Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny snažilky a hlavně čertvé těhule z února a března 2013
.
Vím že je teprve 3.března ale já jsem zrovna 1.3 našla ty slavné // a moc by mě zajímalo jestli nejsem sama kdo v posledních dnech zjistil tuhle krásnou novinku. ![]()
Pojďme společně sdílet radosti a strasti těhotenství, ať nám to společně hezky uteče! ![]()
@Maja25 Ahoj
Určitě, budu ráda čekat s tebou.Moc držím palce. ![]()
Upřímně musím říct že mě nijak výrazně nezasáhl žádný s těch typických příznaků těhotenství snad kromě větší únavy(ale tu jsem přisuzovala tomu že starší dcerka ted špatně spí v noci) a citlivějším prsům. Ale najednou mi přestalo chutnat víno které mám jinak moc ráda. Moc jsem to nečekala, začali jsme se manželem snažit teď první měsíc tak to bylo trochu překvapení ![]()
EDIT: A za jak dlouho budeš mít ty jasno? jak dlouho jsi po IVF? já se v tom moc nevyznám..
@Maja25 ani u jednoho dítěte jsem žádný extra příznaky nepociťovala. snad jen trochu větší únavu. držím palce ať to dopadne dobře!
kolik mimoušů ti zavedli? jedno nebo dvě?
@Maja25 sice to zní blbě, ale jedno je méně rizikové. určitě se potvůrka chytne. držím palce.
mě fakt nic není. prsa citlivější nemám. prvního syna dokonce pořád kojím a není to nijak jiné. žádný nevolnosti jen mám občas trochu větší hlad, ale když se na to nesoustředím tak ani nevím že bych těhotná byla.
Oba se nám povedli 4 měsíc snažení. jsem ráda že jsem tě potěšila ![]()
@Maja25 chápu tě. mě by hráblo muset absolvovat IVF a všechno to kolem!
Aha, on uz je brezen
, ja porad pocitam neco od te posledni MS, ktera byla v unoru a hlavou jsem v unoru
, jeste asi tyden, pak si udelam test, ale od ovulace a po snazikovani me porad poboliva podbrisek, jakesi mirne pichani tu a tam a citim jakesi bublani a presouvani tekutin, jestli se to da takhle popsat, a velke pnuti
tak jsem z toho jelen, jestli to muze byt priznak tehu
, doufam, ze ano
, cekani je hrozne ![]()
@Maja25 no tak to si počkej co tě čeká v prvním trimestru
já byla minule ubulená jak hysterka a i tentokrát už mě to pomalu chytá. rozbrečela mě i reklama. koukat na romantický filmy bylo naprosto nemožný ![]()
@Nova snazilka a kdy budeš testovat?
@paola white No, mam 8 dni po prvnim snazilkovani asi pred ovulaci, 6 dni po druhem snazilkovani a 3 dny po tretim snazilkovani asi v dobe ovulace. Rikam asi, protoze minuly mesic jsem mela cyklus 27 dni, a dva mesice pred tim cyklus 25 dni. Jinak mam cyklus plus minus 2 dny asi pravidelny. Ma smysl si delat test treba ve stredu?
Jo, a ja jeste tehotna nebyla, ale je normalni tlak a pobolivani mirne v podbrisku zhruba 3 az 5 dni po ovulaci a styku? Tohleto jsem jeste nikdy nemela a uz vubec ne nekolik dni v kuse. Je to vice tlak do vsech stran, nez bolest.
Mam asi 11 dni do MS.
@Nova snazilka hele já měla bolesti břicha po ovulaci vždycky, ať jsem otěhotněla nebo ne. tak pro mě to normální je, ale nemusí to nic znamenat.
já první dítko vytestovala 15 dní po ovulaci s mamatestem 10. druhé jsem měla testy z internetu (www. testydoma. cz) a slušný duch už byl 11 DPO testovala jsem už 8. a 9. den, ale to bylo bílo
Ahoj holky, asi se přidám, ikdyz po zkušenostech se bojím, abych to nezakrikla.
22.2. jsem měla pozitivní testik, tak uvidíme co dál… Moc se bojím, aby bylo vše v pořádku… 1.11.jsem musela na ukončení v 14tt, takže ty nervy jsou strašný… Ach jo…
@tehu3 Ahoj. A mela jsi nejake priznaky tehotenstvi treba uz velmi brzy? Treba ve 3.tydnu (par dni po ovulaci)? Preji, at se to podari.
Ja mam porad tlaky v podbrisku.
Ahoj, nejsi sama. Já jsem test dělala včera, tak to máme úplně stejné. Taky mám stejně jak ty doma holčičku, jen o rok starší…přeju ti pohodové těhotenství
Dneska tam byly
A na dvou testech po sobě
Nezdálo se mi to
Jen to špinění se mi moc nelíbí…