Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda já dostala tak nepředstavitelnou chuť na hranolky, že už se mi fritují a to je jinak moc nemusím ![]()
@Ali1988 já už si tu pochutnávám na hranolkách, krásně křupavé jsou, co že mi pak bude blbě, hlavně že chuť je ukojená ![]()
@pavlushka
dobrou chut. Ja jeste musim chvilku pockat z tou pizzou ![]()
@Ali1988 tu si asi objednáme zítra, dnes jsem sama doma, to je takový divný klid, zítra tu budou už i holky, takže plný byt a pizzu milujou, mám jen mraženou a ta mi nechutná
@pavlushka Přesně jak píšeš, když je mámv podprsence, tak o nich skoro nevím, ale jak ji sundám a ony se zhoupnou, tak to bych se mohla pochcat… ![]()
@xantipi přesně, ani dotknout se nemůžu, natož aby na mě šáhl přítel. a je problém vyčistit si zuby, osmičky ![]()
AD jídlo - tak já se cpu furt jenom rohlíkama nebo chlebem s máslem, na nic víc prostě nemám chutˇ
,takže výživa veškerá žádná
,no snad se rozbaštím!!!Ikdyž ta pizza nebo hranolky teda taky nic moc
,ale hlavně, že chutnáááá
!!!Já se jenom malinko bojím, abych zase neměla těhucukrovku
…no, nic bych nenadělala, vím…
AD prsa - tak já problémy neměla s prsama ani při prvním těhu, mám sice větší, ale naštěstí nebolela (možná chvilku na konci 2.m.po sprše) a ani neporostla
,tedˇ taky v poho, bo jsem prakticky už rok a skoro 3 měsíce pouze v kojpodprdě, která je bezešvá, takže den/noc a kojím teda 2× denně a taky nic (a to má navíc malá už 12zoubků
!)
@Conny já u Terezky jedla převážně bagety, nic jiného jsem neudržela a pila karotelu, se divím že se nenarodila oranžová ![]()
@pavlushka píše:
@Conny já u Terezky jedla převážně bagety, nic jiného jsem neudržela a pila karotelu, se divím že se nenarodila oranžová
Já myslím, že jsou to malinko i nervy, aby bylo vše OK, já reaguju takhle na stres, že nejím…
Já jsem v prním těhu žila jen na pomerančích..denně cca 3-5kg:-)..teď jsem si hlady otevřela vepřovou konzervu..dobytek:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat