Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7674
18.3.13 21:42

@gerose - díky! No, my chodíme na prochajdy na 1-1,5hod. a to celkem svižným krokem, ale taky nevím jak bude malá pak chtít capkat a kam :nevim:…no, v každém případě mám tandemáč v merku ;)!

• načítám...
Via
5078
18.3.13 21:43

@Conny A mi se zrovna z kečupu zvedá žaludek :mrgreen:

Já mám akorát trošku citlivější prsa, jsem strašně unavená a občas mám žaludek jak na vodě. Jo a jsem neskutečně přecitlivělá, ale to je extrém to vůbec neznám. Minule jsem se rozbrečela u pořadu štěnatech :mrgreen: Nejvíc mě štve jak jsme unavená a tím padem úplně neschopná…než já něco udělám, uklidím…to je mazec. Zatím teda ujíždím na mase a slaných věcech, tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat ;)

• načítám...
9126
18.3.13 21:53

Tak já ujíždím na všem a hlavně ve velkém množství :oops: Ale to i mimo těhotenství :mrgreen: Zatím kojím, tak se to tím nějak řeší samo a mám míň, než jsem měla před prvním těhotenstvím :dance:. Ale už při prvním těhotenství jsem měla těh. cukrovku, tak mě to teď čeká pravděpodobně taky, takže si užívám pár posledních dní, kdy můžu sežrat úplně všechno.
Mě zatím jenom píchá ve vaječníkách, ale kdybych neměla pozitivní test, tak to tomu ani nepřičítám.

• načítám...
11514
18.3.13 22:17

Ahojky tak já jsem si vypočítala TP na 9.11. Tento pátek jedu k doktorovi a doufám, že bude :srdce: Přijmete mě? :kytka:

• načítám...
9126
18.3.13 22:21

Xantipi, tedy koukám, že vy jste měli k těm dvou čárkám tu cestu pěkně dlouhou. Tak tfuj tfuj ať to konečně vyjde :palec:

• načítám...
11514
18.3.13 22:27

@gerose Děkuji, pořád tomu nemůžu nějak uvěřit :D Ale třeba v pátek uvěřím :pankac: Dneska bych měla být 6+2 tt. :pankac:

• načítám...
Mufina
19.3.13 06:03

Vítám další nově příchozí :kytka:

Příznaky - zatím jen lehké nevolnosti po jídle, únava (ale jsem strašně nastydlá). Taky mám na příznaky snad ještě brzy. U prvního mě strašně bolely prsa - sundávání podprsenky večer bylo peklo, ale u druhého nic a teď uvidíme :)

Tandem tak ještě nevím jestli budem pořizovat - spíš půjde miminko do šátku a Filda do kočárku, Málinka po svých :) Mezi 2. a 3. bude rozdíl 17 měsíců.

@gerose já jsem kojením nezhubla ani u jednoho dítka, tak to máš fajn. U Amálky jsem aspoň mohla chodit na hodně dlouhé procházky, tak šly kila dolů tak, ale u druhého už to nešlo, protože Málinka sice ujde i 3 km v kuse, ale to se jí musí milostivě chtít :roll:

Bydlíme ve Vršovicích.

@xantipi držím moc palce ať je vše OK :kytka:

• Upravit
1454
19.3.13 06:43

@gerose Kdepak, druhé:-) Našemu Klukovi je 14 měsíců, takže jsou s Tvým mladým jen kousek od sebe. Možná že rejdění s kočárem můžeme přehodnotit už na jarně-letní seance na pískovišti:-D

• načítám...
11514
19.3.13 07:06

@Mufina Tak přesně tohle mám já…Jak vypustím prsa z podprsenky, tak mám pocit, že půjdu k zemi… :pankac:

• načítám...
Via
5078
19.3.13 08:18

@xantipi Ženám jako jsi ty to těhotenství přeju ze všeho nejvíc :hug:

No jak to tak sleduju, jsem ráda že nemusíme rešit nějaké tandemové kočárky :mrgreen: To já bych se asi zbláznila mít děti takový kousek od sebe.

• načítám...
9126
19.3.13 08:41

@viveca, tak to je fajn, to jsou kluci vážně podobně staří :dance: To až bude trochu líp bychom mohli podniknout nájezd na nějaké hřiště :mavam:
@xantipi, můžu se zeptat, kolik ti je? To jste vážně 15 let podstupovali umělá oplodnění?

• načítám...
6200
19.3.13 09:05

Tak vidím, že se to tu pěkně rozjíždí, to jsem zvědavá, jestli zvládnu sledovat kdo je kdo :mrgreen:
Jinak taky vítám všechny nově příchozí, jen tak dál, alespoň bude v listopadu veselo :lol:
ad příznaky: zatím akorát citlivá prsa, větší tak o jedno číslo :mrgreen: a začínají se ozývat nevolnosti (na ty jsem trpěla u prvních dvou těhu hooodně, takže vím, že ještě přijdou), ráno musím hned něco sníst, pořád něco drobného mít po ruce, vařím teda zázvorový čaj, mám zázvorová lízátka, tak uvidíme… no a večer je to nejlepší :lol: a co neznám u prvních dětí je motání hlavy… to mě překvapilo, mdloby jsem dřív nemívala… no musím vydržet do 12tt, pak snad bude dobře :mrgreen:

• načítám...
7251
19.3.13 12:05

Tak dneska je mi prvně regulérně blbě..byla jsem na kontrole..dutinka potvrzena, další kontrola za 4 týdny.

• načítám...
7674
19.3.13 12:20
@sunny1981 píše:
Tak dneska je mi prvně regulérně blbě..byla jsem na kontrole..dutinka potvrzena, další kontrola za 4 týdny.

Gratulacééé!!! :kytka: :dance:

• načítám...
35414
19.3.13 12:38
@Via píše:
Jo a jsem neskutečně přecitlivělá, ale to je extrém to vůbec neznám. Minule jsem se rozbrečela u pořadu štěnatech :mrgreen:

Jako me rozbrecel srnec u silnice. Nic mu nebylo, proste tam jen stal a cumel :oops: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+