Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
21.8.06 18:34

…a milacek mi rika lachtanku nebo dino… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.8.06 18:56

NICO , ty jsi ale taky normálně jak špagetka, tak buď laskavě v klídku, jo?! S těma svejma 12 kg se nedostaneš zdaleka ani na moji předtěhu váhu!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.8.06 18:56

Mě manžel teda stále oslovuje něžně…(i v netěhu stavu), ale když jsem mu ráno hlásila, že jsem nepřibrala od minulé kontroly zdá se ani deko, říkal, že je to dobře… :-) dřív (tak do těch pěti) se radoval za každé kilo a smál se… tak nevim, jak si to TEĎ tak asi můžu vysvětlovat… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.8.06 19:05

Tak to mě manžílek říká pumlíček. Je to holt fotbalista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
21.8.06 19:33

Holky to je stejne hezky, jak jsou ty nasi milacci hodny. Ja si treba rikam, tak ted si mysli JEZISI CO TA PRDEL - TO NAM TO ALE NAKUNULO a muj drahy rekne JEE TOBE TO SLUSI KONECNE JSI KRASNA ZENSKA KREV A MLIKO TO JSEM SI VZDYCKY PRAL, TO SNAD ABY JSI TO BRISKO MELA JESTE DLOUHO - no neni to rozkosny, jestli si pak mysli svoje je mi jedno, protoze jsem naprosto uchlacholena :D Takze ty kila proste rsit nebudeme a samozrejme je shodime poporodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
21.8.06 19:51

Bee , on mi to taky rika nezne :lol:

Dneska jsem se flakala…ale mam velky plan…ZEHLIT, tak snad nevymeknu.

Jinak asi budeme mit dreveny prebalovak…pani na mimibazaru prodava takovy delany na miru, krasne uzky, takze ho asi umistime mezi stenu a postylku. Nejdrive se muzicek tvaril jakoze je drahy, ale potom videl ceny jinych a ten muj na stenu a rekl, ze teda zainvestujeme, ze je krasny.

O vikendu jsme meli jet do Nemecka pro kocoura. Vlozila se do toho moje maminka, vyslechli jsme si prednasku a Mira pojede sam…maminka pro jistotu na vikend prijede sem :lol: Achich…no, ale mysli to dobre. Je to posledni vikend, kdy muze prijet, potom se uvidime az s miminkem. Usila mi vybavu do postylky a kosiku, tak se tesim.

Muzicek ma desny chute na neco s cesnekem…tak ja jdu do kuchyne neco ulovit a potom teda to udesne prkno…zatim papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.8.06 20:26

Ahojky,

tak hlásím, že jsme zpátky z kontroly a UZ ve 30.tt. A výsledek: všechno v naprostém pořádku :D

Glukozový test dopadl v normě, tlak je v normě, v moči nic, co by tam být nemělo, čípek pevný, nezkracuje se, hlavička dole (tlačí teda pěkně na močák :evil: ). Měla jsem po tom víkendu v Adršpachu skutečně nahnáno. Dneska mě pořád něco píchalo, tak jsem se obávala, aby mě doktor neposlal třeba ležet, že jsem to přehnala… Vojtíšek je opravdu Vojtíšek (žádná vojtěška :wink: ) - bylo to hezky vidět. Ptala jsem se pana doktora, jestli to je fakt, jestli nebudeme překvapení, a on mi jen řekl, že leda že by mu to do té doby upadlo :lol: (no rozchechtal mě, že se málem nedalo pokračovat v ultrazvukování…) No a jinak jsme pěkný cvalda, máme kolem 1300 gramů!!! A vypadáme o kousíček starší. Takže prorokuju, že se vyklubeme posledního října na tatínkovy narozeniny :D

Tož tak. Nico mě inspirovala, takže jdu žehlit. Manžílek mi už do obýváku přemístil žehlící prkno. A pustíme si k tomu Shreka II :D

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
21.8.06 21:13

Ahoj holky

píšu jen jen v rychlosti. Od rána mě drobek šíleně tlačí do žeber a kope do močáku až je mě z bolesti zle od žaludku. nějak se tam zašprajcoval a ani se nehne. Takže nemůžu vůbec sedět a svíjím se v sedu lehu v křečích.

Víkend nakonec proběhl úžasně. Jeli jsme na tu Floru, tam jsem se pokochala kytičkama, pak jsme se podívali do Olomouce do města a nakonec jsme zakotvili u babičky. Je to z Olomouce necelá hodka. Volala jsem segře vyzvědět co dělají tak říkala že jsou všichni tam tak jsme udělali přepadovku:-))) všichni byli v šoku co tam děláme a hlavně babička, ta se z toho nevzpamatovala snad ještě ted:-)
večer jsme grilovali pokecali a v neděli po obědě jsme se jeli podívat do Kotvrdovic na letecký den tak měli děcka zážitek. Pak jsme jeli domů . Dojeli jsme kolem osmé večer. Všichni jsme odpadli a Adámek básnil o letadlech ještě ze spaní:-)))))

Tak zatím paaaaa jdu vymyslet jinou polohu abych přežila:-((( už mě asi nezbývá nic jinýho než se pověsit:-)

Anni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
21.8.06 22:00

Ahoj holky,

vy jste sileny spisovatelky. :lol: Nejak ztracim prehled a nestiham na vsechno reagovat.
Add vaha, no ja uz s vahou nekamaradim delsi dobu. Ale muzu vas ujistit, ze u Danuly jsem pribrala neskutecnych 25 kilo. Trvalo to dlouho, ale dostala jsem to dolu. Takze se niceho nebojte, pochybuju, ze tady nektera z vas pribere tak moc. A urcite se vam podari vse dostat dolu. Jinak muj dr. je v tomto pripade v pohode. Manzel me porad ujistuje, ze mi to moc slusi, ale ja vidim jak mi se mi ten zadek pekne rozkysnul. A pomeranc (pomerancovou kuru) mam uz snad i na rukach. Jediny, co me trapi jsou bolesti nohou a zad. Zacina to byt nekdy nesnesitelny, hlavne vecer a tak mi manzilek masiruje lytka a zada. No to je dost prehnany, aspon mi to natre vetravym kremem a to mi dela dobre.

Nevim, co tam to moje ditko provadi, ale rekla bych, ze me snad taha za pupecni snuru. Fakt mi to prijde, jako by me nekdo v brise tahal za provaz. 8O a ditko tam provozuje nejaky sileny cviky, protoze kazdou chvili kope uplne nekde jinde. Je mnohem zivejsi nez byl Danula. Tajne doufam, ze se v brise vyblbne a pak uz bude jen spavy a hodny mimi. To Danula nebyl, teda aspon prvnich 6 tydnu.
Velikosti - ja mam snad jen dva oblecky velikosti 56. Pamatuju si, jak jsem u Danuly byla dost v soku, kdyz behem par tydnu neskutecne vyrostl a ja mu davala vetsi oblecky. Nejvic jsme vyuzili velikosti 68. A pro zajimavost v roce mel 10,5 kila a ted skoro ve 2 letech ma 12 kilo, takze oblece spoustu veci, ktere nosil v loni v lete. Mam pocit, ze roste jen do vysky a skoro vubec nepribira (na rozdil ode me) :wink:

Holky, uz se pomalu blizime k „cilove pasce“ Neskutecne to utika a ja se zacinam tesit na to maly mimusko, i kdyz vim, ze ten zacatek nebude vubec jednoduchy.

Mejte se pekne,

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.8.06 22:33

Anni mě pomáhá, když si kleknu na všechny čtyři a prohnu se dolů. Bříško se uvolní a mimi se umoudří. Většinou… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
22.8.06 08:48

Ahoj holky,

včera jsem byla na kontrole u GynDr.. no moc mě nepotěšila.. Jednak se mi prý zkracuje děložní hrdlo, takže nemám nic moc těžkého nosit (super, když mám doma rok a tři čtvrtě staré batole :? ). Navíc je prý mimi „pro změnu“ v poloze koncem pánevním.. Takže to vypadá, že mi nebylo dáno, rodit normálně hlavičkou.. Jasně, já vím, že se ještě může otočit, u Ondry jsem tomu věřila (a neotočil se).. Teď se si začínám myslet, že moje tělesná konstituce není stvořená k tomu, aby se v ním miminka mohla otočit hlavou dolů… :roll: No uvidíme.. tentokrát bych ovšem preferovala císaře.. I manžel říkal, že by chtěl, abych si nechala udělat císaře. Prý ani ne tak kvůli mě - já se prý z toho porodu za čas vylížu, ale kvůli mimi.. Asi na něj celkem zapůsobilo, když viděl, jak Ondru po tom spontánním porodu koncem pánevním na sále oživovali. Toho zážitku jsem já naštěstí byla ušetřena.. :?

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.8.06 09:17

Pajino,

ale ve 27. týdnu má přece moře času se otočit ne? Pokud jsem to dobře pochopila, mělo by se otočit mezi 32. a 34. týdnem.

Tak neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.8.06 09:24

Holky,

kdo psal, že si objednal ten fusak za 390kč na babylifu? Taky nad ním uvažujeme. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.8.06 09:25

Po poslední kontrole v 28+1 mi doktorka řekla, že je prcek zadečkem dole a hlavičku má pod mými žebry. Nijak se nad tím ale nepozastavovala, takže ten zadeček dole opravdu v tomhle období nemusí vůbec nic znamenat.
Dokonce moje druhá dcera se otočla jen asi 2-3 týdny před porodem. Takže neboj, všechno se k dobrému obrátí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.8.06 09:28

Paji , dej tomu jeste sanci :-) A kdyz se miminko nahodou neotoci, urcite Ti dr. naplanuje cisare.
To ja mam pocit, ze si prcek v brisku lebedi tak nejak napric…je to vubec mozne? Kdyz si lehnu na levy bok, okamzite mi na tom pravem rejdi boulicka…ze by hlavicka??? No asi ano, protoze na opacnem konci to jen tak stoucha jako normalni kopani.

Holky, tak ja vcera FAKT zehlila. Musim se pochvalit. Jeste tam mam jeden kos, ale ten neni tak desivy, jsou tam ponozky a ruzne veci jen na skladani.

U nas dneska leje :( to je vzdycky, kdyz si naplanuji prace na zahradce…snad to bude odpoledne lepsi.

Dneska varim kaprika. Mira jde zitra na ryby, tak potrebuje misto v mrazaku. Jdu hledat nejaky dobry receptik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí