Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@xantipi
taky jdu v patek na kontrolu
Drzim pesti ![]()
@Pavca vazne ti zazvorovy lizatka pomahaji?
Zkusila bych je, ale bojim se, aby to pak nebylo jeste horsi ![]()
@sunny1981 super, gratulace ![]()
@Fiducia píše:
Jako me rozbrecel srnec u silnice. Nic mu nebylo, proste tam jen stal a cumel![]()
Čau, tak jedu z kontroly se smíšenými pocity. Těhotenství je potvrzené, ale je to prý moc malé a ještě není vidět
. Znova tá jdu 29.3., takže mě čeká víc jak týden v nervech, aby to nebylo zamlklé nebo mimoděložní. Už jsem jednou zamlklé měla a vážně to nechci zažít znova. Ale vzhledem k tomu, že nevím datum MS ani početí, nezbývá než čekat a doufat ![]()
@viveca, tak budu držet palce, ať je to v pohodě, hlavně se tím zbytečně nestresuj. Když nevíš, kdy byla MS, tak to může být opravdu ještě brzy.
@sunny1981 gratulace ![]()
@viveca tak když ti dělal UTZ tak viděl zda je dutinka již v děloze nebo ne ne?
Já jsem pozvaná na další kontrolu až za 4 týdny a do té doby se může stát ledacos..vydržet 10 dní nebude tak strašné. Držím pěstičky ať je vše tak jak má být.
@Via Nemyslím, že bych si to zasloužila nějak víc, jen jsem to chtěla ještě zkusit na poslední chvíli ![]()
@sunny1981 Jo, dutinku jsem viděla, dokonce i hoodně malilinkatýho termita uvnitř;-) Ale ještě neblikalo srdíčko. Normálně bych se tím asi nestresovala ale po zkušenostech z minula už se bojím preventivně. Tobě
bylo vidět? Asi taky ne, když píšeš dutinka. Tak to máš asi pohodovýho gyndr.
@gerose Mě je dneska 37, za 14 dní 38
Celých 15 let jsme to nepodstupovali mě v roce 2002 krachlo 1 manželství, pak nebylo s kým, tak jsem se smířila, že děti už mít nebudu a teď jsme to ještě šli zkusit s mým nynějším manželem…
A ono to asi vyšlo
Tak jsem i malinko vyděšená… ![]()
@Fiducia 6+3tt, tak to by mělo být v pátek vidět na víc jak 100%
Jinak metřík si neumím dát ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat