Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké ráno maminky a miminka,
ten náš křikloun chvilku usnul, tak jsem rychle zasedla k pc. Včera usnul až ve 22.30, tak jsem se už sem nedostala. Na jídlo se vzbudil už v 00.45 a v 5.30, ale vstával až v 8.15, takže jsem se docela vyspala, teda spíš nabrala sílu na to celodenní vyžadování pozornosti. Včera jsem se namlsala tím krásným počasím, myslela jsem, že to bude dnes stejný a ono to vypadá, že budeme zalezlí celej den doma. Z toho počasí už fakt šílim.
Ted jdu něco zdlábnout, než se ten prdola vzbudí. Zatím ahoj.
Krásné ráno maminky a miminka
Kamamko- Kubíkovi dodatečně vše nej k měsíčninám.
To počasí mě taky štve, myslela jsem, že bude krásně a ono nic, ale třeba se to ještě roztrhá do odpoledne.
Za chvíli jdu s malým na KO ve 4. měsících , tak pak písnu míry, to jsem sama zvědává.
Drahoušek si cpe do pusy hračku a rozčiliuje se, pač mu tam nejde celá narvat ![]()
Kači já jdu vyřizovat rodičák zítra, včera se mi nechtělo!!Ale už musím nebo budu bez peněz!!
Tak zatím krásný den a brzo pa
Tak jdeme na procházku, snad nezmoknem, kuba teď spapal
kaši z brambor a mrkvičky a ještě na to 100 mlíčka.....pa odpoledne
Pěkné odpoledne,
taky jsme smutní z toho počasí. Dost prší, takže se vycházka dnes konat nebude. Já si jdu zítra taky zařizovat rodičák.
Tak jsem se chystala ven a začalo lejt, takže zase budem doma. Davča dnes usnul už potřetí, nejdřív 25min a pak 40min, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží spát ted. Jdu se chvilku natáhnout, než se to tu všechno vzbudí.
zdravím všechny v tomto uplakaném dni. my jsme na procházku šly, je to většinou jediná jistota, kdy náš drobek neřve.. Už se mi zdálo, že se blýská na lepší časy, že ustaly počáteční histeráky, ale bohužel se to nějak vrací.. Teda tatínek tvrdí, že je to jeho usměvavá kočička, ale on jí vidí v podstatě 2 hodky večer než jde spát, že-:))?? Tak jsem dnes v noci zkusila dát kašičku, ale nemělo to příliš efekt, budila se stejně po třech, čtyřech hodinách. A to dříve už dokázala spát i 7 hodin v kuse… dneska mě na Nutrilonu 2 vyděsila informace, že od 5 měsíce by děti měly dostat jen 3 dávky za 24 hodin-:)) no to bude řevu..Teda řeknu Vám, nemyslela jsem si, že mateřství bude procházka růžovým
em, ale přeci jen mě některé věci dostat zaskočily-:))
Ahoj holky
tak u nás taky leje, tak nikam nejdem. Malej si teď hraje s babičkou tak využívám chvilky.
Tak na KO jsme dopadli dobře, ale musím zítra na neurologii, malýmu se rychle zavírá fontanela tak na preventivní prohlídku jestli není něco špatně, tak mám trošku nervičky, ale snad to bude OK.
Míry 70cm
a 6160g, to nestačím ani živit ani šatit ![]()
Tak krásný upršený den a brzo pa
Gabko , prosím Tě doplň mi do tabulky ty dny, až budeš mít chvilku. Děkujeme.
11.11 7 dní, 3500g
19.12. 45 dní, 4650g, 57cm
2.1. 59 dní, 5500g, 2 měsíce
20.2. 108 dní 6700g, 62cm, 3 měsíce
15.3. 131 dní 7500g, 66cm, 4 měsíce
Snad jsem to spočítala správně ![]()
Peťo , Filípek je pěknej chlapík ![]()
Brambůrku , taky jsem si nemyslela, že mateřství bude tak náročný ![]()
Hani , to máš dobrý, ře Ti Davídek spinká přes den, naší malé to moc nejde.
Peti neboj,to bude v pohodě,lepší jít zbytečně na vyšetření,než něco zanedbat ![]()
Brambůrku já jsem po porodu měla trošku depky,že to prostě nezvládnu a bála jsem se,ale zatím je to lepší než jsem čekala. ![]()
Taky má svoje dny,ale všeobecně je to nad očekávání ![]()
Malej už má dnes potřetí škytavku,míval ji jako mrně a teď se mu nějak vrací,nebo co ![]()
Je hnusně,ale na chvilku ven půjdu ať se nadýcháme čerstvýho luftu ![]()
Já jsem si všimla,že se otáčí jen na jednu stranu,na druhou vůbec,dávám mu hračky na tu druhou stranu a nic
Budu muset začít cvičit na posílení svalů ![]()
Je děsnej závislák na televizi,pořád by na ni čučel,vyvrací hlavu až nevím kam,bude holt po mě ![]()
Musím jí vypínat,nebo ho dát tak,aby na ni neviděl,já jsem totiž hrozná,musím ji mít zaplou i když se nedívám
![]()
Kači , s tou televizí jsme na tom stejně. Taky ju musím mít furt zapnutou, a malá jakmile na ni nevidí, tak se vrtí tak, aby na ni mohla lépe vidět.
Tak jsme ven nešli,strašně prší ![]()
Peti koukala jsem na záříjňátka 2005 a tuším že Melsi má chlapečka a jde s ním ve středu na neurologii,protože má úplně zarostlou fontanelu.Má necelých 5 měsíců ![]()
Holky,když jste celej den doma co děláte s dětičkama?
Já už nevím co by a malej už je taky protivka ![]()
Naší Báře se líbí, když si ji po:,–(ím na klín, sedím a otáčecí židli a točíme se dokola… Řehtá se nacelé kolo.Taky ráda sedí na parapetu a kouká se ven z okna..
Holky, ted odpoledne se prekonal, spal skoro 2hod. Když nespí, tak ho mám skoro pořád na ruce, jak ho položim, tak hned hysterčí. Už musim jít zase chce na ruku.
Zatim ahoj
Taky nevím, co s malou dělat celý den. Zpívám jí, povídám si s ní, hopsám s ní. Na rukách ji nosím jen před usnutím.