Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ta nám začal deštivý den. Aspoň, že nesněží.
Kamčo máš pravdu, opravdu je mezi námi malá vycházející mediální hvězda a je to Ráchelka!!!! Máš pravdu na BVV to stálo za prd. Šli jsme juknout i na nábytek a máme nějaké prospekty. Učaroval nám nábytek pro MŠ - holky normálně kuchyňská linka se sporákem, troubou a dřezem. cenu nevím a proto se mi možná pořád líbí
Ženichů není nikdy dost ![]()
Krásný den, snad tady dneska bude živěji.
Gabka
Ahoj holky ![]()
Malej na chvilku usnul,tak něco málo písnu.
Včera Martin hlídal a já jsem šla pařit
![]()
Z bývalé práce měl šéf narozky,tak jsem se jela podívat,nicméně jsem byla už v deset doma,protože v devět volal Martin,že má malej úplně krvavý čelo a co má dělat ![]()
Tak jsem se samozdřejmě zbalila a jela jsem domů.
Vypadá hrozně,úplně do krve rozdrápaný,nevím čím to mám namazat,tou mastičkou na ekzém asi ne,tak jsem mu na to dala vrstvičku Bepanthenu a uvidíme ![]()
Asi mu u něčeho většího zašiju rukávy,aby se nedodělal ještě víc ![]()
Dnes je tam pěkně hnusně ![]()
Jsem sama doma,tak možná pojedu za švicou na návštěvu.
Gabko foto pošlu,ale bude to chvilku trvat.
Kočárek je moc hezkej,mě se taky líbí,ale nemá opěrku na nožičky a tu já chci.Já ten svůj budu kupovat až tak v červnu ![]()
Kavi díky za pochvalu a co mylsíš opěrkou na nožičky? Tenhle kočár ji má polohovací. Pokud myslíme tu stejnou ![]()
http://sweb.cz/…rek00001.jpg /> S Šimonkem je mi to moc líto. Chudáček malej!
Gabka
Já jsem myslela na zapření chodidel,víš?
Aby ty nohy nevisely jen tak,ale když je to na ty nohy polohovatelný,tak by to ani nemuselo být,stejně mají zatím ty nožky krátký ![]()
Ono je to asi aktuální třeba až jsou starší a větší.
Jsem se do toho nějak zamotala nebo co ![]()
Uvařila jsem těstošky s tuňákem,hráškem a smetanou,trošku kalorií nezaškodí ![]()
Má to jen na odložení nožiček až bude velká, ale to už snad bude chodit po svých.
Já budu dělat kuřecí prsa s nivou a tagliatalle.
Tak nám začalo svítit sluníčko hurá ![]()
Gsabka
Ahoj holky a miminka,
dneska byla lepší noc, ale stejně se vzbudil ve 3hod. na jídlo.
Koukám, že mi dneska budeme mít asi to nejlevnější jídlo, dostala jsem totiž příšernou chut na bramborové placky. Jdu je dělat, tak zatím ahoj.
Ahoj holky,
tak vás opět zdravím o sobotním poledni. Včera večer jsem se s vám
ani nestihla rozloučit, manžel byl pořád u počítače, dnes taky. Za chvilku jde do práce tak bych se tu měla objevit častěji. Já to jen tak zkusila dát Ráchelku do časopisu, moc jsem nevěřila, že to vyjde, a ono to vyšlo
.Jen jí tam nejsou vidět vlásky, ale to nevadí.
Tak pěkné odpoledne a dobrou chuť.
Ahojky trak už prší. Stázinka je dneska nějaká ozmrzelelá a já tím pádem tzaky. Jen tak tak jsem stihla uvařit oběd ![]()
Bramoborové placky to bych si dala!!!!!!!!
Gabka
Holky všimla jsem si,že v galerce máme nějakou malou Kamilku,uniklo mi něco? ![]()
Fotečky jsou moc pěkný,dívám se občas do Září 2005 a PEZY tam má vyfocenou jídelnu,která je udělaná z holubníku
a je úplně božská! ![]()
Je to pětihraná místnost-aspoň myslím a mají tam krásný okýnka a kytičky,je to útulný jak pes ![]()
Jinak včera vyšla Maminka speciál VÝŽIVA BATOLAT,tak jsem hned písla mužovi ať mi ju koupí,mrknu co píšou ![]()
Jdu oblíct mrně a jdem na procházku,sice je pod mrakem,ale už není aspoň zima a v pondělí 18 stupňůůůů
![]()
Kači , tak hezkou vycházku.
Dala jsem teď nějaké fotky do galérky, tak se pak můžete podívat, jestli budete chtít.
Taky jsem si té malé Kamilky všimla, hledala jsem i maminku, ale asi je vkládala nepřihlášená.
Maminku odebírám tak bych ji asi měla mít ve schránce. Půjdu se podívat až manža přijde domů. Což je někde večer okolo osmé nebo deváté.
Jdu mrknout do galerky na Ráchelku ![]()
Ivo Ráchelka je šikulka to ti teda povím a ta nožičky z pod peřiny - úžasná fotka!!!!! ![]()
Gabko , mně se zase moc líbí Stázinka na kožešině. Je to moc hezká fotka
.
Díky Ivo. S tím focením mám příhodu. T jsem ji fotila pak i na svém polštáři a ona mi ho počúrala
.
Jak se máte? Já jsem nějak unavená jak je Stázinka dneska nějak uplakaná. Právě peču buchtu s jablky a čokoládou, tak se těším až vychladne. Nějak mi ta moje holka zavání, půjdu zkontrolovat, jestůli tam máme žabinec ![]()
Já jsem dneska taky nějaká unavená. Davídek je ubrečenej už několik dní, pořád by chtěl být na ruce, ukazovat hračky, povídat si, fakt už nevim jak ho zabavit. Začal válet sudy, takže se vždycky někam odkutálí a pak řve.
Katko, ty zašitý rukávy mu na noc dávej, ten rozškrábanej ekzem se pak blbě hojí.
Na plackách jsem si fakt šmákla, no to jsem zvědavá na pondělní vážení.
Zatim ahoj