Poradna duly
Jana Čurdová
Kacula: A to by ji měl tak často? Dá se to z míjí strany nějak ovlivnit?
Dando , ano, i me napadla okamzite skytavka podle Tveho popisu. Muzes ji citit i nekolikrat denne. Pry detem vubec nevadi, nerozciluje je to jako nas, dospelaky. Je to znak dobre prospivajiciho ditete
. Linda
Já to také někde četla, ale nejsem si tím zcela jistá. Mám obavy, aby to nebylo způsobené něčím jiným, nebo nebylo něco v pořádku. ![]()
Zrovna sny ze včerejšku na dnešek mi moc klidu nepřidávají, vážně noční můry.
až jsem z toho brečela.
Jo a ještě doplním tu porodnici: budeme rodit v Mostě, nechce se mi nikam jezdit a porodnice vypadá docela slušně.
Kacula píše:
JANAK …podle mě nic nového…všichni pořád uklízí a vaří nějaký dobroučký jídla a já tloustnu jen když si to čtu, takže o nic nepřicházíš
Já ne!…teda jakože neuklízím ani nevařím
- včera čočka z konzervy, dneska tortelliny - takový ty z chlaďáku, co se vaří minutu ![]()
A úklid? o tom už se tu psalo…
Prostě - jsem tu sama…Petr přijede někdy večer…
S.
jojo, taky me hned napadla skytavka. Ja zase nekdy kdyz vstavam, tak dostanu takovy divny kopanec do bricha - jako kdyby se tam tomu mimiskovi ta noha nejak vzpricila. A co se tyce snu - taky krize. Nekdy uplny nesmysly o spoluzacich a byvale tridni a nekdy taky nocni mury. Nic moc peknyho. Nastesti uz to neni tak hrozny jako kdyz se mi zdavalo, ze mi tatka rikal, at mu dam na hrob treba ty petrklice, ze mu to je jedno co tam bude mit ![]()
Holky, ja jdu na smazeny bedly - uz se tesim. Mnam
JANAK: to mě se právě zdál hodně živý sen o našem miminku s hodně smutným(tragickým) koncem. Strachy jsem se vzbudila a nejmíň hodinu jsem si držela břicho a pozorovala, jestli se vrtí jak je zvyklý ![]()
Ty sny začínám mít taky,zrovna na dnešek se mi pořád jeden vracel, už ani nevím o čem přesně byl, ale měla jsem strach usnout, aby se mi nevrátil ![]()
Sylvi musíč to brát z té druhé stranky,že si parádně odpočneš a uděláš co chceš sama,ale já jsem radši když sama doma nejsem,jen ta jistota že tu někde je a můžu přijít ,když mě ta samota opustí
kvůli tomu chodím i často k našim,tatka je doma tak si třeba zalezu ke mě do pokojíku (pořád ho tam mám
)a jsem tam a když mě to přestane bavit tak jdu zaním a jsme na dvoře nebo u telky
Mám to k našim asi 300m snad ani ne ![]()
Sylvi a ty kalhoty jsou dlouhý nebo 3/4 ta cena je supr,nechce se mi dávat 1200za kalhoty,ale už vážně nějaký potřebuju
![]()
Ahoj maminky,
to je příšerné - zabralo mi to bezmála celé odpoledne, než jsem přelouskala, co jste tady od čtvrtka napsaly!!! ![]()
My byli od čtvrtka do včerejška v Adršpachu na „táboře pro rodiče s dětmi“. Parta našich kamarádů, co už mají děti, si půjčili na týden turistickou ubytovničku a s dětima tam vegetili. Tak jsme se tam byli podívat, ať víme, do čeho jdeme
Bylo to prima - chodili jsme na procházky do skal (i když nevím, jestli jsem to nepřehnala - každý den cca 6-kilometrová tůra, občas mě dole dost nepříjemně píchalo, tak snad mi zítra pan doktor moc nevynadá…
)
Řešily jste tady svatby - my se brali před rokem a kousek posledního dubna. Nějaké obrázky hodím do galérky (a prohlídnu ty Vaše). Extra stránky se svatebními fotkami nemáme, ale ty Vaše, co jsem zhléda, jsou vážně moc hezké
My se také hlásíme k plánovanému rodičovství - v dubnu svatba, v listopadu svatební cesta po Austrálii (bohužel jen na měsíc, takže jen po kousku této úúúúžasné země) a pak už nám nic nebránilo, ba naopak, moc jsme mimi chtěli - oba jsme do toho po těch 8 letech, co jsme spolu, dospěli ![]()
Ještě vítám novou těhulku Jitku 123 a Pamavle přeji, ať všechno dopadne co nejlépe.
Mio a Nico - díky za tipy s plínkama, minulý týden jsem byla naživo mrknout na ty popolinky a od té doby sedím každý večer, co to jde, na netu a zjišťuju info o dalších možnostech v látkovkách. Rozhodnout se chci do září, pak už začnu nějaké plínky objednávat. Takže přivítám samozřejmě jakékoli zkušenosti - Miou doporučenou diskusi jsem doslova hltala
![]()
Mějte se
Domi
Holky , řeknu Vám ty sny jsou teď normální.
Máte strach o miminka, jestli to zvládnete a podobně. vy jdete sice spát, ale mozek pořád přemýšlí. Nijak se tím nemusíte zneklidňovat, ony samy odezní. Já to měla u první dcery taky. Budila jsem se spocená hrůzu, bála jsem se vůbec usnout. Věřte mi, fakt to přejde.
Holky, tak ja vyrazim do Brna. Moc se mi nechce. Zitra se tesim na 3D. Tak tady pekne drbejte…celkem Vam to zavidim. Jo a o vikendu jsem byla na Trech sestrach - proste super…
Holky, ZLÝ SNY mívám občas taky…nebo spíš zvláštní. Třeba se mi zdálo, jak pořád všichni vyzvídaj to pohlaví, že Qeebo nějak zprůhlednilo břicho a ukazovalo jim nejdřív jednu ručičku po druhý, pak nožičky a pak udělalo kotrmelec aby bylo taky vidět, co je zač.
Bylo v takový tý skrčený miminkovský poloze. Stála jsem u našich v kuchyni a dívaly se na to ségra s neteří a nechtěly věřit svým očím…a já jim to s Qeebem ukazovala jako že je to normální, že kdykoli si usmyslíme, můžeme břicho zprůhlednit a ukazovat co se nám zrovna chce a komu se nám chce…
možná to byla nějaká reakce na UTZ, nevim…
Měla jsem z toho snu zvláštní pocit. Bylo divný vidět ty vystupující ručičky a nožičky přes břiní stěnu…bylo to jak přes nafouknutej balónek…a když to vezmete, děloha vypadá vlastně podobně. ![]()
Trochu mě pobolívá v krku a ráno při úklidu jsem si najednou musela na chvíli lehnout…přišlo mi to jako tlakovej problém rychle jsem vstala z podřepu a najednou mi bylo blbě od žaludku…byla z toho nakonec hodina a půl na gauči a asi na 20 minut jsem dokonce usnula…
Vůbec se mi nechce zítra do práce…a na druhou stranu chce - nevim, co bych dělala doma… :-/ jsem zvědavá, jak se donutim k práci až doma opravdu budu a budu mět dělat ten projekt…
asi si budu muset vytvořit nějakej pravidelnej rytmus. :-/
Jo a taky bych furt koukala po mimibazaru…i když vim, že teď už jsem slíbila, že další věci se budou nakupovat až v září a máme toho docela už spoustu, stejně mi to nedá a aspoň se kochám a rovnám si v hlavě, co bysme ještě potřebovali… ![]()
Tak tam jdu asi mrknout, ať nevyjdu ze cviku…;-) Jo a KRTI , u nás taky rostou…asi teda ne tolik, co u vás, ale David odpoledne přines pár klouzků, babek a hlavně bedly…tak jsem je obalila spolu se řízečkama…:-P
Mám tu puštěnou výměnu manželek a ačkoli jsem to už viděla, teď to opakují, pořád si říkám, jak je možný, že některý děti se chovaj takhle…
je tam fakt divnej chlapeček plnej vzteku a nešťastnej sám ze sebe…a přitom ségru stejně vychovávanou má úplně jinou… :-/ výchova nebude žádná prča…ale snad to zvládnem aspoň tak, jak naši vychovali nás… ![]()
Hezkej zbytek večera všem maminkám a mimčátkům v bříškách!
Bee+Qee
Danda : taky občas cítím takové jakoby záškuby, jak popisuješ. Na škytavku mi to moc nepasuje, protože je to hrozně rychle za sebou - jako kdyby třeba Ondra oklepával z nožičky nějakou nečistotu nebo tak nějak mi to přijde. Je to docela sranda, protože mi u toho poskakuje celé břicho a rozhodně se tím nijak nezneklidňuju.
Teď jsme teprve dorazili domů z dnešním neplánovaných návštěv. Odpoledne babička, navečer naši a ještě jsme byli u známých na grilovačce. Bylo to moc fajn, doma jsme byli akorát chvíli v poledne, ale užili jsme si den moc pěkně. I Brad z toho něco má, protože jsme ho opět nestačili na noc zavřít, tak má lítačku i přes noc
.
Tak pěkné sny (mě naštěstí žádné můry netrápí, zvláštní je, že před otěhotněním se mi často zdálo o miminku a co jsem těhotná, tak ještě ani jednou
) a ahoj zase ráno.
Dobre ranko!!!
To jsem rada, ze mam doma zase comp a muzu si s Vami popovidat. Hurra!!!
SYLVAH + BEE: no ja jsem si tu podlozku koupila tu nejvetsi, akorat v Chiccu maji opravdu 2 naprosto stejny. Jedna za 500,– - fakt nadherna uplne stejna jako Be Be Jou za 850,– - ale jak jsi Bee psala - ja bych ted uz taky kupovala pres net - tam se takhle neseknes ![]()
Jinak mi uz dorazili vsechny veci od e-detsky svet, tedy opravdu doporucuju bezva servis, rychlost a vubec byli moc prijemni! Takze dneska dodelame pokojik pro mimi i s postylkou juchuu. Holky ja se na toho prcka tak tesim - jak bude vypadat a vubec!
Ted mi akorat tatinek privezl prepravdu hub, tak budu asi susit a mrazit cely den, kdyby jste chtel nekdo prijit na smazenici - tak jste zvani - SE NEDA SNIST!