Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Fiducia taky mám pocit, že kdybych se vy
tak by se mi ulevilo, ale prsty si kvůli tomu do krku strkat nebudu… ![]()
Koukám, že máme podobné plány, já jdu právě zalehnout s mladým. Včera vydržel spát 3 hodiny, tak doufám, že dnes to bude podobné ![]()
Vy se máte s tím spaním, Málinka už přes poledne nespává a i kdyby spala, zas by byl vzhůru Filípek, takže smolík. Nsštěstí zatím ždáná velká únava není, ale jsem teprve 5+6 takže to ještě může přijít. Minulá těhotenství jsem byla tak unavená, že jsem ani mluvit nemohla ![]()
@Mufina píše:
Minulá těhotenství jsem byla tak unavená, že jsem ani mluvit nemohla
hm, to by se libilo mojemu ![]()
To ja mela dnes rozlitano, byla jsem se podivat v praci a jsem rada ze tam nemusim ![]()
@pavlushka taky se tam chystám, ale já tam chodím ráda (na návštěvu
)
@gerose já po potratu jsem byla na prášky, když jsem tam musela s lístkem na peníze, byla jsem i u psycholožky, ale dnes jsem tam šla s lehkostí ![]()
@pavlushka tak tomu docela rozumím, já bych asi měla problém vytáhnout paty vůbec, i když u prvního by to bylo mnohem horší. A jak to, že jsi byla bez revize? To je ještě v takovém týdnu možné?
@gerose já potratila doma, u mě se jednalo o ZT ale nechtěla jsem postupovat revizi, já ani nekrvácela a vše bylo OK a po potratu jsem byla hned čistá, tak jsme to s doktorem tak zkonzultovali, jen kdybych se rozkrvácela nebo dostala horečky, měla jsem ihned dojít
Aha, to jsem ani nevěděla, že je možné. Tak super, že se vám podařilo takhle brzy otěhotnět a máte teď hned jiné myšlenky
.
@gerose no docela jsem byla v šoku, na to předchozí jsem čekala rok a čtvrt a najednou hned ![]()
Ahoj holky.
Tak koukám, že jsme na tom všechny podobně
. Mě se nejvíc navaluje teda až večer, ale je to nepříjemný, nevím jestli by se mi ulevilo po zvracení, ale nesnáším to, tak se tomu vyhýbám, co to jde. Únava je děsná, vždycky když mi odpoledne děti ve školce spí, mám co dělat, abych nevytuhla s nimi
. Zítra mě čeká škola, tak to bude teprve náročné
.
Úplně vám závidím ty kontroly, že už máte jistotu, že srdíčka bijí, jsou tam kde mají být. Já jdu až zadlouho, tak mám trochu obavy, ale snad to bude dobré.
Přeji všem krásný večer a pořádně načerpejte enegrii na zítřek
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat