Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Conny nervy ani ne, to jsem si nějak nic nepřipouštěla, tenkrát snad ještě emimino nebylo a já neměla ani PC
mě hrozně pálila žáha a ta mě pálí i teď a spoustu jídel mi dělalo vyloženě zle. Přesně jak jsem říkala, už mi je blbě, ale ten pocit těch mňamozních hranolek je nepřekonatelný ![]()
Tak my se právě vrátili z KFC ![]()
@Conny, já měla taky těhotenskou cukrovku a počítám, že bude znova, mě to i říkali, že tak z 99% se vrací. Tak užívám poslední dny a přemlouvám se, abych začala tu životosprávu dodržovat už teď.
Jinak já taky příznaky nemám žádné, prsa nebolí, nezvracím, chutě normální (to znamená žeru všechno, všude a kdykoliv), u prvního mě prsa bolela i jsem měla nevolnosti, ale myslím, že to přišlo taky až později.
Vítám nové budoucí maminky ![]()
zdravim.mam otaz, jsem po ivf a dnes 5+1.mam svetlo ruzove vytoky. miminko uz se davno uhnizdilo. zavedli mi 2 bobisky. nevim kolik se chytilo.test mam stale pozitivny.cim to muze byt?
@Ali1988 klidně překrvením čípku, jak říkají i doktoři, pokud to není jasná krev, mělo by být vše OK, ale asi bych zajela na pohotovost, radši zbytečně plašit, než si pak nadávat, žes něco zanedbala
Ahoj holky můžu se taky přidat? Objevila jsem // a zítra jdu k doktorce, jeslti mi těhu potvrdí…takže termín by mě být někdy v listopadu ![]()
@pavlushka ne,krev to neni, v utery jsem objednana na utz.dik za odpoved
@pavlushka - tak s těma „nervama“ v kombinaci s PC a emiminem máš svatou pravdu
!Mě žáha taky hodně trápila v prvním těhu, ale až od 20.tt,tuším
,ale zabíralo mně Rennie, což byla záchrana, bo hodně holkám nezabere ani to a naopak je jim z toho na grc, ikdyž je fakt, že já to v půlce taky už plivala
!
@gerose - já jsem hlavně zvědavá, kdy mě pošle dr. na zátěžák, počítám, že dřív
!Jinak se chystám asi 2týdny si změřit denní profil, bo mám glukometr i proužky, co mi zbyli
!No, uvidíme, zatím zapomínám…
@Ali1988 - myslím, že je to naprosto normální
,některé holky špinily třeba i do 3.m.!Hlavně, že to není čirá krev
!Hodně štěstí v úterý a vítej
!
@pita.klingerka - vítej
!Na zítra držíme paceny!
@Conny tak já teď ta poslední těhu poznala snad hned, ta žáha je u mě osvědčený příznak stejně jako průjem a na ní mi zabírý jen mlíko a nic jinýho, ale je fakt že už vím čemu se mám vyhíbat, tak už to je lepší. jen se těším zase na grilování, jak budu hezky zalezlá doma abych z toho odéru
. ale třeba to bude jinak
@pita.klingerka vítej u nás, další mímo na cestě ![]()
@Ali1988 Já jsem to měla taky, trocha růžového špinění. Měla jsem to akorát v době kdy jsem měla dostat MS a dočetla jsem se že růžový výtok je jeden z přiznaků, ale já to mělo hnedka ze začátku. Pro tvůj klid si zajeď na pohotovost, za to nic nedáš ![]()
Ahoj tehulky
tak me konecne manzel chvili povolil
on ten klidovej rezim bere moc doslova. Porad by me drzel v posteli, a cpal ![]()
@pavlushka ja jsem na PN
prsa me boli priserne nekdy v podprsence i spim
a hlavne je mam o cislo vetsi ![]()
jinak jidlo je takovy vselijaky, moc toho nesnim, treba jeden kopecek ryze, a mam pocit, jak bych sezrala kravu. a vetsina jidel mi natahuje uz jen podle vune, nebo kdyz si na ne vzpomenu
absolutne nesnesu maso, chleba
naopak se muzu utlouct po suchym rohliku
kafe mi vubec nechutna, na piti mam nejradsi perlivy limci, vubec nemuzu vodu, kterou jsem driv pila prevazne. no, a taky ovoce a zeleninu, hlavne, kdyz je to stavnaty
na zaludek mi dela dobre sladky, piskoty, kousek cokolady, nebo brusinkovej caj ![]()
@fusa doufam, ze uz jsi zdrava ![]()
@xantipi o mase mi vubec nemluv
ja, masozravec, a zivim se ted zeleninou a syrem ![]()
@kaa13 to vis, ze 4 deticky zvladnes, jako nic ![]()
@Ali1988 jak to u tebe vypada? byla jsi nakonec na pohotovosti? ![]()
@pita.klingerka ![]()
@Fiducia já si po obědě udělala na zkoušku kafe a je mi po něm tak zle, že už to víckrát nebudu pokoušet ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat