Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak ještě nespí, takže dneska končim a jdu uspávat.
Dobrou noc
Ahoj holky, tak jsem se k ntb dostala až teďka. Měli jsme rodinný den, taťka byl celou neděli s námi doma a nepracoval!!!! Jen teď trošičku, tak toho hnedka využívám. Šimonku a Filípku všechno nejlepší k měsíčninám!!!!
http://animace.org/…/G100008.gif /> Verčo to je paráda!!! Držíme palečky, aby to byl ten Pravý!! Míry Kubíčka samozřejmě doplním!!!!
Jarčo já taky přes den nemůžu usnout, jenom když jsem nemocná, podle toho se pozná jak jsem na tom. Stázinka sice celou noc od té doby co jsme přišly z porodnice spí bez buzení. I my uspávali na balonu, ale pak jsem Stázinku položila v pokojíčku do postýlky a byla tam celou dobu než usnula s ní a asi za 3 dny už jsem tam byla jen pár minut a tak je to do dneška. Buď usne nebo si chvíli ještě hraje a usne později. Přeji ti co nedříve aby Domiš spinkal sám a bez buzení. ![]()
Tak zítra to s mou komunikací bude určitě lepší!!!
Zítra ráno je měření!! Věřím si!!
Ahojte maminky,to je novinek,člověk chvilinku nejde na net a hned jste se parádně rozpovídali.
děkuji za přivítání verčo,zdravíme kubíčka.
Na našem prckovi se posunutí času nijak neprojevilo,,,,ještě že tak,,,,stačí když se probouzí v pět a už je vyspinkaný, ale co jsem si četla od vás tak to máme zatím dobré,,,,,večer ho dáme do postýlky a sám usne,,,,,ještě že tak.
měli jsme propršený víkend, co????,Škoda vyrazíme na procházku dnes,,,,prý se má ukázat dneska sluníčko, no uvidíme.
Gratuluji miminkám k měsíčninám a taky se k nim připojujeme.
Kamča a Kubíček
Ahoj holky, tak mám 2 kila dole!!!!!! Změřím se za chvíli. Paráda!!!! Já si fakt věřila!!
Verčo Kubíčkovo míry jsou v tabulce přidané.
Dneska přijede kámoška tak nevím jestli a kdy se na net dostanu.
Zatím krásný den všem ![]()
ahoj holky. nemam bohužel příliš času a možnost dostat se k internetu, ale přesto bych ted mezi Vás ráda vstoupila a podelila se o zkušenost se stejně starými miminky a to na vděčné a věčné téma „spánek“-:)) Bára se narodila 16.11.2005 a odmalička je bohužel pěkný uřvánek. Dva měsíce jsem v podstatě bud kojila nebo Bára řvala. Koncem třetího se to začalo zlepšovat, začala super večer usínat a budit se na kojení jednou v noci.. Parádička. Asi před 14 dny jsme museli stopnout kojení, jsem silný atopik a ekzém se mi dostal do takovýho stádia, že jsem si musela jít nechat píchnout kortikoidovou injekci a prestat kojit. Naivně jsem se domnívala, že po Nutrilonku nám dítko krásno zaspí, ale ouvej. Je to v podstatě stejný, možná horší než při kojení. Spí od 20 - 01.hod, a pak se budí po jedný, po dvou, po třech hodinách.. různě… samozřejmě, že následkem toho je, že přes den je pak z toho protivná - viz dnešní den…jsem fakt hotová.. dneska jsem jí chtěla nechat vybrečet, ale po deseti minutách to manžel nevydržel.. nemáte nějaký fígl co s tím? Díky. Mejte se a pekný den.
Ahoj holky,
už od rána tu máme topenáře a docela mě to už s…e.
Gabko, váha nic moc 0,5kg dole, míry stejný. Příští týden to bude určitě lepší. Tobě k tomu úbytku gratuluji.
Bramburek, taky bych chtěla znát nějakej fígl, ale ani při tolika dětech jsem na něj ještě nepřišla. Malej nám usínal kolem půlnoci a pak se budil každou 1-2hod. Když jsme najeli na sunar, tak se to dost zlepšilo, ted usíná kolem 21hod. a budí se 1-2krát za noc.
U nás prší už 3den, takže s procházkou je to všelijaký.
Zatím ahoj
Krásný den maminky a miminka
děkuji za přání k měsíčnínám, Fidovi jsem to vyřídila, ale on to stejně nechápe ![]()
U nás víkend taky propršel, ale dnes je krásně a svítí sluníčko
Už jsem byla s malým venku, musela jsem koupit kaši a koupila jsem nějaký příkrmy, tak jsem zvědavá co na to bude drahoušek říkat. O víkendu jsem mu dala namačkaný banán a on ho slupnul jak malinu, no holt to nebyla ta hnusná mrkev ![]()
Tak váha stejná jak minule, ale míry -1cm.
Gabko gratuluji k váze. To půjde dobře, do léta budem jak láňky, uvidíte
(ha, ha jen aby)
Ahojky Bramburek- u nás spaní v noci bylo stejný, když jsem kojila každý 2 hod. byl vzhůru, po mlíku už to bylo lepší, ale někdy mu stačilo se napít čaje a spal dál. Po kaši spí celou noc. Takže ti moc neporadím, ale chce to čas a ono se to srovná samo. Někdy jsem ho jen chvilku pochovala a dala zpět do postýlky a spinkal, ale každý dítko je jiný, musíš zkoušet a chce to trpělivost. Malej je někdy taky pěkně protivnej a třeba přes den skoro nespí,hlavně když nejdem ven.
Tak vám přeji krásný den a hodná dítka
Odpoledne půjdu ještě s malým ven si užít sluníčka tak se večer ukážu pa
Pěkné slunečné odpoledne holky,
Gabko , gratuluji k úbytku kil.
V 16.00h. jdeme s malou na vycházku. Přijede za námi kamarádka, tak se těším, že pokecáme. Není to ono být celý dny sama s malou doma, když je manžel v práci. Člověku je pak smutno. Když muž přide z práce domů, tak zasedne k počítači, a taky se moc nebavíme, ale je aspoň doma. No nic jdu se chystat, jen nevím, co s malou, před chvílí mi usnula a není oblečená na vycházku.
Mějte krásný den a večer se stavím, když mě muž k tomu počítači pustí.
Ahojte holčiny, konečně jsem ob:,–(ila PC - manža mně tady normálně nechce pustit ![]()
Gratulujeme také s Káťou klučímkům k měsíčninám
To je ssíla, jak to letí.
My jdeme zítra na další kontrolu kyčlí, snad uslyšíme pozitivnější zprávu, mám nervy už teď ![]()
My se spaním nemáme vůbec problém, zaplať pánbůh, malá jde spát tak mezi 20-21.00 hodinou a budila se mezi 6-7hodinou, ale teD´po posunutí času, vstává v 8.hodin a to snad skoro přesně na minutu, ona má snad v hlavě budík, nebo co. Takže spí celou noc.
Změna času je aspoň co se týče ranního vstávání lepší, ale já sjem dnes celý den jako praštěná pytlem po hlavě. Jehlu na šicím stroji vidím dvakrát, to už je zlé ![]()
Já to počasí dnes nechápu, sotva jsem se s malou nachystala na procházku, tak začlo pršet, tak jsem ji zase svlékla - no ne že vysvitklo sluníčko?? Bože už ať je jaro jak se patří ![]()
dekuji všem za odpovědi, mela bych ještě dotaz na Hape. KDyž děláš kaši, jakou má konzistenci? Já jsem se řídila návodem a připadá mi dost řídká.. Taky nevím, jak jí vpravit do miminka.. Lžičkou? Injekční stříkačkou? (Zatím jsme nezkoušeli přikrmovat).. díky předem za odpovědˇa přeji všem příjemný večer.
Ahoj maminy a dětičky
před chvílí jsem přišla z prochajdy, dnes bylo fakt krásně, malej spinkal a já si četla na lavičce v parku, parádička
snad to tak už vydrží.
Bramburku- já dělám kaši do flašky, v návodu je 140ml vody, já dávám tak 160 a 4 lžíce kaše, musela jsem teda prostřihnout větší dírku na dudlíku, ale je to lepší jak lžičkou, protože malej u toho usíná tak proto. Zkus to udělat podle sebe, buď přidej vodu nebo kaši, pokud to bude do flašky nebo lžičkou. Snad jsem ti nějak pomohla ![]()
Tak zatím pa
ahoj. Děkuji moc. Vyzkouším.. Jsem sama zvědavá, jak bude probíhat dnešní noc. Nebotˇden klasika.. V noci bdí a ve dne je pak protivná-:)
Ahojte maminy, tak dneska bylo úplně pohádkově,co???,Jen aby to vydrželo, ani jsem nevěděla jak ho mám obléct,aby mu nebylo horko,ale stejně jsem ho vyndala z kočárku spoceného. Máme doma nové příživníky, manža přinesl čtyři křečky, jsou úplně nádherní. Máme totiž hada, psa, dva sklípkany a teď už i ty křečky.
Ahoj holky,
dnes bylo fakt nádherně. Jestli takhle bude i zítra, tak už asi vyndám fusak. Jenom sednu k pc, tak začne řvát. Jdu ho uklidnit, takže se ozvu až bude spát.
Zatim ahoj