Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
19.8.06 18:17

Pamawlo tak at je všechno v normě a nezhoršuje se to,a at ti to tam aspon trochu utíká :) Mimísek určitě do termínu vydrží,neboj bude to dobrý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.8.06 18:27

PAMAVLA holčičko, drž se! Budeme moc držet palečky, ať donosíš co nejdéle a ať tě brzy pustí domů! Četla jsem někde (možná tady???) že klid na lůžku není nijak vědecky podložen…že je to stejně hra hormonů, která nejde moc ovlivnit…ale kdo ví?! tak to nějak zkus vydržet. I kdybys teď porodila (nebo za pár týdnů), už je to celkem v pohodě…oni tě ale ohlídají. Snaž se být hlavně psychicky v klidu. :)

Jinak, co se obav týče, není to nic hrozného…jen mě občas napadne, jestli Qeebo bude fakt v pohodě, když vlastně celý to těhotenství bylo až doposud tak „předpisové“… :-) ale jak píše KRTI, VERUN a koneckonců i LINDUSKA, asi o tom občas přemýšlíme všechny.

Masové koule byly úúúúúúžasné jako vždy…dala jsem si ještě šopský salát a ten výtečnej švédskej jablečnej koláč s vanilkovou polevou… :oops: prostě jsem rozežraná těhule… úplně se bojim v pondělí ráno zvážit. :-( no…hlavně, aby Qeebátku bylo dobře. :-)

Pak jsme byli nakoupit a mně teda zrovna dvakrát nebylo. Pochodovala jsem po krámě jako smyslů zbavená a potřebovala jsem nutně, aby potraviny byly spojený s prodejnou nábytku a já si mohla ASPOŇ sednout…nejlíp lehnout… prostě jsme se s Qeebátkem přežrali a potřebovali si schrupnout… :o no ale nějak jsme to přežili a půjdem asi na chvilku teď. ;-)

Hezký zbytek neděle všem!!! A ještě jednou hodně štěstí a VÝDRŽ PAMAVLE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.8.06 18:31

PAJINA jak píšeš, že mamka vyšiluje…ono je lepší, když se jim řiká jen něco…jinak začnou vyšilovat, znejisťovat tě a vůbec je to s nima otrava :-( jenže…něco jsi jí říct musela, když jsi potřebovala hlídání, viď?! :-(

myslim taky, že to lehký krvácení je celkem v normě…holt to nesmíte už tak přehánět, no… :P prostě váááácheň už jen lehká… 8) ale hlavně se neboj a i tak nenechávej manžílka v té postýlce samotnýho… :-) ať se rychle vyzdraví…tohle je nejlepší léčebná metoda, ne?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.8.06 18:33

Tak právě jsem dopekla 32 koláčů pro tu moji bandu. Uffff
Ale povedly se mi :D
Akorát prckovi se to moc nelíbilo :?
Ještě je tady tak krásně a teplo, no super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.8.06 18:35

Pamawlo drž se. Bude to všechno určo v pohodě. Držíme pěstičky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.8.06 18:41

benjulko 32 koláčů??? 8O to je šílený množství…jaký pečeš? takový ty chodský??? nebo asi normální velikost…tvarohový, makový a tak, viď? :P no neeee…taky bych si dala…chroupu tady oříšky. - taky moc mňam! se mi nechce k nějakýmu tomu diabetologovi…mi tohle všechno oficiálně zakáže…a co já budu jíst? jakou už budu mít radost??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.8.06 18:42

Takovou tu klasickou velikost ( jako na svatbu). Vevnitř tvaroh a nahoře kopeček povidel a kopec posypky. Jsou fakt mňamózní, jen se asi radši nepůjdu týden vážit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.8.06 18:46

Pamavla : drž se, mamino, ať je všechno v pořádku a brzy tě pustí domů. A kdyby náhodou nepustili, tak budu držet palce, aby všechno dobře dopadlo (jako že to nedopadne jinak, o tom vůbec nikdo nepochybuje :wink:).

Benjulka : jéééééééééžiš, já bych si dala koláče :roll:.

Mě Pamavla trochu vystrašila, taky se mám prý dost zkrácený čípek :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.8.06 18:51

KRTI mně o čípku vůbec zatím nikdo nic neřek…jestli dobře rozumím zápisu v průkazce, je tam takřka stabilně 2-3…a PS to je myslim výška fundu nad pupíkem se teď v 29.tt změnila z obvyklých 3 na 4…tak nevim… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.8.06 18:55

Bee : no já nevím, jakou máš průkazku, ale výška fundu je u mě udávána v „cm“ a já mám ve 29.týdnu 33 cm. Jinak PS tam nemám, jen CS a to jsem měla vždycky 0 a teď mám 3. Houby se v tom vyznám, co to znamená, ale dr. mi říkal přímo, že jsem určitě někde řádila, že mám hodně zkrácený čípek. Že není důvod k žádné panice, ale mám se víc šetřit a brát Magnesium 3×2 tbl.
Nejsem sice odborník, ale podle mě se čípek zkracuje tím víc, čím blíž je k porodu, ne ? Tak jsem z toho vydedukovala, že by mohl hrozit předčasný porod. No a to bych fakt nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.8.06 19:13

KRTI - tak u mně v průkazce žádný cm nefigurujou…(možná bohudík :-D ) a máš pravdu - bude to asi CS ne PS… :-D jsem líná se jít podívat. S tím zkracováním to tak je…myslím, že KACULKA psala, že má podobný problém…jako zkracování…ta by určo věděla, jak to má být…ale je to s tím porodem tak jak říkáš…čím kratší, tím dřív…asi už nastala doba, abychom začaly přemýšlet jako těhotné…
KDYŽ já bych si TAK STRAŠNĚ jela třeba zajezdit na bruslích… :-( blbý je, že v prosinci, kdy by to eventuelně prvně termínově šlo, nějak moc počasí na kolečkáče nebývá a normální brusle ani nemám ani mě nebaví…a nedalo by se na nich stejně jezdit s Qeebokočárkem… :-)
aaaaaaaach joooo…jdu si fakt asi radši na chvilku zdřímnout…třeba se mi o těch in-linech bude aspoň zdát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.8.06 19:17

Bee : mně to povídej :! Já v garáži oprašuju motorku, alespoň 1× za 14 dní ji musím nastartovat a nechat „probublat“ a rve mi to srdce. Nejsem blázen a nepolezu na ní už, přece jen už se nám to krátí, ale jak nemám skoro žádné břicho, tak mě to láká. A když je venku takhle krásně - no řeknu ti, že se mi několikrát do týdne zdá, jak si to fičím. No ale takhle už to bude teď pořád, že kvůli svým drobečkům budeme muset lecos obětovat :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.8.06 19:18

KRTI s tím čípkem máš pravdu. Čím kratší tím blíže k porodu.
Mě doktorka píše c4/3. Prý je to naprosto v pořádku. U holek jsem měla jen 2 cm a přenášela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.8.06 19:27

Benjulka : no já jsem teď koukala na zadní stranu průkazky a tam je takový graf a skutečně to vypadá, že ve 29.týdnu by CS mělo být mezi 3 a 4. Tak to je asi v pořádku. O otevírání se dr. nic neříkal, tak se třeba plaším zbytečně. Jen mě prostě děsilo, že jsem začala poslední dny vždycky večer cítit kontrakce, do té doby jsem nevěděla, co to je.

Jdu za kamarády, pečou buřty a grilujou, tak tam jdu oxidovat. Hlad nemám, docpala jsem se zeleninovým salátem a Paja právě „dojíždí“ s mohutným mlaštěním ty rolky od oběda :lol:.
Tak dobrou a zase zítra papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.8.06 19:33

KRTI u mě tím c 4/3 doktorka označuje délku čípku. na ten graf se ještě ani jednou nemrkla. Vždycky mi buď UTZ nebo ručně změří čípek a je po kontrole. :D
Teď už se nám tam dole bude dít spousta věcí , už se nám to blíží, tak ty změny musí bejt.
Budem všechny v pohodě, věřme tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital