Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3815
23.3.13 22:07

@Conny nervy ani ne, to jsem si nějak nic nepřipouštěla, tenkrát snad ještě emimino nebylo a já neměla ani PC :mrgreen: mě hrozně pálila žáha a ta mě pálí i teď a spoustu jídel mi dělalo vyloženě zle. Přesně jak jsem říkala, už mi je blbě, ale ten pocit těch mňamozních hranolek je nepřekonatelný :)

• načítám...
9126
23.3.13 22:09

Tak my se právě vrátili z KFC :mrgreen:
@Conny, já měla taky těhotenskou cukrovku a počítám, že bude znova, mě to i říkali, že tak z 99% se vrací. Tak užívám poslední dny a přemlouvám se, abych začala tu životosprávu dodržovat už teď.
Jinak já taky příznaky nemám žádné, prsa nebolí, nezvracím, chutě normální (to znamená žeru všechno, všude a kdykoliv), u prvního mě prsa bolela i jsem měla nevolnosti, ale myslím, že to přišlo taky až později.
Vítám nové budoucí maminky :mavam:

• načítám...
11514
24.3.13 10:05

@sunny1981 Jééé neměla jsi po pomerančích oranžové miminko? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
1698
24.3.13 13:11

zdravim.mam otaz, jsem po ivf a dnes 5+1.mam svetlo ruzove vytoky. miminko uz se davno uhnizdilo. zavedli mi 2 bobisky. nevim kolik se chytilo.test mam stale pozitivny.cim to muze byt?

• načítám...
3815
24.3.13 13:17

@Ali1988 klidně překrvením čípku, jak říkají i doktoři, pokud to není jasná krev, mělo by být vše OK, ale asi bych zajela na pohotovost, radši zbytečně plašit, než si pak nadávat, žes něco zanedbala

• načítám...
24.3.13 13:46

Ahoj holky můžu se taky přidat? Objevila jsem // a zítra jdu k doktorce, jeslti mi těhu potvrdí…takže termín by mě být někdy v listopadu :-)

• načítám...
1698
24.3.13 13:48

@pavlushka ne,krev to neni, v utery jsem objednana na utz.dik za odpoved

• načítám...
7674
24.3.13 14:55

@pavlushka - tak s těma „nervama“ v kombinaci s PC a emiminem máš svatou pravdu :palec: :pocitac: :zed:!Mě žáha taky hodně trápila v prvním těhu, ale až od 20.tt,tuším :think:,ale zabíralo mně Rennie, což byla záchrana, bo hodně holkám nezabere ani to a naopak je jim z toho na grc, ikdyž je fakt, že já to v půlce taky už plivala ;)!

@gerose - já jsem hlavně zvědavá, kdy mě pošle dr. na zátěžák, počítám, že dřív :think:!Jinak se chystám asi 2týdny si změřit denní profil, bo mám glukometr i proužky, co mi zbyli ;)!No, uvidíme, zatím zapomínám…

@Ali1988 - myslím, že je to naprosto normální ;),některé holky špinily třeba i do 3.m.!Hlavně, že to není čirá krev ;)!Hodně štěstí v úterý a vítej :kytka:!

@pita.klingerka - vítej :kytka:!Na zítra držíme paceny!

• načítám...
24.3.13 14:56

@Conny děěěkuji :-) hned dám vědět :-)

• načítám...
7674
24.3.13 14:59
@pita.klingerka píše:
@Conny děěěkuji :-) hned dám vědět :-)
;) :palec:
  • načítám...
3815
24.3.13 16:14

@Conny tak já teď ta poslední těhu poznala snad hned, ta žáha je u mě osvědčený příznak stejně jako průjem a na ní mi zabírý jen mlíko a nic jinýho, ale je fakt že už vím čemu se mám vyhíbat, tak už to je lepší. jen se těším zase na grilování, jak budu hezky zalezlá doma abych z toho odéru :poblion:. ale třeba to bude jinak
@pita.klingerka vítej u nás, další mímo na cestě :mavam:

• načítám...
24.3.13 18:28
  • načítám...
Via
5078
24.3.13 18:58

@Ali1988 Já jsem to měla taky, trocha růžového špinění. Měla jsem to akorát v době kdy jsem měla dostat MS a dočetla jsem se že růžový výtok je jeden z přiznaků, ale já to mělo hnedka ze začátku. Pro tvůj klid si zajeď na pohotovost, za to nic nedáš ;)

• načítám...
35415
24.3.13 20:21

Ahoj tehulky :mavam: tak me konecne manzel chvili povolil :lol: on ten klidovej rezim bere moc doslova. Porad by me drzel v posteli, a cpal :pankac:
@pavlushka ja jsem na PN :nevim: prsa me boli priserne nekdy v podprsence i spim :zed: a hlavne je mam o cislo vetsi :roll:
jinak jidlo je takovy vselijaky, moc toho nesnim, treba jeden kopecek ryze, a mam pocit, jak bych sezrala kravu. a vetsina jidel mi natahuje uz jen podle vune, nebo kdyz si na ne vzpomenu :lol: absolutne nesnesu maso, chleba 8o naopak se muzu utlouct po suchym rohliku :mrgreen: kafe mi vubec nechutna, na piti mam nejradsi perlivy limci, vubec nemuzu vodu, kterou jsem driv pila prevazne. no, a taky ovoce a zeleninu, hlavne, kdyz je to stavnaty :P na zaludek mi dela dobre sladky, piskoty, kousek cokolady, nebo brusinkovej caj :lol:
@fusa doufam, ze uz jsi zdrava :kytka:
@xantipi o mase mi vubec nemluv :poblion: ja, masozravec, a zivim se ted zeleninou a syrem :lol:
@kaa13 to vis, ze 4 deticky zvladnes, jako nic :hug:
@Ali1988 jak to u tebe vypada? byla jsi nakonec na pohotovosti? :kytka:
@pita.klingerka :mavam:

• načítám...
3815
24.3.13 20:31

@Fiducia já si po obědě udělala na zkoušku kafe a je mi po něm tak zle, že už to víckrát nebudu pokoušet :poblion:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+