Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
21.3.06 18:46

Ivo máme prostě holky krev a mlíko :lol:

Moni já naštěstí stojím s mírami a nezvětšují se!!! To už bych asi :evil: . Stázinka se nepřevrací, ale prý se to stává a prý docela často, že děti padají ze sedačky. Věřím tomu. Určitě to není o neschopnosti, ale spíš o tom, jak jsou dětičky nádherně čilé!! To je na pochavlu, jak rychle dokážou být na druhé straně co? :D

Dneska jsem Stázince objednala plavečky http://www.renka-pichl.cz/produkty.php3?… druhé zespodu. Dostala jsem na ně doporučení, že jsou fajn.
Přidala jsem fotky do galerky

Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
21.3.06 19:01

Gabco, jo to bude fajn ta zahrada, hkavne budeme ve svym! Ono je to tady s rodicema sice fajn, ale meme malo mista, ale to uz nejak vydrzime. Jinak Stazinka ma moc hezky miry :lol: Dominik je taky cvalda, ale ma tak o pul kila min. Jo a Ordinaci taky sleduju, pokud zrovna malej nekrici a stiham to.

Moni,taky si myslim, ze se to stane. Ono se to kolikrat ani uhlidat neda, to by clovek musel predvidat co se stane. Hlavne ze jste v pohode. A gratulujem Matyskovi, ze se mu podarilo se pritahnout, to bude chtit tedka porad, bude se mu to libit :D

Jinak tady svitilo slunicko, tak jsme byli na prochazku. A byli jsme u doktorky a jak ten slavnej Rat nastavil doktorum ty limity, tak mi rikala doktorka, ze uz mame ten limit hodne pretazenej a ze budem muset zbrzdit, kdyby byl malej nahodou nemocnej, aby jsme tam jeste meli rezervu na antibiotika, jako je to peknej binec. Ty limity jsou tak hrozny, ze se to neda nepretahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.3.06 19:13

Mončo , vidíš, jak je Matýsek šikovnej, a přitahuje se. Hlavně, že je vpořádku po tom spadnutí, neboj, to bude dobrý.

Gabko , hezký plavečky.

My jsme dnes na vycházce nebyly, malá po včerejšku trochu kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.3.06 19:27

Ahoj holky,
tak už jsem tu. Děkujeme za přání.
Padání dětí je dost častý, takže si z toho nic nedělej nejsi neschopná. Těch pádů bude ještě hodně, vim o čem mluvim, zažili jsme jich nepočítaně. A nejvíc pádů bylo, když jsem byla přímo u nich, děti jsou strašně hbitý.
Jo domeček je taky náš sen, bohužel nereálný. Na hypotéku nemáme, dědit taky nebudem, tak snad vyhrát ve sportce „haha“.
U nás bylo zase krásně, tak jsme se šli projít. Zase jsem se kochala pohledem na baráčky a jenom tiše záviděla. Nojo holt nemůžem mít všechno.
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.3.06 19:30

Jo a tu ordinaci sleduju pravidelně. To je jedinej seriál u kterýho se nenechám rušit. Když malej brečí, tak se o něj stará manža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.3.06 19:36

JO a ta váha Stázinky, je skvělá. Takhle vážili naše děti mezi 6-7 měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
21.3.06 19:55

Jo a jak tak sleduju, hrozne dlouho tu nebyla Kamca co ma Kacenku. Kdepak asi je holka? Ze by se ji tu nelibilo? Nejak zmizela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.3.06 19:56

Holky, díky za útěchu. Když se prckovi nic nestalo, tak jsem se taky uklidňovala, že pádů ještě bude. Jenže pak přišel manža z práce a já husa jsem mu to nahlásila. No, to jsem si zase vyslechla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
21.3.06 20:06

Aaa, zacina Ordinace, jdu se divat, takze se pro dnesek loucim…
Dobrou holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.3.06 20:11

Jarčo , dobrou noc.

Mončo , já též vše říkám svému muži.

Asi už budu taky končit, tak všem krásnou dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.3.06 22:05

Tak pro dnešek taky končím.
Zítra jedeme ráno na kontrolu na kalmetizaci a pak se stavíme na chvilku v práci. Odpolku zase nakouknu.

Dobrou noc, ať vás mimísci nechají vyspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.3.06 22:18

Ahoj holky tak ordinace skončila, pes vyvenčen a tak jsemsi přečetla přírůstky.
Jarčo taky jsem si všimla, že tady Kamča dlouho nebyla.
Hani jsem taky pravidelnou sledovatelkou ordinace, i když teď už nevím, když tam není ten Šebek … :) .
My máme hypotéku na náš byt a v 7/06 nám končí fixace a tak snad dáme něco dohromady a nějakou část splatíme. Taky bychom chtěli domek s velikou zahradou, klíďo (možná by byl lepší) straší, bych se vyřádila. Byt jsem zařizovala prakticky a účelně a hlavně málo nábytku (který nemám moc ráda - drží se v něm zbytečnosti). Miluji zařizování - za 3 roky co máme tenhle nový byt, tak ho máme nesčetněkrát přestavěný a taky už druhou sedačku. Jsem úplný blázen. V pátek jedeme do Brna na veletrh a hlavně se musíme vyhnout Mobitexu (manža už stejně nic nedovolí koupit :cry: , aspoň někdo u nás myslí normálně).
Stázinka se přitahuje už dlouho, to ji naučil tatínek, je vždycky moc šťastná, takže si dokážu Matýska představit, ty jeho očička :D .
Zatím krásnou dobrou noc maminkám i mimískům a dětičkám
Gabka a spící Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.3.06 09:09

Ahoj holky, tak koukám, že jsem včerejší diskuzi uzavírala a dneska ji otevírám.
Tak dneska jsme se vzbudili do zasněženého dne a pořád sněží :cry: . Jaro nikdy nebude :cry: .
Máme návštěvu a to na delší dobu a tak spí ve Stázinčině pokojíčku a ta má teď postýlku i přebalovák u nás. Je to síla, jsme zvyklí spát v chladu a teď je nám vedro, nemůžu usnout.
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.3.06 10:17

Krásné ráno maminky a miminka

konečně jsem se dostala za Vámi, měla jsem navštěvní dny, buď jsem někde cestovala já a nebo byl někdo u nás, tak jsem neměla čas ani juknout.

Hani - Davídkovi dodatečně vše nejlepší k 4.měsíčninám :D

Ivo- držím palečky ať to manželovi dopadne dobře :D

K dietě - váha -1kg, míry - prsa stejně, pas a boky - 1 cm, to je ucházející, takže všem co máme nějaký ten cm dole a váhu menší, gratulace :)

Jsem nemocná, mám teplou což je opravdu báječné, jsem utahaná a navíc manžel jede zítra na služební cestu na dva dny, tak snad to zvládnu. Šíleně mě bolí záda a navíc musím tak 50× denně otáčet malýho, protože se mu na bříšku nelíbí moc dlouho, ale pořád se na něj točí. A taky slintá na hračky pod sebou, navíc prská, takže jsem pořád nahozená, ale je to sranda.

U nás dnes prší, to je na nic, ale musím jít stejně ven, musím do lékárny.

Tak přeji všem krásný den a pohodové dětičky

Kamča se tu dlouho neukázala, ale i tak Kačence vše nejlepší k dnešním 4.měsíčninám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
22.3.06 10:36

Ahoj holky

Jsem úplně nešťastná,dnes jsem byla se Šimonem na kožním a má Atopickej ekzém :(
Chudinka má celej obličej osypanej,svědí ho to a škrábe se :(
Nesmíme ani začít chodit plavat a to jsme se tak těšili :!
Nesmí přijít do styku s chlupem tzn. kožešiny,deky,svetry,pletený rukavičky…
Umývat obličej jen převařenou vodou,jinak koupat krátce a bez jakýchkoliv pří:,–( a mýdel,nepoužívat jinou kosmetiku než od kožařky,máchat prádlo 2×…
No je toho požehnaně!
Jsem z toho nešťastná jak šafářův dvoreček :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí