Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
18.3.10 14:27

no ty už víš jaký to je, závidím, víš do čeho jdeš. Dřív se mi hrozně líbilo těhotenský bříško, ale teď jak mi začíná růst je to děs, přijdu si furt jak nafouklá a knoflík na džínách mě už tlačí :lol: není to nic tak hezkého jak jsem si představovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.10 16:40

peca já jdu na další UTZ den po tobě :-)když si rodila císařem, musíš tak rodit zase? Lenkaran nezvracím ale jinak to mám úplně stejné a přitom já jsem jedlík :lol: a porodu se neboj, všechny mé kámošky prvorodičky to měly levou zadní… jen já to měla horší ale to bylo taky tím že prcek měl 4,36 a já mám jen 161cm, byl moc velkej na mě… neptej se jak to bylo dál :-? ale taky jsem to zvládla a dneska se toho už nebojím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.3.10 17:55

auroro, jo jo super, srdíčko nám bylo o sto šet, je to nádhera, jsem v sedmém týdnu :-) na kontrolu jdu až za měsíc - strašná to doba, co ty jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
19.3.10 08:26

Grace tak jak jsi dopadla na první kontrole ani jsi nedala vědět, tak doufám, že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
19.3.10 08:29

Angelina: já kdybych nemusela tak vůbec nejim a byla bych naprosto spokojená a ani nepiju, protože z vody z kohoutku cítím ryby…ano ano přesně tak, a přitom se říká jak tady mám v jižních čechách kvalitní vodu. Doufám že to s prvním trimestrem zkončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
19.3.10 08:36

Tintulí já jsem dnes 6+2,zatím je snad všo ok, na kontrolu jdu 29.3., jinak nevolnosti trošku polevily,takže se cítím dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.10 08:48

Lenkaran já bych taky jídlo nemusela teda, zatím mám půl asi kilo dole… spavka ustupuje ale špatně je mi každý den :zed: Dělám si kurz na zdrav maséra a zítra mám celodenní praxi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
19.3.10 08:55

Angelina: tak to já mám tedy půl kilo nahoře. To je z toho že když už se najim, tak to stojí za h…většinou je to něco tučného. Tak ty budeš masérka jo? Budeš pak pracovat na živnosťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.3.10 10:27

Angelina: ja myslim, ze dnes uz to tak neplati: „Jednou cisar, pokazde cisar.“ Alespon jsem to nekolikrat cetla a doktor mne to taky potvrdil. U me je akorat problem, ze ja cisraem rodit chci (ted me neukamenujte!). Jak uz jsem psala, pro me to byl vybornej zazitek a myslim, ze pro dite je to ta nejnebezpecnejsi cesta na svet (vim, o cem mluvim). Jenom kdyby pak ta pooperacni pece nebyla tak zdlouhava.

Holky, jak se dnes jinak mate? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cateryna1
19.3.10 11:18

ZDRAVÍM TĚHULKY

AHOJKY HOLKY, NA ZAČÁTKU TÝDNE JSEM ZJISTILA, ŽE JSEM TĚHU :-D ALE MÁM VELKÝ STRACH, PŘED 14 DNY JSEM DOBRALA ATB, MĚLA JSEM SILNÝ ZÁNĚT PRŮDUŠEK,RÝMU,KAŠEL STÁLE PŘETRVÁVÁ…VČERA MI DR NA UTZ POTVRDIL TĚHOTENSTVÍ A TROCHU UKLIDNIL, ŽE LÉKY NA SAMÉM POČÁTKU NEVADÍ, ŽE BUĎ TO BUDE VŠECHNO, NEBO NIC, PŘÍŠTÍ KONTROLA ZA 10 DNÍ…TAK DRŽTE PALEČKY, MOC RÁDA BYCH SE K VÁM PŘIDALA :-D

• Citovat
  • Upravit
1278
19.3.10 11:22

cateryna pokud is je dobrala již před 14 dny, neměli by mít teď už vliv. Určitě to bude v pořádku,a já určitě budu držet palečky aby to tak bylo. Muj manžel mě oplodnil v době kdy bral Modafen a zatím je vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cateryna1
19.3.10 11:28

MOC DĚKUJI ZA PODPORU :-) SNAD TO BUDE DOBRÉ,UŽ TÝDEN BROUZDÁM PO INTERNETU A HLEDÁM NĚJAKÉ SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY, SPÍŠE ÚTĚCHU :-)ALE FAKT MÁM STRACH......

• Citovat
  • Upravit
19.3.10 11:43

peca: každý at si zvolí jak porodí pokud má možnost, proč to odsuzovat a na druhou stranu je pravda, že nejspíš hrozí méně nebezpečí a o tom cosaří jsem jen slyšela tak mě to zajímalo, já sama rodila přirozenou cestou // Lenkaran: jj zdravotní masér a rehabilitační pracovník, můžu dělat v lázních, v nemocnici atd, není to ten klasický rekondiční masér a na ŽL budu muset dělat, protože jsem si to zařídila přes pracák, je to půlroční kurz a je to docela náročný, celá anatomie atd, tak snad to dodělám, trvá to až do 11.9 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.10 11:44

cateryna1 ahoj a neboj se, myslím že doktor ví co říká a mě taky tvrdí že pokud se dítě v první trimestru udrží tak už to bude dobrý, držím pěsti pro zdárný průběh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
19.3.10 11:55

Angelina: a to sis vybrala sama - jako že tě to baví masírovat lidi? Je to zajímavý vědět o anatomii člověka různý ty věci, to ti v životě k něčemu je.
peca: a jak dlouho se léčí z císaře? A neni tam pak velká jizva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí