Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pavlushka A to tak jde doma bez revize ve 12tt? Tomu moc nerozumím, ale jak nechceš odpovídat nemusíš ![]()
Mě teď odpoledne tak vzláštně píchalo v podbříšku, zrovna v místě kde je miminko
Byla to jen chvilka, taková zvláštní bolest…mě to vždycky tak vynervuje takové věci ![]()
@Via tak když odmítneš, tak tě nutit nesmějí, já to měla i ve zprávě, aby se doktorka kryla že jsem byla poučena a kdyby něco že mám ihned do nemocnice, u mě to šlo bez bolesti a bez krve a i ta psychika se líp srovnávala, já mám syndrom bílého pláště, já měla šílenou úzkost i při porodu. ![]()
@pavlushka Aha, já si to moc nedovedu představit. Zase jste se mohli začít hned snažit
A trvá to dlouho než se tělo začne zbavovat plodu nebo ti něco píchli v nemocnici, aby to uspíšili? Já bych asi taky revizi odmítla, teda doufám že takové rozhodnutí nebudu muset podstoupit, ale kdyby něco taky bych odmítla.
@Via tak mě to trvalo asi 5 dní, taky mi to jednou stačilo a teď cítím že je to konečně správně založené a dotáhnem to do konce ![]()
@Via Z toho píchání v děloze si nic nedělej, to je znamení, že se ti roztahuje děloha, já jsem se v noci i vzbudila šílenou bolestí jak mě to ustřelilo…
Ahoj holky, tak jsem doma z KO. Do prace se jen tak nepodivam
No, vypada to, ze mimino bude o tyden mladsi (dle ovu odpovida) a hlavne, mame
![]()
@xantipi ty jdes taky dneska, nepletu se? ![]()
@Via je to takovy pichani, az rezani v podbrisku? To je naprosto normalni, natahuji se vazy, dneska jsem taky zalovala doktorce
![]()
@pavlushka Tak teď je určitě všechno jak má, to je jasná věc ![]()
@xantipi No doufám, že to bylo ono, mě ta děloha bolí trošku jinak vždycky. Ale jo určitě to bylo ono, co taky jiného ![]()
@Fiducia No tentokrát to bylo takové, jak to popsat…jak kdyby mě to mimčo pořádně silně nakoplo, takové zvláštní píchání
Ale jo, to bude to rozpínání, s tím jaký už mám pupek no není se čemu divit ![]()
Moc blahopřeji ke kontrole ![]()
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z návštěvy gynekologa. Je tam malá 1,5 mm pecička (naštěstí jenom jedna ), odpovídá to 5tt, zatím samozřejmě srdíčko vidět není a na další kontrolu jdu až za 5 týdnů
@Fiducia, gratuluju k
, to je hned člověk klidnější že?
Ahoj holky, gratuluju ke kontrolám. já už se taky na příští středu těším, i když nějaké obavy tu jsou, ale kromě
, šílené bolesti prsou a občas pnutí břicha mi je dobře, to v minulém neúspěšném těhu nebylo
@gerose píše:
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z návštěvy gynekologa. Je tam malá 1,5 mm pecička (naštěstí jenom jedna ), odpovídá to 5tt, zatím samozřejmě srdíčko vidět není a na další kontrolu jdu až za 5 týdnů
@Fiducia, gratuluju k, to je hned člověk klidnější že?
nastesti jenom jedna
to jsem si rikala taky
no, tak hlavne, ze je tam, kde ma byt
a priste uz bude
![]()
jinak dekuji
ted momentalne jsem v euforii, ale za chvili se zase budu bat, a pak u kazdy dalsi kontroly vic, a vic ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat