Poradna duly
Jana Čurdová
Naše ohrádka
http://sweb.cz/…/ohradka.jpg /> Je v ní trochu chaos ![]()
Taky se nám to líbilo ![]()
Jinak ten RP přece ministerstvo stoplo a už se nesmí vyplácet i když je na to zákon,je to postavený na hlavu ![]()
Ještě to možná dostanou holky co si podaly odvolání do tuším 15.2.,pak bylo vydaný to prohlášení že máme smůlu ![]()
Kavi, tak to jsem neslyšela, protože jak říkáš, je to postavený na hlavu. No nic
Ahojte,
já taky koukala na chůvu v akci, docela síla!
Dneska jsem se vrhla na generální úklid koupelny a o víkendu se chystám na okna a generální úklid bytu, ale určitě bude pršet, tak neudělám zase nic. ![]()
Manža jede zítra na služební cestu, tak pevně doufám, že nedopadne jak minulý týden
Už nám spočítali kolik bude stát ta oprava, když jsem slyšela tu cifru, tak jsem se málem vyvrátila!! A pojišťovna nám nedá ani korunu, to je vrchol!!
Tak já vám přeji krásnou klidnou noc a zítra se těším papa
Taky jsem se dívala na Chůvu v akci a byla to fakt síla, vůbec bych nevěděla, co si s tolika dětmi počít, a jak se k nim chovat. Každé dítě potřebuje individuální přístup. Ten nevlastní táta to bylo taky něco. Protože mám taky nevl. tátu, a ten má s mojí mamkou syna, tak trochu vím, co to je. Nikdy bych nechtěla, aby má dcera měla jiného tátu, ale i tohle je případ od případu.
Gabko , ta ohrádka je dost dobrá.
Ahoj Petro,
to služební auto nebylo pojištěné? Ty brďo, to je síla, platits čímse nepočítá ![]()
Už se taky dneska rozloučím. Přeji vám holky a vašim miminkám, ať se krásně vyspíte, a naberete síly do dalšího dne.
Dobrou noc přeje Iva se spící Ráchelkou
Ta Stázinka má ale hezkej pelíšek.
Jdu si už lehnout, tak dobrou noc holky a miminka.
Krásné sluníčkové ráno všem ![]()
U nás v Brně to vypadá na sluníčko,hurááá ![]()
Jinak všem kdo bydlí u vody přeju ať jim nezatopí domečky a nenadělá ta hnusná voda jiné škody!!!
V noci jsem vstávala 5×,to zas bude den ![]()
Musím zavolat kožařce,budí se tím,že si šudlí obličej,asi ho to pořád lechtá ![]()
Osmička pořád bolí,ale odolávám a ani jsem si zatím nevzala prášek,tak snad to odezní samo ![]()
Dnes asi vyrazím do města,musím si koupit GO kartu,mám Oskara a platím měsíčně kolem 1500kč,švica má totiž Eurotel a já jí pořád volám a kafráme tak 20 minut ![]()
Eurotel má speciální tarif,kde se volá první 3 minuty za 15kč a pak už je to zdarma,to je přesně pro mě ![]()
Provolám měsíčně 3 hodiny,fuj
![]()
Jdu snídat a dát si kafčo ![]()
http://www.gify.nou.cz/…ubory/29.gif
Nádherné ráno maminky a mimísci
tak snad to sluníčko dnes vydrží
Za chvíli frčíme k dr. dát zprávu jak jsme včera dopadli a něco nakoupit.
Já jsem ve 4 ráno převlíkala postýlku, naše ratolest se úplně pročůrala, tak jsem měla trošku budíček, ale pak spinkal až do 8.
Gabko- to není služební auto, to je naše, ale původně s ním neměl vůbec jezdit, jenže jeho šéf je sprominutím kretén a pořád, že musí vzít to a to a musí tam být v určitou hodinu, tak manža jel naším a takhle to dopadlo. Nejdřív vykládal, že to udělají na firmu, aby nám aspoň něco dala, ale nakonec si to asi rozmyslel, takže to zaplatíme my. Fakt mám ohromnou radost, ale nejvíc mě štve, že jsme si na to auto vzali úvěr a ještě nemáme splacený ani první rok a už tohle
![]()
Navíc tu nehodu nezpůsobil, ale protože skončil na druhé straně než ten chlap, tak nic nedostanem a ještě dostal pokutu, že měl předvídat.
Kači- já taky pořád platím hrozný pálky za telefon, to je hrůza.
Gabko- ještě, ta ohrádka je hezká, kamárádka mi ji taky nabízela na půjčení, jenže nemáme moc velký pokoje a kuchyň miniaturní, takže ji nemám kam dát, což je škoda hodila by se ![]()
Krásný den pa
Dobré ráno maminky a miminka,
v Praze taky svítí sluníčko.
Malá ještě spinká, a já jsem dopila kafe, a jdu se chystat ven.
Kači , ten obrázek to je síla.
Peťo , to člověka zamrzí a naštve, s tím autem.
Mám Vodafone, 150 Naplno. Měla jsem 100 sms zadarmo za měsíc, a to mě vyhovovalo, stále píši. Teď mi to končí, bylo to jen prvních 6 měsíců, tak se budu muset uskromnit.
Přeji vám holky krásný pohodový den plný sluníčka.
Ahoj holky a miminka,
u nás byla noc jako vždy, takže 2krmení a budíček v 7.30. Ale dneska úspěch, vydržel si na bříšku hrát a dokonce tak usnul. Ještě včera vždycky když se překulil na bříško, tak ječel jak siréna, takže jsem nedělala nic jinýho, než ho chodila obracet a nosila na ruce. Doufám, že jsem to nezakřikla a že mu to vydrží.
U nás taky nádherně svítí sluníčko, tak půjdem odpoledne na procházku a podívat se jak přibejvá voda.
Taky jsem koukala na chůvu v akci a musim konstatovat, že mám celkem hodný děti, tak doufám, že se to nezhorší. Právě jsem to zakřikla, vzbudili mi Davču, tak mu jdu dělat jídlo.
Zatim ahoj.
Ahojky
tak já jsem před chvílí dorazila domů, nakrmila dítko, teď krmím sebe a pak zase na prochajdu.
Malej tady nacvičuje něco mezi vykládáním, zuřením a brečením tak nevím co se mu nelíbí, ale řve, že to musí slyšet až venku ![]()
Krásné odpoledne