Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
710
23.8.06 14:39

Jeeee, ten je tak krasnej. Uz jsem si je prohlizela ve fotoalbu. Nadherny mimi a stastna maminka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.06 14:41

Jen Vás chci pozdravit.
ještě jsem nedočetla ty stránky co jste napsaly od rána, ale dohoním Vás :lol: .
Zrovna jsem dobaštila špenát s bramborovým knedlíkem, tak to musím nechat slehnout. Trošku jsem se ( ostatně jako vždy) přejedla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
23.8.06 14:42

KRTI gratuluju k super UTZ!!! :-) Nebyla by nějaká fotečka?
My se rozhodli, že na 3D už asi kašlem, když to nevyšlo minule, nebudem Qeebo trápit…třeba se ukazovat nechce. ;-) A když už nemáme překvapení s pohlavím, tak aspoň ať jsme překvapení v tom, po kom bude a jak bude vypadat. :-D
Sice jsme ještě pořád objednáni v Gennetu, ale myslim, že to zrušíme…je už i dost pozdě a asi by toho nebylo moc vidět…
Tak já pomalu jdu a jsem zvědavá, co uvidim dneska na 2D ;-)

pa pa Bee+Qeebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
23.8.06 15:00

Ahoj holky, tak já mám též po kontrole a další mám 21.9, to budu v 32. týdnu a bude mi dělat UTZ a odběry…
Mám +9 kg, víc už nechci :( , ale s tím asi nic nenadělám. Jinak dobrý, zatím se mi teda prcek neotočil, ale prý má ještě spoustu času.

Jo a mimi je nádherný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.8.06 15:06

Ahoj těhulky,

tak už mě pustili domů.Musim se ale šetřit,nejlepe ležet,občas mírné procházky.Takže se fakt šetřím,protože riziko předčasného porodu pořád trvá.Čípek se dál nezkracuje,ale břicho pořad tvrdne. Manžílek se ale o mě hezky stará.Musím říct,že pobyt v nemocnici byl opravdu očistec,představa,že si mě tam nechají až do konce těhotenství byla opravdu nepředstavitelná,ikdyž co by se dalo dělat,že jo!Docela mě to psychicky rozhodilo.Teď už jsem v klidu a doufám,že to dobře dopadne.

Vážíme už 1600 gramů,alespon,že přibíráme.Doufam,že stejnou měrou nebudu přibývat i já,když ted budu hlavně odpočívat.Zatím mám 7kg.

KACULA -termín další kontroly mám 29.8.

Všechny vás zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
23.8.06 15:36

pamavla tak to je fajn ze uz jsi doma. v nemocnici to muselo byt priserne. domaci pece je mnohem lepsi. tak se hlavne vazne setri at prcek vydrzi v brisku az do konce a at to starani manzelovi taky vydrzi az do konce (a pak taky samozrejme)! protoze kdy jindy by se o nas meli starat kdyz ne ted? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.8.06 16:02

Pamavla : to je super, že tě pustili, však budeš odpočívat a všechno dobře dopadne :wink:.

Bee : oni nám už fotku nedělali, nebylo by tam celkem nic vidět. Představovala jsem si aspoň fotku obličeje, ale Ondej ho nějak nechtěl ukázat, až pak na moment jen když si strkal paleček do pusy. Jediné, co fakt nestydatě pořád ukazoval, byl pytlík a ten jsme si vyfotit nenechali, hi hi. Však už se brzy všechny dočkáme foteček našich bumbrlíčků, až budou „venku“ :lol:.

Kacula : Míša je nádhernej :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
23.8.06 16:36

Kaculko: taky moc pozdravuj Ilinka je z našeho deníčku je strašně statečná a šikovná v termínu to umí málo kdo co??
Krti: v jakém seku jste byly? U hlavní silnice?? A na obídku ?
No hlavně že jste v pořádku,ale stejně se hodně opatruj!! Kdo vám dělal ultrazvuk?
Mě čeká až za měsíc ach jo! Ale příští týden jsi jdu užít na cukr :?
Holky Brnačky, razím v sobotu do Brna kam se mám podívat na mimi věci?? Né drahé! A nevíte do kolika mají otevřeno v knize (kde prodávají pro Knižní Klub??)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
23.8.06 16:43

Jeee, takovy hezky miminko nam tu pristalo :) . Kacul, poprej kamaradce a take jejimu drobeckovi jen a jen to nejlepsi, at se jim spolu pekne zije, at mimi prospiva a dela mamince jen samou radost :D .

Ja se vratila z toho testovani, bylo to dobre, urcite mam vice jasno v tom, co chci teda jednoho dne delat, az bude cas jit zpet do prace. Take chci zkusit nejakou skolu, jen je trapny, ze musim mit nejdriv jazykovy certifikat TOEFL, nez me nekam prijmou. No jo, neda se svitit, budu se na to muset mrknout a zvazit sve moznosti. A hlavne to zkusit!!!

Koukam, ze nejsem jedina, kdo trpi prejidanim… On je ten zaludek tak utlacovanej, chudak, ze mu fakt staci malo, ale me malo rozhodne nestaci :) . Tusim, ze az pujdu na kontrolu, tak omdlim, az me budou vazit. To aby vzali nejakou vahu, co maji na vepre na jatkach, tu lidskou jim jinak ztrhnu! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
23.8.06 16:45

Linduso a všechny co mlsáte: já taky pořád do sebe něco tlačim, dneska jsem dělala k obídku Brokolicovou polévku mňam ta byla a ted se jdu vrhnout upéct nějakou buchtu asi, i když se mi moc nechce ale chuť by byla!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.06 16:46

Holky teď jsem objevila nádhernou kombinézku :P na mimibazaru:
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Kdybych už neměla jednu koupenou :( , je fakt skvělá , i ta cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
23.8.06 18:03

Ahoj holky,
tak mame za sebou 4D UZ, bylo to super, mimco nam potvrdilo pohlavi (konecne jsme to videli i s manzelem), celou dobu neustale mlelo pusinkou - jazyk ven, sosalo, usmivalo se na nas, proste parada. Velikostne odpovida memu 27. tt, vazi cca 1 kilo.
A vypada uuuuuuuuplne jinak nez Ondra…jsem strasne zvedava, nakolik to bude odpovidat po porodu. Ale asi uz docela jo.

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
23.8.06 18:06

SYLVI .......super fotka.....myslim, že je spíš na tebe na rozdíl od prvorozeného :wink: Tak jsem zvědavá na to pohlaví :roll: Máte velkej obdiv, že to vydržíte neprozradit..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
23.8.06 18:11

KACI,
tak to jsem zvedava…mne totiz zatim nejvic pripomina svagrovou :-(.....jsem straaaaaasne zvedava, jak bude fakt vypadat…kazdopadne je to pekne papulaty mimco, to rikal i dr. na UZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
23.8.06 19:00

Ahoj všechny mamči i miminka!

Tak jsme doma z kontroly. Qeebo je naprosto v pořádku, jen je to pěknej macek (se mně zdá)…váží už 2000 gramů!!! :o Myslim, že budeme mít asi trochu obříka :-( doktorka teda řikala, že je to normální…že teď odpovídá o týden staršímu miminku (teda 33. týdnu)…to by znamenalo, že by se narodilo někdy kolem 22.10. :o

Viděla jsem docela hezky obličej…dneska…když to nebylo 3D… :-D Ale nejdřív si s náma Qeebo zase chvilku hrálo a strkalo si do pusy palec od nohy…čuník! :-D Mele se tam jak klubko háďat! :-) Je ale vzorově hlavičkou dolů, to zase jo, to ho musim pochválit! :-)

Vnitřní vyšetření v pořádku, v průkazce mám CS3 a X3 ??? Těžko říct, co to je to X?!

Jedinej problém je cukr…Kvůli tý zvýšený hladině musim na diabetologii…tak zajedu do Motola, kde bych eventuelně chtěla rodit a taky si zavolám do Vrchlabí, jestli jim tahle diagnóza nevadí, protože doktorka řikala, že si není jistá, jestli mě tam budou chtít. :o Myslim, že ale spíš bude záležet na tom, jestli se Qeebo bude chtít narodit na termín nebo před. :-( Cukrovkářský dietě se ale nevyhnu, z čehož teda velkou radost nemám…ale říkám si, že aspoň tolik nepřiberu :-D Hodnotu cukru bez zátěžáku mám normální, ale po hodině v zátěžáku 9,7 a po dvou pořád zvýšenou na 7. :-( - Jako normální je braná hodnota 6. A zátěžák mi pravděpodobně budou do porodu ještě opakovat…

Tak si hned zítra obvolám diabetologii a Vrchlabí a uvidíme. Kdyby mi to Vrchlabí zatrhli, byla bych celkem otrávená :-(( Asi začnu hledat reference o Motole :-/

Já CHCI rodit normálně, přirozeně v termínu a VE VRCHLABÍ!!! Doufám, že to Qeebo i doktoři pochopěj. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí