Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1698
25.3.13 06:59

Ahojky,holky.tak ten vytok jsem mela jen vcera dopoledne.pak nic. snad to bude ok

• načítám...
Via
5078
25.3.13 08:09

@Conny To mi by se občas líbilo, kdyby mi někdo pomohl, ale není kdo a než bych měla čekat než mi někdo pomůže tak si to raději udělám sama :mrgreen: Jediné co teď potřebuju je vyspat se a to mi manžel dopřeje o zbytek už se postarám sama ;) Zatím jsem v pořádku a jak říká @gerose těhotenství přece není nemoc ;) Jak doktor nevidí problém tak co by ne.

@emimi92 Tak jsme zvědavá co ti zjistí, hodně štěstí ;)

• načítám...
35414
25.3.13 08:52

Bre ranko :mavam:
@pavlushka me kafe prestalo nastesti chutnat driv, nez nastoupily nevolnosti :lol: ani ho uz nezkousim, stejnak v nem neni nic dobryho
Holky, muj manzel je vsechno, jen ne roztomilej :mrgreen: fajn je, ze nemusim nic, mam to jako dovolenou :lol: ale obavam se, ze v jeho peci budu mit za chvili prolezeniny a pojdu nudou :twisted:
Sice se sestrim, i vzhledem k tomu, ze jsem doma, ale preci nemuzu stravit pul roku v posteli :zed:
@emimi92 jak jsi dopadla u dr? :kytka:

• načítám...
7674
25.3.13 09:00

@Fiducia - „neroztomilej manžel“ mě teda, sorry, ale pobavil :mrgreen:!!!A celkem Tě chápu, já nevydržím v posteli, ani když jsem fakt marod :zed:,ne tak, když jsem „jen“ těhu, ale někdy je to v těhu fakt potřeba, tak by to chtělo pořádnou konzultaci s dr. a hlavně mít manžu u toho! At´ třeba zbytečně nepřehání ;),ikdyž opatrnosti není nikdy dost ;)!

• načítám...
35414
25.3.13 09:44

@Conny no, to me pobavil dneska rano taky :cert: Udelal mi caj a piskoty do postele :* No, jenze nechal otevreno do loznice, a nas pes nemiluje nic vic, nez piskoty :lol: No fakt pohled na cubu, jak zpusobne ujida piskotek po piskotku z talirku :mrgreen:
Jako ja uznavam opravnenost nechozeni do prace, a setreni se (s dr. jsem samozrejme vsechno konzultovala :roll: ) ale nevidim rozdil mezi tim, jestli si v obyvaku sednu k pc/tv, nebo si budu cist v posteli :nevim: A ne, opravdu nepujdu za svoji gynekolozkou, aby tohle manzelovi vysvetlila :mrgreen:

• načítám...
3815
25.3.13 10:17

Ahoj holky, po krásně slunečném víkendu je tady zase zataženo, hnus. jste tu některá z východních čech? Jinak já jsem v PN už od prvního těhu, to jsem :poblion: od rána do večera, pak jsem byla v péči psycholožky a budu zase přenášet neschopenku na gyndu, nechce to mudr riskovat, v prvním těhu jsem měla vysoký tlak a poslední 2 měsíce už chodila na KOdo špitálu, aby si mě tam popřhned nechali
to bylo pro mě pěkně stresující. si to představte, já prvorodička a vedle na sále ženský řvaly a nadávaly chlapům co jim to provedli a já s pásama na břiše, se nedivím že ten tlak tak vylítl :mrgreen:

• načítám...
9126
25.3.13 10:45

@Fiducia, tak snad chodí manžel do práce, tak tu péči ráno a večer bych si pěkně užívala, přes den si můžeš dělat co chceš ne?

• načítám...
7674
25.3.13 11:24
@Fiducia píše:
@Conny no, to me pobavil dneska rano taky :cert: Udelal mi caj a piskoty do postele :* No, jenze nechal otevreno do loznice, a nas pes nemiluje nic vic, nez piskoty :lol: No fakt pohled na cubu, jak zpusobne ujida piskotek po piskotku z talirku :mrgreen:
Jako ja uznavam opravnenost nechozeni do prace, a setreni se (s dr. jsem samozrejme vsechno konzultovala :roll: ) ale nevidim rozdil mezi tim, jestli si v obyvaku sednu k pc/tv, nebo si budu cist v posteli :nevim: A ne, opravdu nepujdu za svoji gynekolozkou, aby tohle manzelovi vysvetlila :mrgreen:

V poho, já jen žertovala, kdyby to bylo neúnosné ;)!Drž se!!! :hug:

• načítám...
1124
25.3.13 13:14

Ahoj holky, nejprve všem děkuji za všechny podpory a vzkazy, moc jste mě potěšily všechny a teď teda k poslednímu tématu :-)neboť jsem si myslela, že jen já mám doma takového přehnaně starostlivého partnera. Už mi to začíná lézt na palici…To nemůžeš, já to udělám…běž si lehnout.
Pozor je tady led, obejdi ho.
Nemáš hlad?
Už sis vzala tabletku?
A pořád dokola..Je to krásné, že má „o nás“ starost, ale co je moc, to je příliš.
Rozhodla jsem se ukončit nemocenskou a vrhám se zpátky do práce, neboť si nedokážu představit dalších 7měsíců takto.
Ale díky Bohu, že mám doma oporu…zkusím to zítra říct u Gyndra, snad mě pustí :-)

• načítám...
35414
25.3.13 13:16

@pavlushka velice motivujici zazitek :lol: :lol:
@gerose jasne, ze chodi do prace :palec: ale vikend se blizi :pankac:
@Conny ja to nemyslela nastavane :kytka: :hug: jen v nadsazce ;)
Jinak jsem teda vypozorovala, ze je mi vzdycky blbe ob den :roll: Jeden den vzdycky jenom cekam, kdy vyhodim zaludek i s obsahem :oops: neudrzim vicka otevrena, a nejspis vypadam jako v poslednim tazeni, a pak mi druhy den je o 50% lip :dance: Tak jsem z toho jelen :mrgreen:
Mimochodem, zhubla jsem 1,5 kg :zed:

• načítám...
35414
25.3.13 13:19

@ReneSa uprimnou soustrast :mrgreen: Jsi si jista, ze ti stoji za to, ohrozit mimco? Predpokladam, ze ti dr nedal PN jen tak bez duvodu… :(
MM si jeste teda nikdy neodpusti prilezitost, aby mi pohladil bricho. No, laska spis teda zaludek :lol: :twisted:

• načítám...
25.3.13 13:23

Holky tak jsem dneska byla u doktorky…Jsme 5+2 dle utz :dance: :dance: šel vidět zatím domeček. Další kontrola 15.4. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
35414
25.3.13 13:26

@pita.klingerka super, gratuluju :hug:

• načítám...
7674
25.3.13 13:29
@pita.klingerka píše:
Holky tak jsem dneska byla u doktorky…Jsme 5+2 dle utz :dance: :dance: šel vidět zatím domeček. Další kontrola 15.4. :dance: :dance: :dance:

Gratulace :dance:!!! :kytka:

• načítám...
141
25.3.13 13:39

Tak jsem holky byla u dr, kvůli tomu o ze mě včera,,vyhrklo" :mrgreen: všechno je v pořádku, udělal ultrazvuk, poslechla srdíčko, prohlídla mě a konstatovala že se nic neděje, prý to mohl být řídký výtok, dostala jsem nějakou tyčinku s obalem, že kdyby to náhodou blo zase mám to do toho namočit, zavřít a donést, že by to mohl být samovolný únik plodové vody, ale zase podle množství co ze mě vyhrklo by už asi mimi nebylo v pořádku, hlavně se nemám stresovat a přestat nosit malýho (1,5 roku a 14 kilo :roll: ) tak jsem zvědavá kdo ho bude nosit do schodů když je manža v práci a jdu s ním na procházku (kdybych ho nechala jít po schodech a držela za ruku tak b to dopadlo asi tak že by mi zůstala jeho ruka v ruce a on by skočil po hlavě dolů)… tak jsem ráda že je vše v pohodě, mimi v pořádku a tak :)… tak se držte, šetřete se a odpočívejte :hug: :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+