Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
17.8.06 20:50

Tak u koho vím, nebo jsem zaregistrovala jsem v seznámku doplnila i porodnici :wink: takže piště mi i další at to máme kompletní…díííky :lol:

Taky fialky prosím o data kontrol…ale máte pochvalu…moc jich není!!! :lol: :lol:

JITKO .....tebe prosím o další Tvoje údaje, pokud máš chuť se s náma o ně podělit…Takže: ročník, znamení, jména pro obě pohlaví mimi a datum další kontroly u lékaře nebo na UZ…Taky nevím jsetli jsem tě tu vítala, kdyžtak zopáknu…ahoooooj :wink: :lol: Jinak nevím, jestli bydliště je Praha, to jsem jen vydedukovala dle porodnice :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
17.8.06 20:50

SEZNAMEK: BEE (matka pluku) (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK 23.8.
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 21.8.
IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK 30.8.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 29.8.
MEOWTH (83, ?) Praha (Apolinář) Ema/? TP 1.11. ?? DK ??? DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta TP 3.11. Chrobáček-kluk DK 21.8.
LINDUSA (79,beran) Německo Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 8.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip TP 3.11. Broučínek-kluk DK 28.8.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.(25.)11. ?? DK 31.8.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 29.8.
KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. Ója-kluk DK 23.8./6.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) TP 7.11. holčička DK 24.8.
VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. Kulíšek-kluk DK ??? TYNKA85 (85,beran) Rakovnik TP 8.11. kluk DK 18.8. BENJULKA (74,byk) Orlova Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 7.9.
JANAT (83, vodnář) Brno Ema/?? TP 8.11. ?? DK 21.8.
JITKA123 Praha (Krč) TP 9.11. Davídek-kluk DK ???
PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. Hrášek-holčička DK ??? SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. Mimi-kluk DK 24.8.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 12.11. Bobánek ?? DK 23.8.
TINES (81,beran) Brno TP 12.11. kluk DK 23.8.
MILI (r.71) Praha 4 Michle TP 13.11. Bambulka ?? DK 24.8.
IGINA (78,štír) za Brnem Vanda TP 16.11. ?? DK 31.8.
NICO (79,panna) Praha (Podolí) TP 17.11. Mimi-kluk DK 21.8.
MIA (74,beran) Praha Mia/Hugo TP 17.11. Hugo-kluk DK 13.9.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK 28.8.
SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. holčička DK 24.8.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček-kluk DK dnes
PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 6.9.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 23.8./12.9.
LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. Bobánek-kluk DK 29.8.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK 7.9.

Zatím: 16 klučíků 8 holčiček 11 překvapení 3 tajemství

Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Lorin, Ivana, Jandula

HOSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.8.06 21:05

Tines , muj muzicek odmitl skladat…jinka jsou BM fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.06 21:09

Meowth : to si piš, že bude sranda. My totiž máme doma ještě
3 kočky-holky :!
Mužíček prohlásil, že takový harém má málokdo, ale že se stejně stěhuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
17.8.06 21:12

Kacul , hihi, porodnice… Tak si pis… US military hospital Air Force Base Bitburg :D . Ale spokojim se s AFB Bitburg…

Krti , jo jo, humor mi jeste chybet neprestal, ale uz se obcas blizim ke konci se svymi duchodcovskymi stavy :) . Ted jsem si predstavila, jak u Vas probiha cetba na e-miminu… "Hej, Pajo, hoooonem, Linda pise, komeeedie zacina… :D ". Ale jo, sloh to bylo vzdycky moje… Musim vyhrabat nejakou fotku z te svatby, mam je stale ve starem notebooku a jeste jsem to nepretahla… Tak nez zapinat notes, tak se jdu radeji hrabat po kolena v prachu a lovit ve starych CD :) . Jo a take preji vse nejlepsi k svatku, hlavne hodne radosti s mimiskem a malo starosti s manzou ;) . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.8.06 21:17

Kacula ročník 1976 znamení střelec, Kluk David holcicka zatim vede Karolinka ale to je ještě ve stadiu uzrávání:) POdle UZ čekáme Davídka ale kdo ví:) na další kontrolu jdu 22.8. chodim každé tři týdny.
Děkuji moc za přivítání:) Původem pocházím z Tábora, ale již pár let žiji v Praze. Momentálně s přítelem bydlíme v podnájmu na Praze 4. Mám to 5 minutek pěší chůze do Ústavu mateřství v Krči:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.8.06 21:18

Lindusa : přesně tak nějak to u nás probíhá, tipla jsi to správně :lol:. A díky za přání :wink:.

Zavírají se mi očička (no však jsem dneska vstávala už před devátou :!), tak jdu hajat. Dobrou noc všem (nespavkám přeju ještě krátkou noc) a papa zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.8.06 21:19

Ještě mám dotázek jak dostáváte ty obrázky pod svoje příspěvky?:) Děkuji moc za pomoc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
17.8.06 21:29

Kacul
dík za porodnice, mě tam napiš Buloku/Vrchlabí a koukala jsem, že pražské holky mají bydliště podrobnější, tak mě přidej Prahu 4 - Nusle, dííííík

Bee
tak snad napraveno :lol: :lol:

Nico
já na Maxovi testovala OneSize + WoolWrap a PopoWrap(ty jsem vyměnila za Venta) od PoPoLiN a Bamboozle a Fluffles od TotsBots, zkušenosti jsem psala tady
http://emimino.cz/modules.php?…
a teď mám ještě od Tots Rainbow a Fleeceové gaťky z těch jsem úplně hyn a tak asi budu dokupovat Tots, WoolWrap a Venta malé gaťky a zkusit chci ještě moomyś Touch co mají tady http://www.mamaja.cz/…ts/zbozi.php?…

a potom biofroťáčky a flanelky Imse co maj tady www.pisisvor.cz

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
958
17.8.06 21:40

Lindus …jsem zvědavá, jestli bude mít někdo stejnou porodnici jako Ty!?!? :roll:

Jitko …díky za doplnění a metřík pod příspěvky si musíš vytvořit a postup najdeš někde i tady v diskusi, ale netušim na které straně…zítra Ti kdyžtak pohledám..dnes už není sil!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.8.06 21:48

kacula Dekuji moc jsem už taky hodně unavená. Dneska byl náročný den:) odjiždíme teď na víkend pryč takže budu až v pondělí.

Přeji všem krásný víkend:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.8.06 21:50

Mio , DIKY…jsi fakt poklad!!! Tak ja to jeste promyslim. Stejne jsem nechtela kupovat celou vybavu jen jeden druh plenek, chci to taky vyzkouset a potom kdyz tak dokoupit. Tvoje komentare a zkusenosti jsou neocenitelne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
17.8.06 22:30

Ahoj holky, teda spis spisovatelky, :lol:

tak dneska mimusko kope jako o zivot a mam pocit, ze v brichu dela premety. Kope kazdou chvilku nekde jinde, ale hlavne me tlaci do zeber.
Rekla bych, ze tam ma hlavicku, protoze kdyz lezim tak tam citim takovou pravidelnou boulicku, hlavne tvrdou. A dokonce bych rekla, ze ma stejnou polohu jako mel Danielek.
Kdyz jste u toho vzpominani na svatbu, tak my se brali taky v zari a to 11, ale uz to bude 7 let. Hrozne to utika. Mela jsem krasny saty s vleckou dlouho asi 2 metry, byla jsem do nich uplne zamilovana a vim, ze to byl jeden z nejkrasnejsich dnu v mym zivote. Bulela jsem jako zelva, byla jsem desne dojata. Ten den jsem se citila jako princezna, asi to bylo tim, ze jsme se fotili na zamku u nas v KM. Uploadnu fotecku.
Dnes jsem mela smazenici. Mamca byla na houbach a ja si dala poradnou porci k veceri. Jen doufam, ze muj zlucnik bude v poradku.
Kacul u me si napis porodnici Brno, Obilni trh.

Jdu do hajan, dobrou

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.8.06 07:36

Dobre ranko,

tak me dneska prcek spinka…vcera jsem ho uspala deckou vinka a temi pecenymi zampiony, ktere mam od vas. Udelalo mi to neskutecne dobre.

Jinak kauza CEZ se v dobre obraci. JESTEZE MAM TAK UZASNEHO MUZE! O pulnoci volal na tu jejich zakaznickou linku a zjistoval, kde je problem. Tak si predstavte, ze pani, ktera tady byla odepisovat stav elektromeru je asi uplna blbka a neumi cist ani psat. Oni tam meli v pocitaci uvedeno, ze odecet nebyl proveden a tak je cela faktura vystavena na zaklade jakehosi odhadu. Zjistili jsme, ze ten odhad je v nizkem tarifu o 11tis. kW vyssi :! a ve vysokem o 300 kW. No to je neuveritelne 8O
Takze nam maji hodne penez vracet…to se mi spalo dobre :lol:

Takze jsem se definitivne rozhodla, ze ne NEBUDU nervit. Mira se mi smal, ze bulim kvuli penezum, ktere nakonec platit nebudeme, ze jsem lamicka a ze ty hormony se mnou pekne mavaji…no…mavaji…

Jinak dneska mam zase spoustu litani, vecer si prijedou pro kocourka a slibila jsem jim toho lososa, tak budu cele odpoledne varit a chystat, at to ma uroven :)

Vsem preji pekny den…vypada to na slunicko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.8.06 08:06

Tak jsem vam jeste hodila dve svatebni do galerky…krasne jsem si u toho zavzpominala a dobre se naladila. Ted uz ale fakt jdu, vsechny kocky sly demostrativne na zachudek, to je nejlepsi metoda jak me prinutit k nejake cinnosti :-)

Jinak vsechny vase fotky jsou UZASNE…klidne jeste nejake prihodte :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí