Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
22.8.06 16:04

Tak jsem se prave vratila od zubare a hura zoubky mam v poradku:)
Jenom pani zubarka me pobavila. Ptala se me kdy budu rodit a kdyz jsem rekla ze mam termin v listopadu tak odpovedela ze urcite cekam dvojcata. Tak jsem ji rekla ze ne ze je tam jenom jeden klucina a ona ze mam pekne velke brisko a ze myslela ze budu rodit nekdy ted v zari :)

Od zacatku tehu jsem do ted pribrala 12 kg tak doufam ze uz to moc neporoste. Dobre je ze mi opravdu narostlo jenom brisko stehna i zadecek jsou porad OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
22.8.06 16:05

Jé já jsem trubka vždyt o kočárku jsem vám psala včera tak se vám omlouvám! to ´je asi nějaká těhu demence!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
22.8.06 17:00

Si holky představte co se dneska ráno stalo…naši mají psa…vlčáka…a ten už pokousal v podstatě celou rodinu. Asi 2× vyskočil na tátu, jednou kousnul babičku do tváře (naštěstí ne moc), mně loni v létě 3× prokousnul předloktí a dneska to samý proved babičce. :-(

Ráno jsem šíleně vypěnila a řvala na tátu jako smyslů zbavená, jestli budeme všichni čekat až nám zakousne dítě :-( že si připadám jako když 9 měsíců tahám v břiše Maxovi svačinku… :-(

Jel s babičkou k doktorovi a já se šla jen podívat, jak to vypadá (ta rána) a zeptat se, jestli ji nemám někam odvézt já nebo tak… :-/ no a samozřejmě jsme se pohádali…začal mi vysvětlovat jak se to stalo a zas měl tendenci toho psa obhajovat… táta chudák koukal jak blázen a já řvala jak protržená.

Když se to stalo loni mně, to jsme tam měli ještě vedle stavět barák, tak mi říkal…„až budeš těhotná, až tu bude dítě, tak s ním budem muset něco udělat, když jsem říkala, že to může být brzo, říkal, že ještě žádný dítě nečekáme“…dneska začal, že mu postaví ohradu a že na zahradu s dítětem nebude smět…jsem z toho zoufalá, tohle se nedá ohlídat! Ani to nechci riskovat!!!

My si snad budeme nakonec muset ještě na přechodnou dobu než bude dostavěnej ten náš byt, najít podnájem nebo co…a platit minimálně desítku kvůli podělanýmu čoklovi… :-((

Táta je prostě na toho psa nějak fixovanej a nezvládá ho, pes je pán tvorstva (je takovej od štěněte, má to v povaze) a fakt ani nedomejšlim, jak by tohle jednou mohlo dopadnout.

Můžu vám říct, že se to ve mně ráno pěkně vzedmulo…ten mateřskej ochrannej pud. :-( Fakt jsem byla k nezastavení. Musela jsem odjet do práce, takže jsme to nijak neřešili, ale já to řešit chci! :-(

Je to nádhernej a CHYTREJ (až moc) německej ovčák, má i základní výcvik a je strašně zdravej a živej. Bylo by mi líto ho nechat utratit…nicméně uvažujeme (možná teda chvíli bude trvat tátovi, než se s tím smíří a odhodlá se k tomu), že bysme se poptali, jestli by ho někdo nechtěl…nehodí se k dětem, ale byl by určitě výbornej na práci (na hlídání, jakýkoli výcvik a tak…)

Kdybyste některá měla nějaký nápad, možnost nebo kontakt na někoho, o kom byste věděly, že by si takovýho psa mohl vzít, dejte vědět. Problém je, že mu v prosinci už bude 6 let… :-/ Ale co kdybyste některá o někom věděla…budu to teď asi zkoušet všude možně :-/. Asi by to měl být někdo, kdo se ve psech fakt vyzná a třeba s nima pracuje… Dejte mi kdyžtak prosím vědět buď sem, nebo SZ.

Díky moc!!! :-(

Bee+Qeebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.8.06 17:40

Bee to je od tveho tatinka krajne nezodpovedne kdyz napada dospele tak je velka pravdepodbnost ze zautoci i na male dite. BOhuzel nektery psy to maji v povaze. Moji znami meli vlcaka. Asi v jednom roce zacal byt z niceho nic agresivni a kdyz pokousal dedu a to dost osklive museli ho dat utratit:(

Drzim palecky at to s pejsem nejak vcas poresite. Neni nic dulezitejsiho nez aby miminko bylo v bezbeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.8.06 18:06

Tak to mě dr kontroluje vnitřně vkaždé poradně a srdíčko kontroluje takovým železným zvonečkem nevím jak to popsat :? ,ale ne ultrazvukem.Ten mi dělala zatím jen dvakrát ,první v 8týdnu a druhý byl ten velký.

Kolikrát jste byliy u zubaře já byla v červenci a řek mi že mám přijít až za rok. Ale všude čtu že v těhotenství se má jít dvakrát :? tak nevím, a stejně chodím dvakrát do roka tak se objednám ještě na začátek listopadu, at mám jistotu :)

Bee naši sousedi měli taky vlčáka a dvě děti.Jako malá jsem snima hodně kamarádila a ten vlčák byl na mě zvyklí ale stejně mě jednou kousl do hlavy a prstu na ruce,ale nic se nedělo. Ty stejný prázdniny kousl ještě jedno kluka co tam šel s kačenou za kačerem do ruky a taky se nic nedělo,ale potom kousl ještě veterináře a to už ho teda utratily ale musel pokousat tři lidi 8O A to mě bylo 8 a tomu klukovi 10. Takže já se pořád bojím vlčáků.
Přeji at to s tatkou rychle vyřešíte protože čekat až se něco stane a pak to řešit je dost pozdě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.8.06 18:18

BEE tak tohle si žádá rychlé jednání a vůbec bych se neohlížela na tátu. Bud s tím psem udělá něco on nebo ty, jiné řešení nevidím. Já bych v žádném případě dítě k psovi nepustila at už by to byl pes jakékoliv rasy. A zvlášť vlčák i když je váš. Držím pěsti ať to co nejdřív vyřešíte.

Jinak holky já se do neděle loučím. Děláme opět hurá akci:-) Mužíček mi volal asi před hodinou že jedeme do Brna , zítra do Prahy a ve čtvrtek za našima na chatu na Vysočinu:-)) tak balím, uklízím, žehlím a mám pocit že stejně všechno zapomenu doma. Sice mám takový akce ráda , ale tohle je až moc narychlo.

Mějte se tu krásně a opatrujte pupíky.

paaaaaaaaaaa

Anni a spol:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.8.06 18:29

Anni tak at se vám výlet povede a hlavně aspon trošku vyjde počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.8.06 18:42

Bee , s tim hafanem je to fakt na pytel :? Ja na jednu stranu chapu Tveho tatinka, ze na nem visi…ALE i pokousany dospely je dost vazny duvod situaci nejak resit. Natoz kdyz je na ceste miminko.

My mame taky psa, velkeho…ale cuba je hodnoucka, tak se nebojim. Stejne ale maji byt maly deti pod dohledem, at uz se zviretem nebo bez nej, tot muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
22.8.06 19:24

Holky - NICO, PETULINKO, ANNI, JITKO, BENJULKO i ostatní děkuju za názory na psa… naprosto se vším souhlasím. Rozhodla jsem se (jen kvůli Qeebu), že se zkusim podívat po netu na různé psí spolky, veterináře, chovatele a diskuze na toto téma. Poprosím někoho o odborný názor (čím víc jich bude, tím líp) a začnu tátu naprosto nepokrytě tlačit k jasnýmu a ráznýmu řešení.
Já nebudu čekat, až mi jednou zmrzačí dítě…jestli chce čekat on na cokoli, může…ale bez nás :-( Samozřejmě to ale nechci…chci normálně s Qeebem pak jezdit za dědou a babičkou a ne se bát sem přijet…to už by v podstatě skončilo dokud by tu ten pes byl…:-( Táta si to asi neuvědomuje, ale asi by to tak dopadlo. :-((
Je mi z toho do breku. Nebylo to ZDALEKA poprvý, dokonce ani potřetí…tohle je celkem už PÁTEJ :! :! :! případ, kdy Max takhle někoho kousnul…doufám, že až se vrátí máma z dovolený, nějak tátu donutí, aby to vyřešil. Do tý doby nemůžu s tátou ani mluvit…Viděla jsem teď odpoledne tu babiččinu ruku…má ji doslova zhmožděnou…zeleno fialovo hnědou a oteklou jako blázen. Řekla bych, že horší než já loni…a táta už ji samozřejmě přesvědčil, že za to vlastně může ona. :twisted: On je snad nemocnej stejně jako ten pes :-(
Omlouvám se, že to tady tak zacpávám řešenim psa, ale jsem toho nějak plná…:-( pokusim se vás zpravit už jen o výsledku. Tak se na mě nezlobte. Jste hodné, že jste mi napsaly, co vy na to. Aspoň si nepřipadám jako blázen. Díky moc! Bee+Qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.8.06 20:13

Ahoj holky, pomooooc, nestihaaaam!! Kdyz je Lance doma, to je vzdy hotovo, prace a behani jak na kostele, uz se tesim, az se z toho zitra budu kuryrovat, to jde totiz do prace! Ve CT budu uklizet a v patek tu mame dalsi „Lanco-vikend“, to zas budu mrtvola! Ale uz mame cast nabytku, prekvapili a neprivezli jen stul a zidle, ale i obyvak krom sedacky! Ale hned jsme vratili obyv. stolek, protoze na nem byly bublinky od laku a za ty prachy to chcem mit fakt bezvadne… Ale nic nerikali, byli plni pochopeni, aspon ze tak!

Sifo , od te doby, co jsem zde v Nemecku, tak me take, krom Pohotovosti, nikdo vnitrne neprohlizel. V chytre knize jsem si precetla, ze se to vnitrni vysetreni ma delat jen kdyz je k tomu dobry duvod, protoze i kdyz jsou zachovany nejvyssi hyg. podminky, tak stejne muze byt zbytecne zanesena nejaka infekce, ktera vse akorat komplikuje…

Bee , s tim psiskem se Ti vubec nedivim, take bych zurila, protoze tohle si pes nesmi dovolit a kdyz si tohle dovoli i na sveho pana, tak opravdu nechci ani premyslet o tom, co by si dovolil na tak malickeho tvorecka! Tohle tata proste musi pochopit, tohle je situace, kdy fakt muze jit minimalne o zdravi, ne-li o zivot! Snad tata pochopi, ze clovek je vice nez pes… Ja mam jen miniaturniho jorka, co je naprosto mirumilovnej, boji se i krecku a morcat, kockam se na hony vyhyba, ale neexistuje, aby s nim dite zustalo samo, i tohle budu hodne hlidat. No vlcak fakt bez komentare…

Mejte se bajecne, papapa, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.8.06 20:17

Stala se mi zvlastni vec…vybouchnul mi na panvi kapr :! :roll:
A muzeme malovat i kuchyn :lol: Fakt, po cele stene jsou miniaturni kousicky kapra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.8.06 20:23

Wow, Nico , to je teda husty, to je sila! Nam se stalo neco podobneho. Neco jsme s Lancem jedli a meli jsme otevrenou velkou lahev salsy. Ja si nalila na talir a jen jsem na ni to vicko polozila, protoze Lance si ji jeste nedal. No a on capl tu flasku a zacal tu salsu protrepavat… Tak si dovedes predstavit, jak to u nas vypadalo. A to asi tyden pred prodejem baraku!!! Ale nastesti jsme meli nejakou dobrou malbu, tak to slo otrit vlhkym hadrem a zustaly tam jen mirnoucce zelene fleky (nechapu, salsa byla cervena) a novy majitel se rozhodl i bez toho malovat, tak jsme to uz nemuseli nejak moc resit… Tak at malba dobre dopadne, blby je, ze kapr je mastnej :( . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
22.8.06 20:34

NICO .....třeba to byl kapr od Greenpeace :lol: :lol:

BEE …se psem teda blbý, ale nestresuj se tim.....Nepomohl by kotec??? Když byste tam byli vy tak by mohl být pes zavřenej.....Jiné řešení k oboustranné spokojenosti mě nenapadá :wink: Taky hlídám našeho mírumilovného pidi psa když je s Verčou…taky mu chudákovi začíná dost perné období..Verča už ho dožene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.8.06 21:54

Nico : promiň, ale tlemím se tady jako blázen při představě, jak vybouchne kapr :lol: :lol: :lol:

Sifa : mě od začátku těhotenství prohlíží doktor při každé kontrole, jen tak na lehátku - kontroluje čípek a děložní hrdlo. Minule taky poslouchal takovým zvonečkem Ondejovo srdíčko.

Bee : s tím psem to teda není žádná sranda :! Taky jsme měli takového čuvače, pokousal několikrát celou rodinu. Naši ho teda utratit nedali, ani s ním nic nedělali, ale stálo to za houby. Všichni se ho báli a čím byl starší, tím to bylo horší. Nakonec „v klidu“ dožil.
Rozhodně si myslím, že je výborný nápad poradit se s nějakým odborníkem, oni poradí. Slyšela jsem o jakýchsi „převýchovách“ psů - dělají to zkušení chovatelé a ti poznají, co v psovi je. Bohužel ti ale nemůžu dát žádný kontakt, nikoho takového v Praze a okolí neznám (jen v Pelhřimově). Třeba to není pes vhodný do rodiny, ale na ochranu nějakého objektu by mohl být dobrý, nevím. Určitě s tím ale zkus něco dělat (aspoň se poradit a pak kdyžtak taťkovi dát konečné řešení rovnou pod nos). Já taky nevím, jak to bude s Bradem. Děti má rád, ale je to šílený rapl, vůbec si neuvědomuje, že má 40 kg a i já mám co dělat, abych ustála, když na mě skočí (a on skáče na člověk z radosti pořád). Doufám, že až bude starší, že se zklidní, jinak k němu malej vůbec nebude smět. Máme kotec a už jsme se dohodli, že zahradu přehradíme napůl - v jedné části bude mít lítání Brad a ve druhé budeme s malým grilovat a tak. Když tam budeme sami, může lítat po celém, ale na malého ho budeme muset zvykat asi hooooodně pomalinku.

Jinak, holky, s těma houbama je to děsnýýýýý :! Našla jsem plný koš a doteď jsem to krájela nasucho, tzn. na velmi tenké plátky. Už to nemůžu ani vidět a to mě bráchova tchýně ukecává, jestli prý bychom nešly ještě ve čtvrtek. Já to tak ráda sbírám, ale kdyby mi pak aspoň někdo pomohl s tím krájením :cry:.

Jdu hajat, mějte se hezky, dobrou noc a klidné sny. Zítra jdu na UZ (potřetí v těhotenství), tak mi držte palce. Hrozně se těším, ale zároveň je ve mně malá dušička, jestli je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.8.06 22:02

Téda Nico, dobrýýýý.
Hele kde to tvůj miláček chytá? Nebyl ten kapr radioaktivní?? :lol:
Začala jsem se smát, až jsem vzbudila manžu, fakt promiň, ale nešlo to zastavit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí