Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
18.8.06 14:44

Bee , ja mam taky solidni kopytka, take natekaji, praskaji na nich zilky :( . Vypadam jak slonice, fakt hruza. Nastesti tlak mam stale kolem 120/70 u lekare a 100/60 doma, takze je to bohuzel jen vedlejsi efekt tehu. Neda se nic delat, vydrzat prtka, vydrzat :D .

Nico , naprosto souhlasim s Bee, Tva tchyne at se jde bodnout, protoze po te, co probehnes pribytkem, tak se v:,–(im, ze se tam nenachazi ani zrnicko prachu! Ja byla take takovy maniak, ale od te doby, co jsem tehu, tak jsem pekne shnila. Obcas mam zachvat, ale uz to neni denni rutina jako predtim. No, take si to omlouvam tim, ze stale zijem v provizoriu a to je pro me hodne demotivacni. Snad s novym nabytkem dorazi i nova chut na pulirovani :) .

Krti , ja mivala kamosku stirici a byla celkem pravy opak toho, co prezentuje ten horoskop :) . No, ale i kdyby mimi bylo takove vzpurne, tak se mnou asi narazi, ja jsem totiz beran, hihi :D . Kroceni neposlusnych stiru pro me musi byt naprosta brnkacka! Prinejhorsim ji preperu, preci jen jeji 3 kg nebudou nic proti mym 60 kg (na ktere snad po porodu nejakym zazrakem opet spadnu - kdyz ne, tak mam jeste lepsi sumo prevahu!!!).

Jeee, chroupu si tu mrkev a pes na me hladove kouka! Tak doufam, ze mu jde jen o tu mrkev a ne to to, aby me sezral za ten dukladny anti-blesi postrik, kterymu jsem ho vystavila! Kdybych se neozvala, tak jsem byla sezrana jorksirem! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.8.06 14:50

Lindusa : to je jen začátek, když mi bylo nějakých 16 a mlátilo to se mnou, že jsem byla na zabití (naštěstí jsem nikdy neinklinovala ke drogám a alkoholu, to mě teda nikdy nelákalo), se mnou moje 60-ti kilová maminka o hlavu menší než já moc nesvedla :oops:. A jelikož jsem holka, tak jsem byla tatínkův mazánek - sice by mě taky několikrát přizabil, ale asi aby ho nezavřeli, tak mě nechal radši na pokoji, protože by mi musel fakt asi hrubě fyzicky ublížit a to nechtěl. Ono to asi fakt není nic jednoduchého, když začně dítě takhle vyvádět. Když je mu 5, lehko ho srovnáš, ale v 15 už je to těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
18.8.06 15:00

V 15 pujde do uranovych dolu a bude me zivit :D . Vsak ja ho naucim :D . Just kidding… Ja byla takovy trochu divny beran. Doma jsem byla hodna, mamka rikala, ze pubertu u me skoro ani nepostrehla, ale ve skole jsem byla zivel. Nebavilo mi byt tam, ucit se, nuda az na pudu. Vysledky jsem mela dobre, odmaturovala jsem dokonce s vyznamenanim (a to napoprve :D ), na VS jsem ale ani nepomyslela, prislo mi to jako posledni vec, kterou mi tenhle svet muze nabidnout! Sice jsem mela stesti i na praci, mam za sebou slusnou karieru, ale i tak me moc laka nejaka college, tak tu s tim take hodlam neco provest. Vojsko nabizi celkem vyhodne podminky na studia, take US cerveny kriz nabizi zdr. vzdelani ZDARMA formou praxe, ale je pak uznano jako skola, tak mozna neco zvazim. Teda zvazit jsem to uz zvazila, ted jde o to podniknout prvni krok! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
18.8.06 15:03

Lindusa ja jsem taky beran tak taky spoleham na svoji berani hlavu a na svoje kila :lol: tak doufam ze to zvladnem! ale jestli to bude tak jak pise Krtonozka tak to fakt prijdou na radu ty uranove doly :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.8.06 15:05

Tak jsem si sedla a mam celkem problem se zase rozhybat :lol:
Motivace je jasna…zajemcum zapujcim nekolik nasich chlupatych mazlicku a lehce to pochopite :D
Me bordel hrozne rozciluje, jen mam taky ten problemek s provizoriem. Nutne potrebuju nejakou SKRIN - velkou a objemnou. Jenze to se musi udelat ve dvou pokojich podlahy a poradna izolace, jinak mi tam vse co stoji na zemi plesnivi :?

Krti , nestras s pubertou :lol: Zatim si uzivam vidinu miminecka, ktere bude mamincin a tatinkuv pokladek a zlaticko k sezrani. Poslusne a respektujici sve rodice :D

Taaak…raz, dva tri a jedeme smer posta, veterina, nakup surovin na veceri…

Kazdopadne vecer si odvezou dalsi kote, takze bude nejaka ta korunka a asi si udelam radost…inspiroval me ten FUSAK :wink: Ja to vidim na Emitex Combi ten tmave modry se svetle modrym fleecem uvnitr.
Zjistuju, ze mam vsechno modry :! Hm…mozna zvazim oranzovou…

Jinak kocour je OK. Celou noc zpival kockam pod dvere…chudacek, jeste nechape, ze uz jaksi nemuze :roll:

Tak zatim paaaaa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
18.8.06 15:18

ja jsem si objednala ten Emitex univerzalni za 390,– :) tmave modry celofleesovy, mame doma jeste jeden z berana tak to budu stridat pokud ho narvu do kocarku. mimochodem tak me napada ze mam taky vsechno tmave modre… i kocarek :D no alespon se to tak nezaprasi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.8.06 15:19

Právě odešla paní poštačka a přinesla vyučtování od PRE, tak jsem to s hrůzou otevřela(vzpomněla jsem si na Nicu ), ne že bych s toho byla zrovna štastná, ale máme doplatit jen 1.600, čekala jsem nějakou horentní sumu :evil:

Ad horoskopy: Tak to já budu ráda když to bude štír, manžel je taky. Na druhou stranu mi to je nějak fuk zas tolik na to nedám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.8.06 15:20

Nico a ostatní : nechtěla jsem vás vystrašit, jen jsem vám chtěla napsat, že na mě ten horoskop teda sedí, já jsem dělala „čest“ své štíří povaze. Snad už mě to přešlo, teď jsem hodná a milující manželka a hodlám být i skvělou matkou. Zase aspoň vím, co mě čeká a nastolíme vojnu už odmala :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.8.06 15:22

LINDUS já měla tlak naposledy u doktorky před týdnem 115/65 to asi taky zrovna vysoký neni, co?! :lol: a moč jsem taky zatim vždycky měla v pořádku… :-D

Qeebo teď kope tak divně…normálka to bolí…do pravýho boku… že by to byly stahy, který jsem doteď necítila??? :-D no…docela jsem se lekla, když to zabolelo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.8.06 16:05

No já si musím postesknout. Mám doma 3 střelce a já jsem býk. Přímo vražedná kombinace :twisted: . Teď mám mít štírka-pomoooooc.

Jandula11:my jsme malovali holkám pokoje na žluto a na oranžovo( taková krásná meruňka). Ta oranžová je teplejší, řekla bych i příjemnější. Na krajích ( v rozích) jsme nechali bílou borduru ( svisle i horizontálně).

Bee: byla jsem v včera na UTZ. Říkám doktorce, že mě v poslední dobou celkem dost bolí břicho nad pupíkem a mám ho hodně tvrdé. A ona , no bodejť dyk tam má prcek hlavičku. Je to i nepříjemné, jak tam tlačí. Na dotek dost bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
18.8.06 16:08

tak ja jdu konecne domu. vecer jdem na tu romantickou veceri s mym milackem tak se uz tesim :) a mimisek asi taky protoze to vypada ze se konecne probral z celodenniho spanku a hezky mi tam pokopkava :)
tak preju vsem krasny vikend a zase v pondeli (a ne ze za vikend popisete 10 stranek! musim taky nekdy pracovat a ne jen cist :lol: )
tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
18.8.06 18:49

Ahoj holky, tak me muzik prekvapil, prisel brzy z prace, chytl me akorat venku, kdyz jsem vencila psa. No a blbej Tim poznal jeho auto, hnal se do silnice ho vitat a ja ho vubec nemohla chytit. Behal porad dokola a samozrejme, ze za Lancem dalsi auto. Ten ridic koukal, co se to tam deje a zacal se smat, az se za bricho popadal, kdyz videl, jak toho psa nahanim dokola :D . Nakonec Lance napadla spasna myslenka, otevrel dvere, Tim skocil k nemu a tim padem byl definitivne uloven :D . Pak jsme predpripravili veceri a sli jsme na ostruziny. Juuu, takovou urodu tu mame, fakt super. Dali jsme to na mrazak a budem si delat dobrutky po sezone. Uz ted se tesim! No ale kdo nesl spatne me chozeni, to bylo bejby. Tvrdlo mi bricho snad pri kazdem 10. kroku, navic jsem si pred prochazkou dala pekny kus melouna, tak jsem byla horsi nez Tim a zalevala kazdy ker (ba ne, byla jsem jen jednou, pak jsem hrdinne trpela :D )… Ale kdyz ten nerad (bricho) tvrdne i kdyz sedim na zadku, tak ja fakt nevim, co s tim, proste se mu chce tvrdnout, tak tvrdne… Hlavne vecer. Rano je obvykle v klidu… Za chvili bude hotova vecere, dneska mame emericke papu. Neee, hlavne si nepredstavujte hamburgery!!! Mame Shepard's Pie, to je mlete maso s rajcaty a zampiony a trochu koreni, udela se to na panvi, pak se to prenda do zapekacich misek nebo jedne velke, da se na to vrstva fazolovych lusku (z konzervy) a na to vrstva bramborove kase a da se to zapect. Moooc velka dobrotka! A celkem rychla… Tak jdu na to, umiram hlady!!! Hezky vecer, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.8.06 22:34

Tak jsem si konecne sedla!!!!! V brisku okamzite vlnobiti, ze jsem prestala houpat…

Navsteva pred chvilkou odesla, vypadali naaaramne spokojene, tak jsem rada, ze jsem coby hostitelka neselhala. Dam si horalku a zapluju do pelisku.

Tak dobrou noc vsem a sladke sny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.8.06 09:23

Dobré ráno, mamči a mimča,

tak nevím, jak je to moje miminko vlastně otočené. Včera večer mě poprvé po několika dnech netrápily stahy, tak jsem se těšila, jak hezky usnu. Lehla jsem si na levý bok a najednou vlnobití až kdesi na boku (až za kyčlí) po žebry. Chvíli jsem to ignorovala, ale pak už jsem na posteli nadskakovala, tak jsem si lehla na druhý. Pak mě chvíli píchalo nalevo, ale přestalo to a já mohla klidně usnout. Tak si myslím, že ten náš fotbalista s dlouhýma nohama se tam pořád válí na zádech a šimral mě tam palcem u nohy :lol:.

Půjdu vařit, dneska chci dělat zapečené šunkové závitky (opět vybral Paja, tak uvidíme, jaké to bude). Smíchá se čínské zelí, nakrájené papriky, vegeta, strouhanka a sýr a touto směsí se plní šunkové závitky. Celé se to pak zalije smetanou, vejci a zasype sýrem a zapeče. K tomu zeleninový salát. Jsem zvědavá, jestli to bude tak dobré, jak to vypadá :wink:.

Hezký den a pěkný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
19.8.06 09:36

Dobré ránko:-)

tak kino bylo včera úžasný můžu vřele doporučit. Jen to trvalo 2 a půl hodiny a ještě s přestávkou tak jsem ke konci nevěděla jak si mám sednout. Romanický víkend ve dvou se nám ale bohužel nezdaří protože tchánovci jsou pozváni na oslavu a jaksi zapomněli že si mají vzít Adu. Tak tam akorát přespal ted ho vyzvedneme a jedeme do té Olomouce. Snad to tam na těch kytičkách s náma vydrží a moc toho tam nezdemoluje:-))))

Mějte se krásně vypadá to že bude hezky sluníčko.

Pa Anni a spol:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital