Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@xantipi super metriky ![]()
@pavlushka ![]()
No, my to budeme oznamovat taky co nejpozdeji, hlavne tchyni
A s tema priznakama, zjistila jsem, ze nejlip mi je, kdyz lezim. Rano po probuzeni v posteli, nez se jdu vycurat a napit. Jak vstanu, tak se mi zacne houpat zaludek. Mam pocit, ze bydlime na lodi
![]()
@Fiducia Tak já jsem si včera hrála, a nějak jsem omylem nechala oba. Každopádně jsem se chtěla zeptat, mě to háže více odkazů na kopírování. Který je ten správný pro emimino?
Jinak já už jsem vycucala zázvorový bonbon, ale nic moc má nepomohl…
Pěkné středeční ráno všem,
nevím jak v jiných koutech republiky, no u nás od rána svítí sluníčko ![]()
ad nevolnosti: mám, ale zatím oproti předešlým těhotenstvím naprosto minimální, ale je brzy a určitě se ještě dostaví s plnou parádou, nedělám si iluze. Zázvorová lízátka zatím moc ozkoušená nemám, nosím je v kabelce pro případ kdyby… co pomáhá je zázvorový čaj, vařím si ho v práci, nakrájím kousky čerctvého zázvoru a zaleju horkou vodou, přidám pytlík ovocného čaje a popíjím během dne. Jinak mi taky docela pomáhají mentolové žvýkačky a citronové nebo pomerančové bonbony ![]()
ad oznamování: no doufám, že se mi podaří utajit toto těhotenství co nejdéle, vzhledem k tomu, že rodina ani okolí nebude skákat 2 metry vysoko
a moje aktuální situace je víc než složitá, čím déle to vydrží, tím lépe… ale s nastávajícím tatínkem se neskutečně těšíme a příchod miminka byl toužebně očekávaný ![]()
Krásné ráno všem, v Praze taky svítí sluníčko ![]()
Tak na mě těhotenství nebylo poznat skoro ještě v 5.měsíci. Teď to asi budeme muset oznámit dřív, protože budu držet dietu a zase skoro nic nebudu moct
Jen mám tedy blbý pocit před švagrovou, snaží se o první už 3/4 roku a nic. Takže tam to budu muset asi nejdřív nějak opatrně podat jí, aby měla čas se s tím trochu srovnat
Krásné ráno
.
Tady taky krásně svítí sluníčko, ale všude jsou kaluže, tak uvidíme, jestli dneska půjdem ve školce na procházku.
Oznamovat- no, já bych ráda vydržela, co nejdýl to půjde, ale manžel by to nejradši troubil na potkání. Vím, že rodina nebude skákat radostí, až to zjistí
.
Každopádně přesto, že to nebylo plánované a byl to pořádný šok, tak teď už se oba těšíme.
Teď jen, aby to bylo všechno v pořádku, k doktorce jdu až 5.4.
Přeju všem krásný den
.
Tak my se chystáme oznamovat na velikonoce mým rodičům a tchánovcům to těžko říct…k nim pojedeme až koncem dubna možná až v květnu. Já to nějak neřeším to oznamování, co se má stát se stane ať jim to řeknu nebo ne
Stejně 11.5. jdeme na svatbu a tam budou všichni naši kamarádi a to už nebudu muset ani oznamovat a bude to jasné všem. Zbytek rodiny ať si to na mě pěkně pozná ![]()
Ono už to za chvilku bude stejně poznat, břicho mi strašně vyskočilo
S malou to nešlo vidět strašně dlouho a teď úplný opak…
Jinak mi ty nevolnosti nějak polevily, furt je mi tak divně a z některých pachů to jsou stavy potom, ale je to krapek lepší jak minulý týden…
To je jasné, že pokud to má špatně skončit, tak se to nezmění tím, že to někomu řekneme. Jen je potom asi nepříjemné to všem oznamovat, že to nedopadlo. Takhle to měli kamarádi loni, || našli před vánocemi, tak to samozřejmě všem oznámili a pak se neobjevilo srdíčko
@xantipi ahoj,tak ja jsem jen odhadla delku tehu, muze to byt i vic, jak jsem nemela ms, neni se ceho chytit. Dneř jsem byla na krvi, zitra budu vedet kolik jednotek a 3.4. Jdu na gyndu, to by mohlo byt
a
@pavlushka tak délka těhu se počítá ad prvního dne, poslední ms, tak to máš téměř na den…
Tak dej vědět kolik máš HCG, já ani na krvi nebyla…
Jen jsem zavolala na kliniku, že testy mám pozitivní a oni si mě pozvali až na UZV
Říkali, že nemá cenu se zabývat krví… Ale já to mám trošku jinak, než přirozenou cestou… ![]()
Zdravím! ![]()
U nás taky slunečno
!
My budeme oznamovat na Velikonoce, pokud bude 28.3. vše na UTZ OK a hlavně
!Já mám totiž ještě k tomu narozky a tak se sleze se celá rodina…
U Terezky jsme čekali poctivě do nějakého 14.tt,tedˇ už to hrotit nebudeme a snad bude přesto vše v pořádku!!!
@Via píše:
Já to nějak neřeším to oznamování, co se má stát se stane ať jim to řeknu nebo ne
Nejde preci o to, ze bychom se to baly zakriknout
Jen proste neni moc prijemny vsem rikat, ze mimco nebude ![]()
Nehlede na to, ze jeste min prijemny je, se od tchyne dozvedet, jak jsem blba, ze nedokazu ani donosit dite ![]()
Tak jsem dneska byla na 1. kontrole
TP podle MS 16.11., TP podle ultrazvuku 10.11., takže jsem 6+3 a Srdéčko bije jak o dušu ![]()
@Fiducia Ou jééé věčné téma tchýně…Máš taky čarodějnici? Já teda musím zaťukat, mám moc hodnou, ale to předešlý bylo katastrofa… ![]()
@emimi92
To je moc krásné… Gratuluji k
A jsme na tom stejně,,, jen já půjdu na
v pátek…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat