Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
18.8.06 09:54

Tak, když už tady propukla ta posvatební melancholie, tak také přidám odkaz na naše fotky .
 http://www.beremese.cz/album/album.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.8.06 10:05

Dobré ráno, mamči a mimča,

Benjulka : já jsem o monitoru dechu nic nepsala, protože já ho kupovat ani půjčovat nehodlám.

Nico : my žebřík v koupelně máme a je to fakt super. Krásně koupelnu vytopí a v zimě na něm přisušuju spodní prádlo a ponožky, ručníky jsou taky suché za chvíli. Navíc ho máme extra na zástrčku, takže vůbec nezávisí na tom, jestli zrovna topíme nebo ne, můžeme si ho zapnout samostatně kdykoli.

My jsme si koupili vaničku. Velkou vanu doma vůbec nemáme, nechali jsme ji vybourat a máme jen sprchový kout, tak ze začátku budeme koupat ve vaničce a pak se uvidí, nějak to s tím sprcháčem určitě vychytáme i pro mimčo. Však tam dokážu vykoupat i našeho 40-ti kilového Brada, tak co by to nešlo s miminkem :lol:.

Včera přes den byl Ója děsně líný, zato večer, když jsme zalehli, to zase začalo. Nejdřív kopal, div mi břicho neprorval a pak zase začaly stahy. Přes den je mi fajn, ale večer mě vždycky bolí břicho a mám strach, aby se něco nestalo. V noci už je to pak dobré. Tak nevím. Ve středu asi dojedu na ten UZ, abych měla jistotu, že se na mě zase někdo podívá. Kdyby bylo něco v nepořádku, poznají to i na UZ ? Myslím jako kdyby aktuálně hrozil předčasný porod :?:

Jdu vařit rizoto. Dneska musíme jíst dřív, pak jedem do města nakoupit a já si musím pro řidičák. Nějak jsem před 14 dny zjistila, že jezdím s rok propadlým řidičákem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
18.8.06 10:19

Krtonozka: tak to mi kvůli mimi sprcháč zrušili a koupili vanu:-) tak jsem zvědavá, jak budeme bojovat. Koupelnu máme hodně malinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.8.06 10:19

Ahoj holky,

moc vam to vsem na foteckach slusi. My jdeme sestrenici na svatbu 9.zari. Docela se tesim, protoze mam svatby rada a pokazde bulim. Ale tesim se na svatebni cukrovi. Mnam.
Vcera v noci jsem mela v brise diskoteku. Nevim, co tam to dikto vyvadelo, ale vubec jsem nemohla spat. Ty kopance byly uplne viditelny a bricho mi uplne poskakovalo.
Cetly jste diskuzi o uklizeni s FlyLady? normalne mam chut uklidit celej
 barak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.8.06 10:27

Dobré ránko,

Liborinka : Tak mi budem zatím určitě ze záčátku koupat ve vaničce, Ikea 160Kč :P

Mia : No taky jsme ze začátku uvažovali o kyblíku, ale není tam ten prcek moc na těsno? přijde mi , že bych ho nemohla pořádně chytnout

Nico : Řekla bych , že je to velmi slušná cena na to kolik je půjčovné a je ještě v záruce, takže já bych do toho klidně šla 8)

A co se týče pohýbů tak si poslední dny nemůžu vůbec stěžovat, prcíček se ozývá pravidelně po celý den, takže vím že je v pořádku :P :P :P

Kacul: Kontrala je 30.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.8.06 10:33

Diky moc za reakce na monitor i na ten zebrik. My mame koupelnicku tak malilinkatou, ze se tam dva lidi nevejdou a je tam i WC :-D holt, starej barak…puvodne tady koupelna nebyla vubec.

A ja frcim pokracovat v uklidu. Uz mam hotovy dezert na vecer k vinku, pocasi nic moc, ale na uklizeni je dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.8.06 10:35

Ahoj,

tak my budeme taky koupat ve vaničce a později ve vaně. Koupili jsme takové to plastové tvarované lehátko, tak myslím, že to bude v pohodě. Chceme začít chodit, co nejdříve plavat, tak se budeme snažit o brzké zvyknutí na vodu :D

Právě jsem přemýšlela, co budu dělat, až budu s dítětem doma a hledala různé kroužky a cvičení…, nemáte z toho trochu strach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.8.06 10:37

Danda : no právě, my máme taky malinkatou koupelnu. Navíc my se ve vaně stejně ani jeden nekoupeme, oba máme radši sprchu, tak pořizovat vanu jen kvůli miminku nemá cenu a obojí se nám do koupelny nevejde. Však máme vaničku a pak to nějak půjde i ve sprcháči, až bude prcek větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.8.06 10:39

Nico : Jo tak s malou koupelnou to znám, ze začátku jsem v tom viděla jen samé nevýhody, ale když jsem byla v 1.trimestru tak jsem to ocenila, když na mě přišla nevolnost(ta chodila dost často) při sprchování tak jsem si rovnou z vany ublinkla do záchodu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.8.06 10:41

Je vidite, ja uplne zapomnela na vanicku. Tu co mel daniel jsem nejak rozbyla a tak musim koupit novou. Ale vim, ze jsme ve vanicce koupali chvilku a pak uz jen ve vane. A co se tyka sprchace, tak tam jsme malyho taky koupali, hlavne rychlou sprsku a sup spinkat. Ale koupani bylo dobry, protoze se ve vode unavil a pak lepsi spinkal.

marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
18.8.06 10:42

Ahoj holky, opet spani na nic, uz zacina ma nespaci posedlost hranicit s psycho stavy, dneska jsem propadla takove zoufalosti, ze jsem se stehovala na nafukovaci matraci!!!! Ale byla malo nafoukla, takze jsem se zadnici a boky propadala az na podlahu (neeee, moje mamuti vaha na tom podil nema, to ta matrace :D ) a mela jsem tudiz cele pozadi velmi studene. Nastesti vstaval manza do prace pred 4. h ranni, tak jsem se mohla nastehovat zpet do loznice a uzivat si plnymi dousky CELOU SIRKU POSTELE!!!

DANDO , ja znam Tveho manzela!!!!!!!!!! Ja vedela, ze to nemuze byt jen tak, abych neznala bud Tebe nebo nekoho, s kym se vice znas, hihi. S vahou si nedelej hlavu, jsi hubenoucka a po porodu pujde vsechno hezky dolu…

Krti , ani mi nemame vanu, mame jen sprchac a to jeste tak debilni, ze nema ani takovou tu malou vanicku. Mame ho rovne s podlahou, takze nemuzeme prckovi napustit ani centimetr vody. Mame koupenou malou vanicku a az z ni vyroste, tak holt menime lokal (stehovani)…

Houbarky, Vy mi delate teda chute!!! Ja ziju snad v nejlesnatejsi casti Nemecka, ale jsou to tu velky Unterwassermani!!! Maji tu lesy vice mene umele, neni vytvoreno jeste takove to prirozene podhoubi toho lesa, takze tu roste velky kulovy. Prosmejdlili jsme s Lancem uz hektary lesu a nenasli jsme nic, jen asi tak 2 prasivky vzrustu, na ktery jsme si malem tahli mikroskop! Tak bohuzel musim vystacit se zampiony. Na ty chodim za:,–(ne do kramu…

Tak, je cas zacit neco delat, at cely den opet neprosedim… Pa, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.8.06 10:45

Lindusa : tak to svoje velmi studené pozadí nastěhuj do pelíšku přes den, to by nešlo ? Nebo ve dne taky nemůžeš usnout :?:
Já bych na houby šla, až bych brečela, ale bojím se, aby mě pak zase nebolelo břicho, uááááááááá. Už začínají růst a já mám nasušeno už jen tak nadvakrát a pak budeme bez hub :! Kua musím něco nasušit :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.8.06 11:07

Ahoj těhulky,

na houby se moc těším. V neděli odjíždíme na pár dní na chatu na Vysočinu. Táta je tam už dva dny a každej den má přes stovku praváků tak už se mooooc těším. Já houby nesuším ale mrazím a je pravda že už mi taky došly. Měla jsem strach jestli letos vůbec něco poroste skrz to počasí, ale snad se rozjedou i suchohřiby.

Koupat budeme ve vaničce. Taky máme sprcháč , vanu jsme pro nevyužití zrušili.

Ten monitor bych si taky radši někde půjčila, nevíte někdo jestli se dá půjčit i někde v Brně ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.8.06 11:08

Já bych taky šla na houby, miluji je sbírat, ale mám problém se ohnout přiobouvání bot. Leda, že bych si vzala sebou nějakýho dobrovolníka co se bude ohýbat za mně :lol:
Musela jsem se vzdát i sběru borůvek, a to fakt bolelo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.8.06 11:15

Benjulka : borůvky blééééééé :! Teda mám je ráda, ale radši si je koupím než abych to sbírala, to jsem nesnášela odmala :evil:.

Marta77 : kam přesně na Vysočinu míříš, jestli se můžu zeptat ? Já jsem totiž taky z Vysočiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí