Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
15.3.06 21:36

Tak u nás leze chřipajzna na manžu, takže za pár dní ji máme taky. To zas budou děti ukničený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
15.3.06 21:43

U nás jsme Matýska bombardovali bacilama docela dost. Nejdřív jsem měla pořádnou chřipku já, teď nedávno bojoval s čímsi manžel a teď minulej týden jsem zase dostala ukrutnou rýmu. Ale Matýsek zatím nic nechytil. Ťuky ťuk.

Gabčo - SZ zatím nepřišla.

Ještě jednou se musím pochlubit. Jak jsem jásala, že se otočil poprvé na bříško, tak navečer to zvládnul ještě dvakrát. To byl úplně nahatej, protože se předtím příšerně prokadil až na záda, a to mu to jde moc dobře. A ještě navíc to předvedl před návštěvou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
15.3.06 21:51

Ten náš drak na bříško prostě nechce.Když ho tak položim, tak vystrčí zadek a začne hiiiiiiiiistericky ječet, ale mě se všechny děti na bříško otočili až v 6.měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
15.3.06 21:59

Hani - aspoň víš, že nemusíš panikařit, a můžeš pak uklidňovat plašilky, jako jsem já. :wink: Já se vždycky děsím, co na to řekne ta naše dr., že Matýsek ještě nedělá něco, co by podle tabulek už měl. S tou hlavičkou jsem jí taky nemohla vysvětlit, že už ji otáči i na pravo a doleva ji dává jenom, když je naštvanej, což u doktorky samozřejmě byl :-) A museli jsme na rehabilitaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
15.3.06 22:00

Tak pro dnešek končím
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.3.06 22:04

Moni chtěla jsem poslat na mail říkanky, mám o ně zájem tak jsem ti poslala mail. Ale nějak mi SZ asi nefungují, mám ji v neodeslanývch
Velkou chválu a pusku Matýskovi - šikulovi!!!!! To je skvělé, hned když jsem koupala Stázinku tak jsem jí to vyprávěla a uvědomila si, že jsem ti k tomu nic nenapsala. Taky to se Stázinkou zkoušíme. Dneska když jsem šla napouštět vaničku tak se v postýlce otočila o 270° Nevím jestli je to správné měření, nevím jak to napsat.
Dobrou noc holky, pozdravujte dětičky
Pusu Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
15.3.06 22:05

Já už taky končim, tak ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
16.3.06 07:21

Ahoj holčiny,

tak my jsme dneska ranní ptáčata. Matýsek vstával už v 6.45.
U nás to zase vypadá na dost ošklivej den :(

Gabčo - pochvalu jsem Matýskovi vyřídila :-) Koukám, že máš mail v osobních informacích, můžu ty říkadla poslat tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.3.06 07:45

Krásný den všem :lol:

Já dnes zas po ránu vypadám :roll:
Dítko si o půl dvanácté vzpomnělo,že se mu vlastně nechce spát a že se mu chce řvát :?
Takže do 02.15 nespal,pořvával a já jsem mimo :roll:
Samo,že je už vzhůru a vysmátej :!

Na desátou jdem ke kamošce na návštěvu,v:,–(ím se,že vytuhne a bude dospávat :lol:

Pochvala Matýskovi,je to chlapeček šikovnej :lol: Šimon má snahu,ale zatím nic.
Jóóó to z bříška na záda,to je jiná,to mu jde :D

Pouštím mu Landu a líbí se mu,no jo aspoň v něčem je po mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.3.06 08:50

Hezké ráno maminky a dětičky

Matýskovi taky velkou pochvalu, je šikulka :D Fido se taky jednu dobu otáčel, ale jen když byl nahulatej, teď se o to snaží, ale zatím mu to nejde.
V postylce nebo na zemi se točí pořád dokola, takovým zvláštním způsobvem, po zádičkách. Ale běžně koukám do postýlky a on je otočenej úplně, místo hlavičky na mě koukají nožičky. :D

Všem přeji krásný den a hodná dítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.3.06 09:34

Ahojky
Petro, tohle s tím točením dělá Stázinka taky.
Moni pošli mi to na ten mail co mám v OI, díky.
Stázinka zase usnula (vstávala o půl osmé), tak jdu něco dělat.
Zatím se mějte
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
16.3.06 09:57

Gabčo, tak jsem to poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.3.06 10:04

Dobré ráno holky a mimísci.
Naše malá usnula už ve 22.00h. ale celou noc se mi po 2-3 hodinách probouzela. To vstávání ráno v 7.30h. je pro mně vždy vyčerpávající.

Mončo, Matýsek je fakt šikulka. Malá to zvládla 2× koncem prosince, a od té doby nic. Trošku zkouší lézt, ale zatím jí to ještě moc nejde.

Tak já jdu přebalit malou, zase kakala, a trošku uklidit. Odpoledne musíme na kontrolu kyčlí, tak tam snad protentokrát už dojdeme.

Pěkný den všem maminkám a jejich miminkám.

Iva a Ráchelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.3.06 10:07

Zapomněla jsem napsat, že jsme obě nachlazený. Beru Neoangin, a malé dávám Nasivin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.3.06 10:23

Tak dítko spí už 1,5 hod. To tak vždy, když máme někam jít, ale jak potřebuji aby spal tak to nic :!

Gabko já malýmu taky občas kápnu do nosíka, má ho pořád plnej a nejde mi to pořádně odsát. V noci chudák špatně dýchá a chrápe jak starej chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí