Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Via
5078
21.3.13 19:38

@pavlushka A to tak jde doma bez revize ve 12tt? Tomu moc nerozumím, ale jak nechceš odpovídat nemusíš ;)

Mě teď odpoledne tak vzláštně píchalo v podbříšku, zrovna v místě kde je miminko :roll: Byla to jen chvilka, taková zvláštní bolest…mě to vždycky tak vynervuje takové věci :oops:

• načítám...
3815
21.3.13 19:43

@Via tak když odmítneš, tak tě nutit nesmějí, já to měla i ve zprávě, aby se doktorka kryla že jsem byla poučena a kdyby něco že mám ihned do nemocnice, u mě to šlo bez bolesti a bez krve a i ta psychika se líp srovnávala, já mám syndrom bílého pláště, já měla šílenou úzkost i při porodu. :lol:

• načítám...
Via
5078
21.3.13 19:52

@pavlushka Aha, já si to moc nedovedu představit. Zase jste se mohli začít hned snažit ;) A trvá to dlouho než se tělo začne zbavovat plodu nebo ti něco píchli v nemocnici, aby to uspíšili? Já bych asi taky revizi odmítla, teda doufám že takové rozhodnutí nebudu muset podstoupit, ale kdyby něco taky bych odmítla.

• načítám...
3815
21.3.13 20:03

@Via tak mě to trvalo asi 5 dní, taky mi to jednou stačilo a teď cítím že je to konečně správně založené a dotáhnem to do konce :pankac:

• načítám...
11514
21.3.13 22:19

@Via Z toho píchání v děloze si nic nedělej, to je znamení, že se ti roztahuje děloha, já jsem se v noci i vzbudila šílenou bolestí jak mě to ustřelilo…

• načítám...
35414
22.3.13 09:27

Ahoj holky, tak jsem doma z KO. Do prace se jen tak nepodivam :twisted: :twisted: No, vypada to, ze mimino bude o tyden mladsi (dle ovu odpovida) a hlavne, mame :srdce: :dance:
@xantipi ty jdes taky dneska, nepletu se? :kytka:
@Via je to takovy pichani, az rezani v podbrisku? To je naprosto normalni, natahuji se vazy, dneska jsem taky zalovala doktorce :P :P :P

• načítám...
Via
5078
22.3.13 09:28

@pavlushka Tak teď je určitě všechno jak má, to je jasná věc :palec:

@xantipi No doufám, že to bylo ono, mě ta děloha bolí trošku jinak vždycky. Ale jo určitě to bylo ono, co taky jiného :mrgreen:

• načítám...
Via
5078
22.3.13 09:37

@Fiducia No tentokrát to bylo takové, jak to popsat…jak kdyby mě to mimčo pořádně silně nakoplo, takové zvláštní píchání :think: Ale jo, to bude to rozpínání, s tím jaký už mám pupek no není se čemu divit :mrgreen:

Moc blahopřeji ke kontrole :palec:

• načítám...
Mufina
22.3.13 09:42

@Fiducia gratuluju k :srdce: :kytka:

• Upravit
35414
22.3.13 10:02

@Via @Mufina diky :* mam radost :dance:

@Via píše:
@Fiducia No tentokrát to bylo takové, jak to popsat…jak kdyby mě to mimčo pořádně silně nakoplo, takové zvláštní píchání :think: Ale jo, to bude to rozpínání, s tím jaký už mám pupek no není se čemu divit :mrgreen:

jo, to je presne ono :pankac: :pankac: me se to stava, kdyz vstanu, nebo kycham :roll:

• načítám...
Via
5078
22.3.13 10:35

@Fiducia dík za uklidnění ;) To mám radost… :mrgreen:

• načítám...
9126
22.3.13 10:58

Ahoj holky, tak jsem se vrátila z návštěvy gynekologa. Je tam malá 1,5 mm pecička (naštěstí jenom jedna ), odpovídá to 5tt, zatím samozřejmě srdíčko vidět není a na další kontrolu jdu až za 5 týdnů
@Fiducia, gratuluju k :srdce:, to je hned člověk klidnější že?

• načítám...
3815
22.3.13 11:11

Ahoj holky, gratuluju ke kontrolám. já už se taky na příští středu těším, i když nějaké obavy tu jsou, ale kromě :poblion:, šílené bolesti prsou a občas pnutí břicha mi je dobře, to v minulém neúspěšném těhu nebylo

• načítám...
35414
22.3.13 11:36
@Via píše:
@Fiducia dík za uklidnění ;) To mám radost… :mrgreen:

mas radost, ze nejsi jedina? :cert: :mrgreen:

• načítám...
35414
22.3.13 11:40
@gerose píše:
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z návštěvy gynekologa. Je tam malá 1,5 mm pecička (naštěstí jenom jedna ), odpovídá to 5tt, zatím samozřejmě srdíčko vidět není a na další kontrolu jdu až za 5 týdnů
@Fiducia, gratuluju k :srdce:, to je hned člověk klidnější že?

nastesti jenom jedna :mrgreen: to jsem si rikala taky :pankac: no, tak hlavne, ze je tam, kde ma byt :hug: a priste uz bude :srdce: ;)
jinak dekuji :kytka: ted momentalne jsem v euforii, ale za chvili se zase budu bat, a pak u kazdy dalsi kontroly vic, a vic :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+