Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
22.3.06 20:31

Taky už se s vámi loučím. Dobrou noc a pěkně se vyspěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.3.06 20:32

Petro tak se nám vyspi do zdraví!!
Ivo tak míry Ráchelky jsou doplněny do tabulky :).

Jak šel dneska den holky? Mc Vás tady nebylo :)

Gabka a spící Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.3.06 20:34

Já už to dneska taky balím. Přeju všem dobrou noc a hodný dětičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.3.06 20:46

Ahojte holky,můžu se k vám přidat?????malý se narodil 27.11.2005 v Kyjově, 3300g a 49cm. Teď váží 6.64 a 64cm.My ještě nemáme čtyři měsíce, ale Kubovi přestávalo chutnat mlíčko (UM)BEBA a tak jsem začala sama od sebe se štávičkama a teď už papá i namačkaný banán s jablíčkem, nebo uvařenou mrkev,,,,,doufám že jsem neudělala hloupost že jsem s tím začala dřív,,,,,co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.3.06 20:48

Tak se mi podařilo do Káti nacpat 3lžičky hami příkrmu. Museli jsme kolem ní dělat s tatínkem šašíky, aby zapomněla na to, co žmoulá v puse, ale zabralo to. To by člověk nevěřil, co rodiče udělají ze ssebe - aby dítko papalo to co by mělo :D
No hlavně že to zabírá :D
Taky přeju krásnou dobrou noc maminkám a mimískům :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.3.06 21:23

Ahoj Kamamko, vítáme tě tady mezi námi.
My tak yzačali dávat Stázince příkrm asi o týden dřív. Ale jí to moc nejede :). Chutnají ji ale kaše. Hanka taky říkala že to neva, ta má 3 dětičky a tak od ní čerpáme rady ze života :wink: .
Napiš nám něco o sobě.

Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.3.06 21:24

Tak to bychom tady měly holky už 2 Kubíčky. Jednoho od Verči a jednoho od Kamamky :lol:
Náhoda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.3.06 21:25

Kamčo s tím příkrmem je to skvělý!!!!

Zatím dobrou noc a krásné sny.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
22.3.06 21:56

Ahoj holky!

Teda koukám, že když jeden den nejsem u počítače, tak se to tady pěkně rozjelo! My jsme byli na té kalmetizaci, pak v práci, pak jsme jeli ještě nakupovat a nakonec se ještě stavili známí, tak jsem na vás dnes neměla čas.
V pátek odjíždíme k našim a vracíme se až v neděli 2. 4. To jsem zvědavá, jak přežiju e-miminovskej absťák a jak dlouho mi bude trvat, než pak přelouskám všechny příspěvky :-)

Kamanko - vítáme vás s Kubíčkem mezi námi.

Katko - ten AE mě mrzí. To je pěknej prevít. To špatný spaní bude určitě z toho. Nicol od nás z deníčku má s holčičkou stejný problém a psala, že v noci je to horší. Jsou tady na tohle téma diskuze, tak snad tam najdeš ještě nějaký rady.

Péťo - přeju, ať se brzu vykurýruješ.

Kamčo - taky gratulace Kačence k 4.měsíčninám.

Matýskovy míry:
Narození - už je v tabulce
2 týdny - 18.11. - 50cm/2950 g
6 týdnů - 15.12. - 55cm/3800 g
3 měsíce - 27.1. - 59cm/4700 g
4,5 měsíce - 17.3. - 63cm/5300 g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.3.06 22:35

zdravím všechny maminky a miminka z listopadu
Ráchelka je veliká tak akorát, mohu potvrdit :D A moooc jim to s maminkou sluší !!!

IvaP Co kašlík, už dobrý? U nás je to s chřipkou už celkem vyléčeno, Tadeášek má ještě trochu průjem, ale lepší se, už mi naštěstí nezvracel…ufff. Papá jem mrkev, banán a kaši a zase banán a mrkev a kaši :lol: tak i dneska oslavil těch 5 měsíců, banánovo-mrkvově a kaší :lol:

kašičky všimla jsem si, že jste tu hodně povídali o kašičkách, u nás v říjňátkách se ještě moc nekašuje, maminky ještě hodně kojí, chtěla jsem se zeptat, řešíte nějak ten lepek ??? jsem koupila zrovna minulý týden kaši Sunarku s píchutí jablek a všimla jsem si že je tam maličkým písmem napsaný, že obsahuje lepek a přitom je na krabici od 4.měsíce, tak nevím

doufám, že se nezlobíte, že občas sem vpadnu, my jsme jen v průměru o 14 dní starší

krásnou noc všem maminkám a miminkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.3.06 00:01

Gabko , díky za tabulku.

Kamamko , vítáme Tě mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
23.3.06 07:08

Ahojte jsem ráda že můžu s váma pokecat,tak něco o mě,,,,,je mi 24 a jsem z JM, jsem vdaná a bydlíme s rodiči od manžela, což není někdy žádný med,,,,,já se sice dcela přemáhám, ale někdy mi ty nervy prostě vytečou,,,,minulý týden jsme měli vítání do života a za týden nás čekají křtiny,,,,,taky tu někdo spoměl Kalmetizaci,,,tak tam jsme taky včera byli…dnes jdem k doktorovi,,,,maly je opruzený a žádná mastička mu nezabírá,,,,,máme divného doktora, ale co se dá dělat když tu jiný není,,,,,už je ta opruzenina lepší, ale mám strach z toho co nám zase předepíše,,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.3.06 10:06

Krásné ráno maminky a miminka

Kamamko vítám tě s Kubíčkem mezi námi :D

U nás je dnes den s velkým D, manže jel ráno na sležební cestu kam ovšem nedojel, měl bouračku, převrátil se 2× na střechu, takže auto rozflákaný, ale manža je díky bohu v pořádku, že ho bolí jen noha a za krkem a je pořezaný. Čekám kdy se objeví doma, když mi to ráno volal tak jsem přemýšlela jestli není náhodou 1. dubna, bohužel není :! :!
Dochází mi to postupně, takže teď se mi klepou ruce a jsem na složení.
Ale hlavně ať je v pořádku :! :!

Kamamko já jsem začala kaši dávat asi od pátku a příkrmy od včerejška, to naše dítko moc rychle roste a pořád kňučí hlady, já myslím, že tím nemůžeš nic zkazit, jen pokud to nechce tak to nenutit a zkoušet třeba jiný příchutě.
Taky jsem si říkala, že zkusím namačkat banán na svačinku, dávám mu nutrilon 2, a připadá mi, že ho to moc nenasytí.

Všem děkuji za přání brzkého uzdravení

Přeji krásný a pohodový den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.3.06 10:19

Lamargarito my lepek extra neřešíme, ale když jsem koukla na naše kaše Sunarky tak jsou na nich loga, že jsou přirozené bez lepku

Kamamko taky přispíváš do diskuse tchýně? Tam si toho počteš, že buď zapadneš nebo si řekneš, tak to u nás není tak hrozný. My co máme tchýně daleko tak nám je to v celku jedno a jen se tomu smějeme - teda dokud nemíní přijet na návštěvu :lol:

Moni tak to si tu návštěvu hezky užij. Bude nám po tobě smutno!

Petro při čtení příspěvku jsem ani nedutala, uf ještě že se mu nic horšího nestalo!!! Drž se!! Až bude doma tak se ti určitě uleví.

Stázinka je na balkoně a spinká, manža je od včerejška pryč a vrátí se až dneska večer, tak se už těším. Udělám sekanou s bramborem nebo s kaší, podle toho jak kvalitní brambory budou po uvaření. To on rád :)

Jdu přidat Matýska do tabulky.

Kamamko napiš nám data a míry Kubíčka.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.3.06 10:21

Jarčo, Petro, Hani, Kamčo poslal jsem včera SZ, tak si je přečtěte.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital