Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
31.3.06 13:23

Tak u nás už taky leje, ještě, že jsem zůstala doma :lol:

Malej usnul tak snad bude aspoň chvíli spinkat

Přeji vám krásné, ale deštivé odpoledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.06 13:31

tady zatím neleje, ale je pod mrakem, prďola mi už hodinu a půl spinká na dvoře, tak žehlím. -( Jaký kubíček, kde to najdu?

• Citovat
  • Upravit
559
31.3.06 13:46

Ellay- klikni si na tu adresu co napsala Kavi, tam se ti to načte :D

Tak tady zase svítí slunko, to je apríl jak má být :!
Ale stejně ven nejdu, malej spí tak je to dobrý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.06 13:52

Ahoj Gabi, my bydlíme ve Vršovicích, do Sterbohol vyrážíme s manžou autem. Nebo občas s kamarádkou, vezmeme naše křiklouny-:)) a zajedeme na oběd. Je to tam super pro mamky s dětma, velkej nekuřáckej prostor, je to príma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 13:57

Tak holky, tady už je zase nádherně. Až se Davča vzbudí tak půjdem ven, no je mi jasný, že až vylezem ven, tak se zase rozprší, ale já už to doma dýl nevydržim, tak to risknu.
O tom Kubíčkovi jsem četla už v časopise. 5 let jsme jezdili do Motola a takových příběhů je tam hodně. Je prostě hrozný, že tou hnusnou nemocí musej trpět i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
31.3.06 14:10

Bramburku , to máme od sebe kousek, já jsem z Pankráce. Včera jsem tam byla v Carrefouru s Lamargaritou z říjnových maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 14:15

Kamčo30 chtěla jsem se podívat taky na album Kačenky, ale nejde mi to otevřít, tak se tě prej mám zeptat v jakym programu je to vytvořený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 14:23

Ivo , ted jsem četla, že manžel bude bez práce, tak vám moc přeju at si rychle najde jinou. Z toho já mám holky hrůzu, tady tý celkem slušně placený práce moc není. Takže stát se to nám, tak jsme totálně v pr…i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
31.3.06 14:32

Díky Hani, my asi za chvíli v té pr… budeme doopravdy, jestli muž nic nenajde. Měsíčně platíme dost peněz, a teď vůbec nevím jak to budeme zvládat. Snažím se na to moc nemyslet, abych nebyla na dně, musím se starat o malou, tak musím fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.06 14:50

Já si teda vůůůbec nedovedu představit, že by skoromanža přišel o práci, toho co splácíne je teda hromada a ta mateřská by nestačila ani na polovinu:-((. Tak taky přeju ať se brzy objeví nové místečko:-)
Já musím s Matesem jezdit ven i kdyby tragače padali, protože ve dne usne jen v kočáru. a když usne, tak spí i 4hodiny:-))

• Citovat
  • Upravit
559
31.3.06 14:58

Jo holky, u nás to stejný, kdyby manža přišel o práci, tak asi jíme omítky, protože to co by nám dala soc. nám nepokryje ani účty!!

Tak tady padaly kroupy a je bouřka, co to je !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 15:01

Jo stejný by to bylo i u nás. Životní minimum máme 13 710 a výdaje 14-15 000 , takže neni o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 15:29

Jarčo , právě jsem si všimla, že jsi od Šternberka. Já tam párkrát byla, protože mám příbuzenstvo kousek od Uničova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 18:05

Holky,
tak jsme se vrátili z procházky, byli jsme se podívat na Labe a je to hrůza. Já bych se asi zbláznila, dát barák do pořádku a zase začínat nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
31.3.06 18:18

Ahoj holky,

díky Ellay, však je to taky na zbláznění. Měsíčně platíme přes 17000,–Kč za poplatky, a to nepočítám jídlo pro nás 3, plínky, oblečení.

Teď jsme přišly z tříhodinové vycházky, bylo hezky, a po cestě domů začalo pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí