Poradna duly
Jana Čurdová
KACUL Ad PES a kotec…kotec nevidim jako řešení…budem tu myslim minimálně do podzima příštího roku bydlet stále a pak bych tu třeba chtěla trávit léto…a nebudu čekat až někdo třeba zapomene zavřít vrata.
Chci to vyřešit jednou pro vždy…mám na to ještě dva měsíce než se Qeebo narodí a doufám, že tentokrát to dotahnu do konce…i když slzy v tom budou určitě.
Ale za zdraví Qeeba to stojí!
Strašně bych si pak vyčítala, kdyby se mělo něco stát a já bych věděla, že jsem tomu mohla zabránit a nezabránila tomu
.
NICO váš kapr mě taky dostal!!!
Hlavně to, jaks to napsala…:-D Zajímalo by mě, jak to vzniklo…kapři přece běžně nebouchaj, ne?!
Nebo je dneska možná nějaká špatná konstelace…ráno „vybouchnul“ náš pes a večer váš kapr…
??? Dobrej byl BENJULKY dotaz, jestli nebyl radioaktivní…nad tím bych se zamyslela! ![]()
Holky dobrou, jdu zas koukat „po psech“…zítra z práce se nějak snad stihnu napojit, abych vás nemusela dočítat po několika stránkách… ![]()
pa pa Bee+Qee
Dobré ránko holky,
nedávno jsme tady probíraly jak se komu spí. Odvolám, že spím jak šípková růženka
Včera jsem večer byla docela unavená tak jsem si šla lehnout už v půl desátý, zabrala jsem asi na hoďku a potom jsem už byla vzhůru do čtyř! No a jak vidíte tak už jsem zase vzhůru. Ale jak říká můj manža bude ještě hůř ![]()
Jitko : mě zubař čeká příští týden, mám z toho pěkný strach, takže docela závádím ![]()
Jinak si začínám více a více uvědomovat, že už to máme skutečně za pár! V neděli odpo jsem si četla něco o porodech a pak se mi v noci zdálo, že jsem chtěla jet s kamarádkou na dovolenou do Italie, ale na hranících nám řekli, že si musíme nechat udělat klistýr
Ráno jsem to vyprávěla manžovi tak se hrozně smál! Hodně mě uklidnil když říkal, že to spolu zvládnem.
Ahoj pupčounci ![]()
Bee , s tím psem Tě plně chápu a řešila bych to stejně radikálně jako Ty - jo, slzičky určitě budou, ale miminko je přece jen více…taky jsme kdysi měli agresvního psa, naši ho utratili, až když pokousal snad 5 lidí ![]()
Petulinko , já byla u zubaře v červnu a zubařka mi řekla, ať přijdu znovu po šestinedělí…takže to vidím někdy na počátek roku…
Anni - přeju hezký výlet ![]()
Nico , ten kapr mě tedy taky dostal
Jak se to stane, že bouchne kapr???? ![]()
Včera jsme v sekáči narazili na bezva kombinézku pro Kulíška - 0 - 3 měsíce…no je modrá, takže když se nám narodí Kristýnka, tak ji s listopadu prodávám
Dávám fotku do galerky ![]()
Dobre ranko vsem,
Ivett kombinezka je krasna! ja uz taky po nejakych pokukovala ale mam strach ze neodhadnu velikost, tak radeji vyckavam a az to bude aktualni tak vymetu vsechy sekace! a s tema barvama to moc neresim
holka muze mit taky modrou a kluk cervenou
akorat jsem neodolala a koupila v jednom sekaci nadhernou mansestrovou sukynku, takze pokud to bude kluk tak ji budu muset ozelet
ale ja porad nejak vnitrne citim ze to bude Ema
tak uvidime! mozna se to dozvim v utery na UZ.
Bee s tim psem je to nestesti. cloveku je to na jednu stranu lito, kdyz je na to zvire zvykly, ale zdravi (a zivot!) mimiska je mnohem dulezitejsi a resila bych to uplne stejne jako ty. tata to proste musi pochopit. ja mam taky obavy z naseho kocoura, protoze je to divoch a taky by mi to utrhlo srdce kdybych ho musela dat pryc, ale co je to proti vasemu vlcakovi! Kocoura zavru na hodku do prepravky, on se tam uklidni a je to OK
tak drzim palce at to dobre dopadne a at se Qeebatku (ani nikomu jinemu) nic nestane.
jinak mi porad delate strasnou chut na ty houby! ja je miluju ale muj drahy se mnou nechce jit do lesa. jeho to nebavi a rikal ze stejne hriby nepozna
rodice bydli na druhem konci republiky tak od nich taky zadny prisun hub nemam, takze si asi dneska zajdu koupit alespon zampiony a udelam si dobrou veceri
mnam uz se tesim!
meowth s houbama ti naprosto rozumim… manža je taky nejí, ale sbírat je ho naštěstí baví!
nicméně minulý týden (když ještě houby nebyly), koupila jsem si taky žampiony a zapekla jsem si je se sýrem…byla to mlsota! ![]()
děkuju za zprávy ohl. psa… myslela jsem, že budu schopná to tátovi normálně v klidu vysvětlit, ale nejsem schopná s ním bohužel vůbec mluvit.
Bee,
tak to je dost strašný s tím psem. Musíš to nějak vyřešit. Nejlepší by bylo opravdu ho dát někam na hlídání nějakýho objektu… Utratit je drsný, třeba se to povede takto. Přinejhorším do útulku… Jasný je, že tam zůstat nemůže.
Tak držím palce
Ahoj holky, dneska spani docela uslo, nespala jsem asi jen 2× po hodine, to je naprosty luxus! Jinak mame peknou mlhu! No a dneska jdu na zakladnu na nejake testovani, ma to trvat 2 h a po te mi reknou, na jakou praci bych se hodila, co bych mela studovat, na co se zamerit, co by me bavilo. Tak doufam, ze z nich nevyleze, jsem jsem nejakej psychous a mela bych zustat doma a radeji ani nevychazet
.
Bee , s psikem to urcite nejak dopadne, dulezite je, ze jsi odhodlana a opravdu nedelas nic, za co by ses mela omlouvat a to ani tatovi. Proste pejsek prerostl trochu pres hlavu a resit se to musi. Drzim palecky!
Akorat jsem dosnidala a uz mam zase hlad! No tak si jdu jeste pridelat nejaky ten chleba (no, 5 bochniku mi dneska asi stacit nebude
). Hezky den, L.
ahoj holky,
Bee, uprimne ti rikam, ze ja bych takovyho psa doma nemela.
Ivett, ta kombinezka je roztomila. Ja mam taky objednanou ruzovouckou a vetsi, az do 6 mesicu, tak by nam mela vydrzet az do jara.
Taky dam fotecku. Je roztomila.
Vcera byla mama zase na houbach. Nasbirala plny kos pravaku. Zase byla smazenice na veceri, takze jsem sla spat s plnym brichem smazenice. No nesmim se divit, ze potom tak tloustnu. ![]()
Marcela
Ahoj pupkacci,
docela dost me pobavil ten sen Verun
.Ja mam posledni dobou taky uz sny o porodu.Me se zase zdalo,ze jsem rodila na ulici dvojcatka oprena o nejakou zed a ten muj strihal pupecni snury
,no proste hrabe..Porad neco ctu,tak uz mi z toho asi taky harasi.
Ivett,potesilo me,ze kdyz se Vam narodi holcicka,ze to bude taky Kristyna,my ji chceme taky,ale jen s rozdilem ze to bude Kristina…to uz by jsme byli 4 (babicka,mama,ja a moje dceruska
),tak snad to vyjde…
Me se zase uz po nekolity zdalo, ze porad kojim, nonstop. A kdyz jsem ditko odtrhla od prsu, tak mi mliko teklo uplnym proudem, jako kdyz pustite kohoutek.
Tak jen doufam, ze tohle se mi nestane, ten proud mlika. ![]()
Marcela
Sifo,
já jsem taky Kristina ![]()
Vždycky jsem byla se jménem moc spokojená… Hlavně všechny jsou Kristýny… a takhle se mi to teda líbí daleko víc.
Tak s tím zubařem - já jsem byla na začátku července a mám napsanou ještě jednu kontrolu v říjnu a další v lednu.
Tak s tím velkým bříškem tady nejsem asi sama
prý bych taky mohla rodit v září. Je pravda, že mi spíš roste dopředu a zatím se mi k žebrům nahoru břicho moc nezvedá. Třeba pod něj budu muset používat kolečko ![]()
Já tady něco četla o krupicové kaši
já jsem zase dostala velkou chuť na rýžový nákyp, takže se do toho za chvíli dám. MNAM ![]()
Máte moc pěkný kombinézky. My jsme s manžou sehnali v sekáči hodně podobnou jako má Iwett - na prsou jako obrázek ma plyšového zajíčka. Bohužel tam u toho nebyly rukavičky, i když tam jsou pro ně suché zipy. Jinak je úplně nová. Za 200 nekupte to
Zatím jsem všude viděla nové od 500 nahoru. Velikost je tam napsaná 0-3měsíce, tak jsme zvědaví jak dlouho vydrží.
Asi budu manžu muset přemluvit, aby mi taky vyfotit nějaké „modely“ pro Bumbrlíčka ![]()