Poradna duly
Jana Čurdová
meowth píše:
tak jsem hledala na webu neco o horoskopech a nasla jsem tohle o detech stirech… vetsinu nasich mimisku to urcite zasahneno a jsem mirne zdesena
![]()
Štír (24.10. - 22.11.)
Již od narození bude mít toto dítě schopnost podmanit si lidi ve svém okolí k tomu, aby pro něj udělali vše, co mu na očí vidí.
charakteristika dítěte:
Velice rádo se toto dítě účastní každé pranice s úmyslem vyhrát. Kompromis nepatří k jeho cnostem. Jeho rodiče to s ním nebudou mít opravdu jednoduché. Dítě Štír potřebuje přísnou výchovu. Rodiče mu budou muset vštípit ohleduplnost ke slabším, schopnost čestně nést porážku či odpuštění, když mu jiní ublíží.
Malý Štír je velice věrný přátelům a osobám, které má rád. k ostatním ale může být i dost tvrdý. Když mu třeba nějaký kamarád rozbije hračku, on vezme jeho hračku, kterou mu taktéž rozbije a ještě k tomu mu ušpiní oblečení či mu dá do nosu.
Ve škole si s tímto dítětem učitélé nebudou vědi rady. Ačkoliv malý Štír bude vysoce inteligentní a šikovný, současně bude i tím nejzlobivějším ve třídě. Může být premiant a nebo největší záškolák na škole. Pokud se u tohoto žáka podaří učitelům potlačit vše fascinující vším zakázaným, má dobrou šanci být tím nejlepším.
Tak teda dík, jedno hyperaktivní už mám doma teď mi všichni tvrdí že to druhý bude hodňoučký a ty tu píšeš todle
![]()
Ad horoskop…ja bych to tak cerne nevidela
Znam nekolik stiru a kazdy je jina osobnost. Jeden z nich je muj velmi blizky kamarad a je fakt super.
Ad jatra…taky bych to tak cerne nevidela. Denne bych si je asi nedavala, ale jednou za cas, proc ne?! Taky jsem si vcera dala decku vinka a zampiony s nivou a myslim, ze to neni zadna tragedie.
marta77 neboj prece vyjimka potvrzuje pravidlo tak to tvoje bude urcite hodnoucke ![]()
ale ja uz presne vidim jak ten nas maly drak tahne naseho kocoura za ocas z kuchyne az do obyvaku
holt ho budu muset krotit hned ze startu kdyz mu hrozi takove povahove vlastnosti ![]()
Téda Nico tebe bych chtěla doma , já už se přemlouvám dva dny abych vytřela a pořád nic,ale lištovala jsem pokojík tak to dneska snad dodělám už všechno i s tou podlahou ![]()
Tady máme taky jasno a 29°C slabší vítr
Meoweth to nás teda pěkně strašíš
tak hrozný to snad nebude, ne?
Už jsem to našla. Píšou to na miminu.com
Těchto potravin byste se měla vzdát
http://www.miminko.com/modules.php?…
Nekamenujte mě, já jsem to jen četla, nikoho nepřemlouvám ![]()
ja to prdim, ja jim na co mam chut a sklenku vina obcas nebo male pivko kdyz bylo horko jsem si taky doprala. i doktor rikal ze to neuskodi tak at si prcek zvyka ![]()
nejhorsi je myslim to jak se ridi kolegyne moji kamaradky knihou. nevim ve kterem je tydnu ale rekla bych ze tak nejak jako my. striktne dodrzuje jidelnicek podle nejake knihy o tehotenstvi (neji plisnove syry, vnitrnosti atd.) ale porad se laduje nejakyma praskama jako je Brufen apod. protoze ji boli hlava a furt neco. to si radeji dam ta jatra nez se cpat v tehotenstvi praskama! no ne?
Jasně, dej si když na to máš chuť. Já jsem teď zládovala půl mísy rajčatovovajíčkovýho salátu, Je to moje výroba tak tam snad té salmonely bude míň než z obchodu ![]()
Ahoj,
no Marta má pravdu, člověk nesmí nic přehánět a ty játra opravdu v těhotenství škodí. Ale když je to jednou za čas, nic se neděje a taky toho určitě nesníš hromadu. Vit. A se totiž myslím nedá tak snadno odbourat a hromadí se v těle.
Prášky jsou problém. Velký. Já jsem se tomu snažila vyhnout, jak se dalo…
No o prášcích mi povídejte mám revmatoidní artritidu a když jsem otěhotněla tak jsme se s doktorkou domluvily že zkusíme léky vy:,–(it prý by ty těhot hormony měly pomoct. Je pravda že mě to tak netrápí ale jak byly ty vedra tak jsem myslela že umřu. Ale musím se pochválit že zatím jsem neslupla ani patáček. Doufám že mi to ještě vydrží
marta77 no to jsi sikula ze jsi to zvladla bez prasku
ale je pravda ze mne taky v tehotenstvi vymizely ruzne obtize. treba me hodne trapil ekzem. mam uz od malicka atopicky a vzdycky jaro a podzim je nejhorsi a ted mam klid a po ekzemu ani stopa
ale za to me dneska silene boli zada! uz nevim jak si tady na zidli sednouta asi se z toho po… tak jsem si udelala malou radost a objednala jsem si na webu v sekaci par hadricku pro mimi
tak zas budu vyhlizet pristi tyden postacku
dneska me nahanel po praze kuryr od PPL protoze ma pro me fusacek, ale moje prace neni na jeho trase tak mi ho doruci az v pondeli
uz se tesim!
meowth a odkdy pomáhají hadříky na záda ???
![]()
Aspoň k něčemu jsou ty hormony dobrý. Jen mám strach až opadnou, MuDr říkala že se to může rapidně zhoršit. Ale nepředjímejme, teď je to dobrý a hlavně aby bylo mimčo v pohodě ![]()
marta77
no je pravda ze moc nepomahaji protoze me to boli furt ale musim to nejak obhajit protoze jinak me uz pritel s tema vsema obleckama vyzena
porad se mi smeje ze to mimi ani nevynosi. ale kdyz ono je to vsechno tak nadherne a v sekaci za par kacek ze clovek proste neodola
vsak to znate vsechny samy moc dobre ![]()
AHoj holky, ja nakonec zmobilizovala sily a jela aspon nakoupit, na postu a take jsem nasla Timikovi blechu (!!!!), tak jsem ho vystrikala a pak vykoupala, aby ho to nepalilo a ted odpocivam…
Krti, postel pres den vyuzivam, protoze bych se asi jinak zblaznila, ale zase v ni nemohu zustat cely den, protoze nekdo musi nakoupit, udelat jidlo, take kdyz ma L. volno, tak porad nekde behame. Ale on jde od zari na nocni a 4.9. dostanem tu velkou postel, tak to snad bude vyresene…
Leky v tehu… Ano, nema se to prehanet, ale je naopak zase spoustu leku, ktere jsou pro mimi naprosto neskodne, tak nevidim duvod, proc nejaky nepozit a radeji se trapit, coz je ve finale 100× horsi nez i nejaky ten vliv na to mimco. Ja jsem konecne dostala radu na sve prujmiky, dneska jsem si ten lek koupila a vezmu si ho s klidnym svedomim. Zaprve je prodiskutovan s lekarskym personalem a zadruhe je asi horsi kocirovat dlouhotrvajici prujem nez uzivat 2 dny nejake medikamenty. Jak vite, tak jsem zapasila s nechutnym kaslem a skoncila jsem az na kodeinu, ktery bohuzel pronika pres placentu k mimisovi. Ale v tu chvili to bylo milionkrat mensi zlo nez si privodit kontrakce a nasledny predcasny porod. Jinak bacha na brufen, ten je opravdu veeelice zakerny, v tehu se NESMI uzivat a uz vubec ne ve 3. trimestru!!!!!!!!!!!! Ale takovy paralen, ten je naprosto v poradku (v obvyklem davkovani). Takze u leku rozhodne premyslet, ale nehnat to do extremu…
To same plati asi o jidle. Kdyz jsem dostala pozitivni tehu vysledky z krve, tak mi hned sestra oznamila, ze me registrovala na kurz o spravne vyzive. Tak jsem tam, cela nadsena, naklusala (bavte se pri delikatni nevolnosti o jidle… bleeee, bylo to utrpne a uz na to nikdy nejdu!!!!) a dozvedela jsem se to, ze nesmim nic, co mam rada, ze nesmim prakticky pozrit veci, ktere jedine jsou pro me pozivatelne (v dobe nevolnosti), ze dokonce nesmim ani med (na ten jsou v US sakra haklivi - no, dava to smysl, muze zpusobit nemale problemy, ale pravdepodobnost se rovna asi tak 1:10000000000000000, mozna i mene). Akorat dalsi stres k nevolnostem. Proste jim dle sveho uvazeni… Z normalniho jidla rozhodne nehrozi previtaminovani, to hrozi jen z podavani vitaminovych doplnku a s tema toxinama v jatrech bych to take nebrala tak seriozne. To bych fakt nesmela nic… Tunak ma hodne olova, kure hormonu, syry zase tamto a tohle, no fakt na zblazneni…
Mate nekdo gymnasticky mic? Hopsate si na nem? Neznate nejake dobre protahovaci cviky, ktere mohu delat i se svym nadmernym pupendem
? Budu rada za kazdy typ. Linda
Já se taky snažím práškům vyhýbat, seč můžu. Jen jednou jsem si musela vzít Paralen, protože by se mi asi rozskočila hlava, ale i zubaře jsem absolvovala bez injekce a v nemocnici jsem striktně odmítala prášky na spaní, ikdyž jsem je prý klidně mohla.
Jinak - nechci vás teda děsit, ale já jsem taky byla „dítě Štír“ a musím říct, že zvláště ten konec horoskopu na mě sedí. Ne, že bych byla tak strašně prudce inteligentní až geniální, ale s učením jsem problémy neměla, zato s chováním to bylo příšerné. Tím, že jsem už ve třetí třídě ovládala azbuku a periodickou soustavu prvků (protože můj o 3 roky starší brácha nesnesl, aby měl blbou ségru, tak jsem četla a psala už ve 4 letech), jsem se ve škole strašně nudila a vymýšlela akorát blbiny. Vydrželo mi to až do maturity, kdy už to se mnou (zvláště v období puberty) fakt neměli učitelé jednoduchý. Nakonec to skončilo tak, že se z celkem inteligentního dítka stal ten zmiňovaný flákač a u maturity mi to bylo řádně spočítáno (maturovala jsem na druhý pokus). Na vejšku jsem se sice dostala i bez maturity, zachránilo mě, že se tam dělaly i talentovky, ale utekla jsem po 2 letech a až teď, když už si připadám, že jsem jaksi konečně dospěla, mě to všechno mrzí. Holt jsem to ale asi měla v povaze. Doufám, že se mi aspoň s tou školou podaří ještě něco dohnat dálkově, teď už nejsem ten „štírek“, ale snad dospělá, rozumně uvažující Krtonozka
. No tak potěš koště, jestli bude Ondra po mně
.
Ahoj holky, jsem úplně mrtvá! :-/ Jsem líná snad i koukat… ![]()
Takhle koncem týdne toho mám vždycky dost…je fakt, že včera jsme měli poměrně náročnej den a den předtím byl zase v práci šílenej stres a fofr (taky mi oba dny solidně natekly nohy)…
…nicméně NICO jestli o tobě zase nějaká tchýně nebo podobná havěť bude tvrdit, že jsi líná, tak nevim… fakt bych toho nezvládla ani polovinu z toho, co děláš ty…
KDE BEREŠ MOTIVACI??? Já zvládnu s těží o víkendu vyluxovat, něco uvařit a vytřít…a možná ještě žehlit, ale to je fakt vrchol snažení!
Furt čekám, kdy dorazí hnízdící syndrom a zatím to byly jen takový občasný návaly a nic moc ![]()
Jsem líná jít odpoledne i s kámoškou na kafe…nejradši bych si jela domu lehnout a komunikovala s ní z postele…ty nohy mi furt natejkaj a dost mě to obtěžuje a když si zase sednu někam ke stolu a budu do sebe cpát pití, tak i když to prý pomáhá vyplavovat nadměrný množství tekutin, tak stejně vim, že mi ty nohy natečou a já večer zas budu chodit s „konvičkama“ po bytě a vyčítat si, že víc neodpočívám…jenže to bych musela ležet permanentně. ![]()