Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9126
22.3.13 13:43
@Fiducia píše:
@gerose A treba te manzel prekvapi, a povede se holka :lol:

No se trochu obávám, že by si pak nebyl tím otcovstvím jistý :mrgreen: Navíc, když jsem mu řekla, že jsem (po tom 1 styku den po MS) těhotná, tak na mě taky koukal trochu podezíravě :lol:

• načítám...
Via
5078
22.3.13 13:45

@Fiducia Manžel moc chtěl kluka a já jsem si myslela že to bude holka a byla. Teď by manžel chtěl zase holčičku, protože ví co ho čeká a já si myslím že to bude kluk :mrgreen: Tak kdo ví… Ale s malou jsem tak od toho 15.tt tušila že to bude holka, dřív mi to bylo nějak jedno a potom přišlo takové tušení… ;)

• načítám...
35415
22.3.13 13:55
@gerose píše:
Ne, byla jsem přesvědčená (spíš jsem si asi přála), že to bude holka a máme krásného uličníka. Teď jsem přesvědčená, že to bude kluk :mrgreen:

a bude to holcicka :lol:

• načítám...
3815
22.3.13 17:19

Ahojda, tak já to mám jasný, bez kluka se nemám vracet, my máme už „chcandy“ (jak jim říká přítel) dvě, tak by to chtěla toho kluka, bude to Vojtíšek, holku netuším, jak by se jmenovala, prý taky Vojta :mrgreen: u prvního jsem říkala že to bude holka a taky byla, tak snad mě šestý smysl nezklame a bude to ten kluk, co si myslím :pankac:

• načítám...
1454
22.3.13 19:37

@Mufina Tak to se někdy potkáme, já jsem právě přešla do Strašnic ke Kvapilovi;-)

• načítám...
1454
22.3.13 19:43

@Via Tereza, Eliška, Honza ani Kuba ale nejsou český jména:-) Jsou to jen překlady cizích jmen. Vím, źe jsem to řešila u prvního syna, chtěla jsem pravý český jméno. No a tak je Bořivoj:-D
Druhý kousek má zatím vybráno Ratibor a Jarmila. Tak a teď mě ukamenujte, ale mě přijde že ty staročeský jména prostě mají koule:-D

• načítám...
35415
22.3.13 19:53

@viveca no, pokud chces jit do dusledku, tak ryze ceskych jmen je zoufale malo. Bavime se, samozrejme, o jmenech typickych v CR :kytka:
Kamenovat te v zadnem pripade nikdo nemuze! 8o To je preci otazka osobniho vkusu, me se proste ani jedno jmeno ve tvem prispevku nelibi :oops:
I kdyz pravda je, ze koule ma nositel, kdyz ve zdravi prezije zakladku :mrgreen: Omlouvam se, nemyslim to ve zlym, jen kapka cerneho humoru ;)

• načítám...
1454
22.3.13 20:00

@Fiducia Neomlouvej se, ony si to naše děti s těma Matýskama, Tobískama a Sofinkama (brr, mám husinu:-D) určitě néjak vyřídí :cert: :lol:

• načítám...
3815
22.3.13 20:04

To já zase měla pro první jméno Pepíček a Terezka, naštěstí to nakonec byla holka, protože se narodila na Josefa :lol: no a teď doufáme v toho Vojtíška :pankac: jinak každé jméno je krásné, když se hezky řekne

• načítám...
35415
22.3.13 20:35
@viveca píše:
@Fiducia Neomlouvej se, ony si to naše děti s těma Matýskama, Tobískama a Sofinkama (brr, mám husinu:-D) určitě néjak vyřídí :cert: :lol:

budu jim fandit :palec: ja ty maly grazliky uprimne nesnasim :cert:

• načítám...
35415
22.3.13 20:36

@pavlushka chudera, to by vam nepodekoval(a) :lol:

• načítám...
3815
22.3.13 20:39

@Fiducia to asi ne, aby se Pepík narodil na Pepíka, ale my už od 20tt věděli na 100% že t je holka, tak jsme si mohli dovolit to jméno napsat do papírů :mrgreen:

• načítám...
14777
22.3.13 21:00

Ahoj holky :mavam: :mavam:, můžu se přidat, dnes už mám 12 zpoždění, už 4 den zpoždění jsem měla krásné // a termín podle |MS vchází na 17.11.2013, jsem po revizi 28.12.2012 ve 12tt, jedna porevizní MS dorazila druhá už ne. Ale trochu strach mám, ale ne takový jako u předchozího, mám nějaký jiný pocit, a cítím, že je vše ok, i když než jsem zjistila těhu, tak jsem pár dní brala brufen 1× denně, ale teď už ne. Taky jsem dne sbyla u zubařka vrtala mi zub a ještě teď to trochu cítím, ale už se to lepší

• načítám...
11514
22.3.13 21:16

Ahojky holky, tak jsem se dostala k počítači až teď máme jedno :srdce: A jsem 6+6tt úplně přesně to odpovídá… Jsem krásně unavená, spokojená a jdu Vás dočíst… :pankac:

• načítám...
3815
22.3.13 21:19

@xantipi jé, to je krásnej mrňousek, gratuluju, já se těším ve středu, už aby to bylo :mrgreen:
@magda82 ahojda Magdi, tak teď už to snad spolu doklapem :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí