Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@gerose - díky! No, my chodíme na prochajdy na 1-1,5hod. a to celkem svižným krokem, ale taky nevím jak bude malá pak chtít capkat a kam
…no, v každém případě mám tandemáč v merku
!
@Conny A mi se zrovna z kečupu zvedá žaludek ![]()
Já mám akorát trošku citlivější prsa, jsem strašně unavená a občas mám žaludek jak na vodě. Jo a jsem neskutečně přecitlivělá, ale to je extrém to vůbec neznám. Minule jsem se rozbrečela u pořadu štěnatech
Nejvíc mě štve jak jsme unavená a tím padem úplně neschopná…než já něco udělám, uklidím…to je mazec. Zatím teda ujíždím na mase a slaných věcech, tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat ![]()
Tak já ujíždím na všem a hlavně ve velkém množství
Ale to i mimo těhotenství
Zatím kojím, tak se to tím nějak řeší samo a mám míň, než jsem měla před prvním těhotenstvím
. Ale už při prvním těhotenství jsem měla těh. cukrovku, tak mě to teď čeká pravděpodobně taky, takže si užívám pár posledních dní, kdy můžu sežrat úplně všechno.
Mě zatím jenom píchá ve vaječníkách, ale kdybych neměla pozitivní test, tak to tomu ani nepřičítám.
Ahojky tak já jsem si vypočítala TP na 9.11. Tento pátek jedu k doktorovi a doufám, že bude
Přijmete mě? ![]()
Xantipi, tedy koukám, že vy jste měli k těm dvou čárkám tu cestu pěkně dlouhou. Tak tfuj tfuj ať to konečně vyjde ![]()
@gerose Děkuji, pořád tomu nemůžu nějak uvěřit
Ale třeba v pátek uvěřím
Dneska bych měla být 6+2 tt. ![]()
Vítám další nově příchozí ![]()
Příznaky - zatím jen lehké nevolnosti po jídle, únava (ale jsem strašně nastydlá). Taky mám na příznaky snad ještě brzy. U prvního mě strašně bolely prsa - sundávání podprsenky večer bylo peklo, ale u druhého nic a teď uvidíme ![]()
Tandem tak ještě nevím jestli budem pořizovat - spíš půjde miminko do šátku a Filda do kočárku, Málinka po svých
Mezi 2. a 3. bude rozdíl 17 měsíců.
@gerose já jsem kojením nezhubla ani u jednoho dítka, tak to máš fajn. U Amálky jsem aspoň mohla chodit na hodně dlouhé procházky, tak šly kila dolů tak, ale u druhého už to nešlo, protože Málinka sice ujde i 3 km v kuse, ale to se jí musí milostivě chtít ![]()
Bydlíme ve Vršovicích.
@xantipi držím moc palce ať je vše OK ![]()
@gerose Kdepak, druhé:-) Našemu Klukovi je 14 měsíců, takže jsou s Tvým mladým jen kousek od sebe. Možná že rejdění s kočárem můžeme přehodnotit už na jarně-letní seance na pískovišti:-D
@Mufina Tak přesně tohle mám já…Jak vypustím prsa z podprsenky, tak mám pocit, že půjdu k zemi… ![]()
@xantipi Ženám jako jsi ty to těhotenství přeju ze všeho nejvíc ![]()
No jak to tak sleduju, jsem ráda že nemusíme rešit nějaké tandemové kočárky
To já bych se asi zbláznila mít děti takový kousek od sebe.
Tak vidím, že se to tu pěkně rozjíždí, to jsem zvědavá, jestli zvládnu sledovat kdo je kdo ![]()
Jinak taky vítám všechny nově příchozí, jen tak dál, alespoň bude v listopadu veselo ![]()
ad příznaky: zatím akorát citlivá prsa, větší tak o jedno číslo
a začínají se ozývat nevolnosti (na ty jsem trpěla u prvních dvou těhu hooodně, takže vím, že ještě přijdou), ráno musím hned něco sníst, pořád něco drobného mít po ruce, vařím teda zázvorový čaj, mám zázvorová lízátka, tak uvidíme… no a večer je to nejlepší
a co neznám u prvních dětí je motání hlavy… to mě překvapilo, mdloby jsem dřív nemívala… no musím vydržet do 12tt, pak snad bude dobře ![]()
Tak dneska je mi prvně regulérně blbě..byla jsem na kontrole..dutinka potvrzena, další kontrola za 4 týdny.
@sunny1981 píše:
Tak dneska je mi prvně regulérně blbě..byla jsem na kontrole..dutinka potvrzena, další kontrola za 4 týdny.
Gratulacééé!!!
![]()
@Via píše:
Jo a jsem neskutečně přecitlivělá, ale to je extrém to vůbec neznám. Minule jsem se rozbrečela u pořadu štěnatech
Jako me rozbrecel srnec u silnice. Nic mu nebylo, proste tam jen stal a cumel
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat