Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já mám tchýňku anděla
!!!Vychovala tři kluky a celý život učí v mateřské školce, bydlí od nás asi 300m a ani se nemusím o hlídání hlásit, sama mi malou bere
!!!
Ahoj, když se tady mluví o té tchýni, moje bývalá i tchán bezva lidi, mají mě i po rozvodu radši jak svého syna, voláme si a minulý víkend tu byli, současná skoro tchyně je super ženská, ale chceme jí to říct až po 12tt, minule z toho byla moc špatná. jinak je tu někdo od pardubic?
Taky to mám tak, že nechci nic říkat, protože by mě bolelo všem zase oznamovat a vysvětlovat, že nic.
K doktorce jdu až 5.4., tak pak mám v plánu říct to nejbližší rodině, dcerám teda ne, ty by to hned vybreptaly..4. už by to měl být pěkný kousek, tak snad to bude na UTZ vše dobré ![]()
Ahoj, v krvi 2150 jednotek, ted uz jen dle utz zjistit jaky jsem tyden ![]()
Tak mě je posledních pár dní po ránu pěkně zle. Sice nebliju, ale nejsem schopná nic udělat…Je mi zle a zle a zle… ![]()
@xantipi me je taky zle az beda a v prvnim tehu jsem zvracela az do porodu. Tak vim co me ceka
Mi je zase docela dobře, mám takové podovné stavy ale je krapek lepší jak před týdnem…akorát teda únava se zhoršila
Nejsem schopná nic dělat, furt bych ležela a spala…
@xantipi tak to jsem na tom uplne stejne
dneska jen lezim a snedla jsem za cely den asi 4 testoviny a dva hrnky caje ![]()
@pavlushka ulevi se ti alespon zvracenim? ja mam pocit, ze kdyby slo neco ven, tak mi bude lip, ale zvracet mi nejde. Sorry za popis ![]()
@Fiducia tak me se tim ulevilo moc, ja chodila hlavne v noci a taky me hrozne pali zaha. Dekuji za gratulaci ![]()
Tak jáse právě královsky přežrala a jdu hají
Zlatá mateřská..doboru holky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat