Poradna duly
Jana Čurdová
Mončo , jsi hodná, ale já nejsem moc velká spisovatelka, určitě bych místo deníčku psala nějaké bludy ![]()
Ivčo - neboj, psaní deníčků je naprosto dobrovolné a spisovatelek je tam dost. Já jsem se k prvnímu odhodlala teprve teď v březnu a to k Zimňátkům chodím od června. A navíc byl můj deníček vlastně jen sepsání informací z internetu. Nic jsem nevymýšlela. Ale jak chceš, můžeš třeba nakouknout, zjistit, jak to tam vypadá a třeba se ti bude chtít přidat se. A když ne, tak tady je taky dobře, že jo ![]()
Já jsem na pondělek taky zvědavá. Manža se vrací z jednání, takže budu končit. Zítra zase razí pryč tak se ózvu.
Všem krásný večer
Gabka a Stázinka
Mončo , možná se k vám časem přidám, moc se mi líbí, co tam píšete a zajímá mě to. Gabko , přeji Ti pěkný pohodový večer s manželem a dcerou.
Gabčo - pěkně si užijte večer.
Ivčo - ještě jednou musím pochválit Ráchelku za to lezení. Zdálo se mi to hrozně brzy i na holčičku. Vzpomínala jsem, kdy začala lézt dcera od kamarádky, která se narodila v listopadu 2004, a bylo to určitě až v květnu. Takže Ráchelka je fakt veliká šikulka. Ale dnes jsem si všimla, že Mates se taky pokouší, jednou se dostal až na kolena, ale nevěděl jak dál. Ale většinou se jen snaží dostat kolena pod sebe. Myslím, že ještě dost dlouho se nikam nepohne.
Mončo , ale malá neleze po čtyrech, ona se jen odráží a posouvá dopředu, to sem myslela, když jsem psala, že leze. Těším se, až se bude přetáčet.
Krásný večer všem, jdu se dívat na film " Dave".
Mějte pěknou noc maminky a děti.
Ahoj maminky a dětičky
hlavně, že jsem se včera dožadovala ať se tu někdo ukáže a sama jsem se už neobjevila ![]()
Odpoledne jsem usnula a manža mě nechal spát a staral se o malýho, spala jsem asi 3 hod., ale hrozně mi to pomohlo, to byl úplný balzám ![]()
Ráchelka je opravdu moc šikovná, taky gratuluji. Filípek by pořád jen seděl na klíně a tak.Moc už nechce ležet na zemi, to vydrží jen chvilku si hrát a pak začne pištět a chce pozornost a pořád se zvedá do sedu. Když ho dám na bříško tak to vydrží už celkem dlouho, a taky se snaží jak kdyby odrážet a plazit, ale moc mu to ještě nejde. No, za to v postýlce dělá psí kusy, musím ho pořád v noci otáčet, on má opravdu zvláštní polohy na spaní ![]()
Taky jsem pro zítřejší měření, já včera večer zhřešila a zezobala pár bramburků, olivy atd. Měla jsem návštěvu a trošku jsme pili vínko tak aby mě nebylo dnes špatně tak jsem pořád něco zobala
![]()
Tak vám všem přeji hezkou neděli a slibuji, že se dnes ukážu ![]()
Nazdárek holky a miminka ![]()
Včera jsem tady nebyla,páč jsem ráno vstala a myslele jsem,že si půjdu uříznout hlavu ![]()
Takovou migrénu jsem měla naposledy tak před dvouma rokama!
Já na to dost trpím,ale v těhu jak když utne a po porodu se to vrací,chjo,to si zase užiju ![]()
Tak tak jsem Šimona přebalila,myslela jsem,že u toho vrhnu
a pak se manžel slitoval a na celý dopoledne s ním odjel nakupovat,do Olympie a tak.
Tak jsem si lehla a asi hoďku spala.
Bylo to pak už lepší,tak jsem začla vařit.
Kdybych věděla,jak to dopadne,tak se na to zvysoka.....! ![]()
Dělala jsem rosbíf k němu nový brambory.
Ovšem koupila jsem hovězí zadní a holky bylo to jak podrážka
![]()
Musela jsem to nakrájet a podusit a aby toho nebylo málo,tak brambory byly namrzlý,tudíž sladký
![]()
Takže jsem vařila ještě aji brambory ![]()
Poučení je,že příště koupit roštěnou,nebo to nevařit vůbec ![]()
Večer jsme byli na oslavě,tak jem trapně střízlivá koukala,jak všichni paří o 106,ale za to dneska je všem beztak blbě a já jsem redy
![]()
Tak takovej jsem měla včerejšek,dnes dojde tchán vozit,takže paráda ![]()
Jdu vařit polívku a průběžně budu jukat ![]()
Kači tak to ti nezávidím, měla jsem migrénu jednou a stačilo!!
Já chci taky dělat Rosbíf, mám teda roštěnec, ale dělala jsem to i z hovězího, a bylo to v pohodě, tak nevím ![]()
Jdu nakrmit dítě a pak vařit
zatím pá
Pěkné nedělní dopoledne!
Katko - tak to je mi líto, jak jsi si včera „užila“. Migrény znám taky důvěrně
V těhotenství naštěstí proběhly jen dvě někdy v první polovině. Teď zatím ještě nic. Vůbec si neumím představit, jak bych se zvládla celej den starat o prcka. Jsem vždykcy úplně mimo - přestávám vidět, klepu se jak ratlík …
Péťo - u vínka bych se taky neudržela a zobala bych. To k sobě prostě patří ![]()
Jinak my jsme teď na radu doktorky najeli na častější kojení. Už jsme byli zvyklí kojit po 3 hodinách a teď jsme se vrátili na 2 až 2,5 hodiny. Mám pocit, že nedělám nic jinýho ![]()
Tak hezkou neděli
Ahoj holky a miminka, tak už jsem tu taky. Já jsem včera skučela se zádama, tak se mi ani nechtělo sedět u pc. Jsem ráda, že na migrény netrpím. Občas mě začne bolet hlava od páteře(asi tak dvakrát za měsíc), ale to hned zaženu brufenem.
Holky úspěch, malej už vydrží ležet na bříšku a pást koníčky. Včera se už dokonce převrátil na bříško, ale ještě si ležel na ručičce, nevěděl jak ji má vyndat, tak to jsem mu musela trošku pomoc.
Tak přeju hezkej den bez migrén a hodný děti. Zatím ahoj
Ahoj Hani - vidíš to, jak je Davídek šikovnej. Takže gratulace! Jak to zvládnul jednou, tak už to bude opakovat. Ale to ty se svejma všema dětma víš nejlíp sama, že jo ![]()
Ahoj holky,
zdravím vás a přeji všem krásné nedělní odpoledne.
Hani , taky Ti gratuluji, vidíš, jak je Davídek šikovnej ![]()
My jdeme asi za hodinu na vycházku, dnes je tam taK nádherně ![]()
Ahoj maminy a dětičky
právě jsem se vrátila z prochajdy, fakt je tam nádherně, už by to mohlo vydržet a být jen líp a líp ![]()
Taky blahopřeji Davídkovi, je šikulka
malej, když se přetáčel na bříško tak mu tam taky ta ručička zavazela
ale to se podaří!!
Tak krásné odpoledne a budu koukat pa