na tom vy když má někdo jinej vaše dítě?
To jsem jenom já takovej plašan nebo co. Myslela jsem, že mě to přejde, když mám víc dětí, ale je to pořád stejný. Přitom vim, že je o ně dobře postaráno, ale jak je nemám na očích, tak mě napadaj úplně šílený věci, co se všechno může stát. Jsem hrozná co? Jenže si nemůžu nijak pomoc.
Já už tady jsem.
Byla jsem odpolko s kámoškou na kafču a pak s manžou nakupovat.
Jarčo - tak to fakt vypadá na ty zoubky. Tak ať to Domíska rychle přebolí.
Ivčo - já jsem se ptala proto, že do galerie Zimňátek dáváme fotky my z deníčku Zimňátka a holky se tam díví, že tohle miminko neznají a ani nevědí, kdo je maminka ![]()
Jinak Matýsek své otáčení na bříško „vypiloval“ a už to umí i s plínkou, takže se otáčí prakticky pořád. Z oblíkání se nám stává kovbojka, kdy já se snažím na něj natáhnout tričko, on se otáčí na břicho, já ho přetáčím, chytám ruku do rukávu, on se otáčí na břicho, já ho vracím, chytám druhou ruku … Docela sranda ![]()
Holky,já už jsem tady dýl,ale můj šikovnej mužíček omylem vypl pc ze zásuvky,když jsem měla skoro dopsáno,chjo
![]()
Psala jsem taky dotaz ALERGIE NA MLÍKO?
Malej je hrozně osypanej a napadlo mě,že to je z té mléčné kaše,je tam kravský mlíko! Potničky to nejsou a objevilo se to pár dní po tom,co ji dostal poprvé ![]()
Koupila jsem teda nemléčnou a do ní HA Nutrilon,ale napadlo mě mu ji dát jen s vodou.
Stejně se ale raději objednám na kožní ![]()
Hani neměj obavu,babička to zvládne a ty taky
Po první je to vždycky divnej pocit.
Mě hlídá švica,ale jelikož kojím,tak přes noc nám ho ještě nikdo nehlídal.
Ale jednou to POPRVÉ přijít musí ![]()
HaPe Peti,tak zítra jedu do Slatiny někdy dopo,já ti písnu sms,než vyrazím ![]()
Skáknem do bazárku,na prochnu a já pak k babičce-dlouho jsem tam nebyla ![]()
Malej pobrekává,jdu mu dát žvanec ![]()
**Hani , neboj, Hanička to u babičky zvládne.
Vůbec nic nestíhám s malou udělat, vždycky mi usne na 5-10 minut, a já nevím s čím začít, jestli s uklízením nebo žehlením? Vždy když něco začnu, tak Ráchelka začne plakat.**