Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
21.8.06 16:19

Ahojky,

no s váhou radši ani nekomunikuju. Ukazuje mi střídavě během dne od 13 do 15 kg nahoře… Před 3 týdny to bylo 10 :roll: To jsem zvědavá, co mi na to doktor dneska řekne… :oops: A přitom vůbec nejím víc, než jsem jídávala… Takže zakládám klub 20 a více , kam jsem přesvědčená, že se dopracuju :wink: Uklidňuje mě jen to, že znám ženské, co přibraly přes 20 kg a v pohodě to shodily a jsou jako modelky (např. maminka mého manžílka s ním přibrala 25 kg a ještě teď ve svých 52 letech je to štíhlounká kočka :D )

A to ani neležím doma na zadku, ale celkem se hýbu - až mám strach, že za ty víkendové tůry po Teplicko-Adršpašských skalách a Broumovkách dostanu od doktora vynadáno… Sama jsem trochu cítila, že to není to pravé ořechové… :roll: Radši to zamlčím a až kdyby se moc ptal… :oops:

meowth - my plánujem koupi šátku. Jen ještě nevíme, jakého. Jsou různé ceny, od 600,– do třeba 2500 za Vatanai. Ale ten Vatanai prý je nejkvalitnější. Tak uvidíme, třeba se najde nějaká hodná babička, která nám s ním bude chtít vypomoci :wink: Jinak v zimě bych se šátku nebála, mimi se v něm dá zapnout pod bundu a je teplo jak jemu, tak jeho nosiči :D Četla jsem kdysi na webu krásné povídání nějakého čerstvého tatínka, jak si v zimě užíval procházek s miminkem pod budnou - byla jsem z toho úúúplně naměkko :D Jestli na to někde narazím, pošlu link :)

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.8.06 16:30

Domi já u první dcery přibrala 23 kilo! Do půl roku jsem měla dole 30kileček. takže žádnej strach, půjde to samo. Však uvidíš sama. Kojení, noční vstávání, práce v domácnosti- no prostě jeden velkej fofr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.8.06 16:34

Benjulko díky za uklidnění :D Taky se tímhle uklidňuju :wink: V poslední době mi lidi kolem říkají, jak mi to s tím bříškem moc sluší (třeba jen za dnešek 2 lidi :) ), tak co bych řešila nějakou váhu :lol: Jediný, kdo mi říká „knedlíku“, je můj drahý manžel - ale je poznat, že je to z lásky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.8.06 16:35

Holky, mějte se, zaklapávám notebook a mizím domů… (stejně jsem skoro nic dneska neudělala… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.8.06 16:38

domi s váhou se budem všechny trápit až ji do roka po porodu neshodíme, jo?! teď to stejně asi moc neovlivníme… :-)
jinak co se vatanai týče, je určitě kvalitní, ale větší výběr má určitě náš didymos… :-D a kvalita je z mého laického pohledu (i vzhledem k tomu, že ho můžu srovnat s kamarádčiným) lepší taky u didymosu…ale ono nejde srovnávat šátky s pruhy a žakárové…takže vlastně nevim…u mně záleželo hodně na možnosti výběru…cenově už jsou tyhle kvalitnější srovnatelný…co bych si určitě nekupovala je šátek v cenové hladině do 1.000,– Kč. - to je prostě HADR, který se vytahá a dítě nedrží tak, jak je potřeba.. :-(

KE SVATBÁM jsem vám taky dala do galerky pár foteček… :-) Taky jsem byla nějaká celkově míň oteklá než teď… :-( snad se k tomu zase vrátím… musíme VĚŘIT…(a nebejt mlsný) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
21.8.06 16:43

BEE - musim se trosku zastat sveho Vatanaie :-)))
Myslim, ze tedka uz maji vyber zas vetsi (asi pet vzoru :-)))…a se srovnavanim pockej, az vyzkousis praxi - uz jsem tady o tom psala moc…povime si v lete, ju? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.8.06 16:52

sylvah no když já jsem se prostě zamilovala do těch vzorů didymosu…a jinak jsem psala, že je to asi kvalitativně srovnatelný…tak mě hned nebij! :lol: chápu jaký to je… mám taky fixaci na didymos… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
21.8.06 16:59

BEE - nebudu :-), jak jsem uz psala - povime si v lete.
Kazdopadne souhlasim s tebou, satek pod tisicovku bych taky nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.8.06 17:06

Táák, a teď pěkně z „tepla“ domova :wink: :
Přemýšlím, že bych investovala do Vatanaie a zkusila jej koupit někde z druhé ruky. Kamarádka má Vatanai, ve kterém už jiná odnosila dvě děti před ní, a říkala, že je naprosto sqělý, drží, péruje jak má… Takže jdu lovit na internetových bazarech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.8.06 17:11

Ahojky

Tak jsem se vratila ze super vikendu. BYli jsme na houbach. Uzasna prochazka po lese. Jenom to melo jedu vadu na krase ze jsem chytla kliste. Muzu rict ze me hned chytla pekna hruza pri predstave ze by mohlo byt nakazene. Hned jsme ho vyhatli a misto dezinfikovali. Zatim se zda ze je vse v poradku mam jenom maly cerveny pupinek. Zitra jdu na kontrolu tak se hned pani doktorce sverim.

Jinak malicky uplne uzasne kope. Mate taky nekdy pocit ze kdyz je dlouho v klidu ze se neco deje?:) Ja jsem zvykla ze co kazde tri hodky jednou kopne. Jak jsme byli v sobotu v lese tak byl skoro celej den naprosto v klidu az jsem zacala byt vecer nervozni. Ale jak jsem si lehla tak uz zase zacali vyskakovat boulicky;)

Jedine co mi vse ,,kazilo" bylo to neustale chozeni na zachod. Uz jsem z toho uplne silena:) vzdyt ja chodim kazdych 30 minutek:) a to pani doktorka rikala ze bude jeste hure az maly sestoupi:) nejhorsi je kdyz si v noci lehnu to pak vstavam nez poradnu usnu kazdych 10 minutek a jdu curat. Jo a taky me strasne pali zaha. Jeste ze jsou Rennie:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.06 17:49

Ahoj těhulky,

právě jsem se vrátila od ségry, která má čtyři měsíce starého chlapečka. Byla jsem u ní skoro celý den a vůbec se mi nechtělo domů! Holky, já už se tak strašně moc těším, zvlášť po dnešku kdy jsem se tak navnadila :lol:

Meowth: já si budu kupuvat baby vak od emitexu, jelikož nemáme v baráku výtah a budu si potřebovat třeba jen odběhnout do krámu tak, abych nemusela pořád tahat kočár :wink:

Ad váha: No co vám budu povídat, to co jsem si slíbila na začátku těhu, že se nebudu zbytečně přejídat jsem nějak nedodržela :wink: takže mám náhoře 12kilo. Zatím to nijak neřeším, minimálně do příští kontroly , kdy mi dr. určitě vynadá. Manžel mi stále říká jak mi to moc sluší(ješta taky aby né, že jo?) :lol: :lol: :lol: Jen mě to úchodbě a říká: ¨Paní K. vy jste teď takový roztomilý kynoucí koblížek :! ** **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.06 17:52

Nějak mi tam utlekl kus věty. Takže ještě jedno pro velký úspěch :P Jen mě včera naštvala sousedka, když mi na chodbě řekla paní K. vy jste ted takový :! roztomilý kynoucí koblížek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.8.06 17:58

Verun: to neřeš :P . mě zase říkaj: Kam se valíš? Bolí mě totiž ty kloby mezi křížema a pánví, tak se batolím jak kačena na pochodu.
Nebo hlášky typu: Jó já slyšela, že jsi teď kulatá, ale až tak?
No nezabila bys je? Já jsem na svoje bříško hrdá, tak ho vůbec nemíním maskovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.8.06 18:22

Verun tak tohle se mi stava taky me teda rikaji ze uz mam rodit:) Je fakt ze za poslednich 14 dni mi opravdu to brisko ,,nakynulo" ale ja jsem stastna a na svoje brisko jsem hrda:) a muj pritel rika ze mi to tehotenstvi mooooc slusi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
21.8.06 18:22

Tak jste me s tou vahou malinko uklidnily…mam + 12kg :oops: takze do konce tehu nesmim pribrat uz nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí