Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Via
5078
22.3.13 11:40

@Fiducia Tak, tak :mrgreen: Vždycky uklidní když je nás víc… Já se teďka kontroluju až běda s malou mi bylo všechno jedno. Teď jak vím do čeho jdu to je hrůza, jak debil no :roll:

• načítám...
35414
22.3.13 11:40

@pavlushka uvidis, ze to bude v pohode :hug:

• načítám...
35414
22.3.13 11:41
@Via píše:
@Fiducia Tak, tak :mrgreen: Vždycky uklidní když je nás víc… Já se teďka kontroluju až běda

no, nebudu lhat, mam to uplne stejne :lol:

• načítám...
Via
5078
22.3.13 11:44

@gerose To jsou krásné zprávy při pátku :palec:

@Fiducia Včera jsem si říkala, že to bude konečně super až ucítím pohyby, že budu klidnější…ale jako už se vidím jak furt ten pupek sleduju a píchám do něho jen ať se pohne :mrgreen: Lepší je fakt nevědět, to je člověk hned klidnější a víc si to užívá…

• načítám...
3815
22.3.13 11:48

@Via já taky u prvního byla v klidu, to jsem nevěděla že je nějaký internet, nějaké ZT a tak,,, teď jsem si tím prošla a úžasnou radost střídá obrovský strach, ale mám pocit že teď už to vyjde, taky nejsem už nejmladší a přítel taky ne, tak by to asi bylo poslední snažení

• načítám...
Via
5078
22.3.13 11:58

Přesně, člověk nic neznal všechno bylo nové, nic neřešil a teď…ach jo :roll: Taky si furt říkám, že to miminko ví co dělá a musím mu prostě věřit že je všechno jak má být ;)

Úplně kamarádce závidím, ta na net nechodí nic neřeší a ještě má doktora co nic neřeší, takže je v klidu. To sice taky není výhra, ale aspoň si to užívá. Už ve 4tt jak to zjistila tak to všem oznámila, s ničím si nedělala hlavu.

Holky, musíme změnit téma při pátku a tak dobrých kontrolách…co jména, už máte vybrané ;)

• načítám...
35414
22.3.13 12:25

@Via super napad :potlesk: jmena resime od te doby, co jsme si rekli, ze chceme deti. Vy uz mate napady?
My mame dve sady jmen :mrgreen: k tomu by dvojcata byli dobry, ze bychom se sabli, protoze jinak se neshodneme :zed:
myslim, ze jsem to tu uz psala, nemam rada klasicka ceska jmena. Jsem napul cizinka, bohuzel jsem vyvdala ryze ceske prijmeni, ale stejne :nevim:
Me se libi pro holcicku Ester, a pro kluka Patrik, nebo Tobias (i kdyz tech ted je). Manzel vybira jmena jako Jan, Jiri, nebo nedej boze, po nem a po dedovi Zdenek :oops: a pres Verunku nejede vlak :P

• načítám...
9126
22.3.13 12:44

Tak my máme vybrané pro holku Thea, ale jelikož jsme rodina, která umí dělat jenom kluky, tak budeme muset ještě popřemýšlet :P Tobias se mi líbí, ale je fakt, že jich je hrozně moc. Jinak se mi hrozně líbí Sára a Samuel, ale to už vybraly kočky.

Příspěvek upraven 22.03.13 v 12:45

• načítám...
Via
5078
22.3.13 12:44

@Fiducia :-D

Mi zase české jména nevadí, ale ne takové kterých je mraky jako Tereza, Eliška, Honza, Kuba…na to už jsem trošku alergická :roll: My máme zatím předběžně jen pro kluka, takže nejspíš to bude Matúš ;) Manžel se s tím už dlouho smiřuje a už neprotestuje, že stejně žádné jiné pěkné klučičí není :mrgreen: Já jsem si pro holčičku moc přála jméno Nina, ale to bych ji neudělala když má svátek na konci října. Manžel chtěl Julii, ale ta je na začátku prosince tak to je prý taky blbé…no docela jsem byla ráda :mrgreen: Takže pro holku zatím nemáme, snad něco vybereme…nebo budeme doufat, že to bude kluk :mrgreen:

• načítám...
Mufina
22.3.13 13:07

Holky, o těch nervech mi ani nemluvte, naštěstí nemám moc času se pozorovat, ale stejně to pořád hlodá, jestli je vše OK, když jsem k tomu těhotenství přišla jak slepý k houslím :roll:

My jména vůbec nemáme. U Amálky to bylo tak, že manžel přišel krátce po pozitivním testu s kalendářem a řekl, že holčička by mohla být Amálka, mě se to líbilo a tak bylo rozhodnuto. U Filípka jsme nebyli schopní se na ničem domluvit snad do 38.tt :roll: Mě se líbí jména jako Přemysl nebo Dalibor, i ten Jiří by se mi líbil, ale manželovi ani náhodou. Takže když přišel s Filipem, tak jsem byla ráda, že je to aspoň takové neutrální jméno :) Sice jich je taky mraky a navíc má svátek 14 dní před narozkama, ale lepší než být beze jména :roll:
Teď ještě taky nevím na čem se dohodneme, holčičku snad Julinku a kluka, no já bych tipy měla, ale to zas neprojde přes muže :roll:
Příjmení máme české ptačí a docela časté.

• Upravit
9126
22.3.13 13:19

Tak já jsem naopak u prvního těhotenství byla hrozně vystresovaná, jestli je všechno v pořádku, pořád jsem seděla na netu a všechno pročítala a kontrolovala, teď samozřejmě nervy mám taky, ale celkově jsem klidnější, samozřejmě před kontrolou jsem se klepala (ještě že mi neměřil tlak :mrgreen:)

• načítám...
Via
5078
22.3.13 13:29

My jsme chtěli strašně Mikuláše, ale tak se jmenuje tchán a poslouchat celý život že malý se jmenuje po dědovi to bych nepřežila :roll: Ale pro holku to nemám tušení jaké nakonec vybereme…škoda že ta Nina nevyšla. Mi se líbí moc i Josefína, ale to nemá cenu ani navrhovat :mrgreen:

• načítám...
35414
22.3.13 13:32

@gerose A treba te manzel prekvapi, a povede se holka :lol:

• načítám...
35414
22.3.13 13:39

Holky, a mate, nebo meli jste v predchozich tehotenstvich - to bude prukaznejsi :lol: - tuseni, jake pohlavi se narodi? :kytka:

• načítám...
9126
22.3.13 13:42

Ne, byla jsem přesvědčená (spíš jsem si asi přála), že to bude holka a máme krásného uličníka. Teď jsem přesvědčená, že to bude kluk :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+