Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pita.klingerka Moc moc Ti přeju aby
bilo
V tom týdnu by to tvoje mimi mělo mít už snad přes 2 cm, takže obřík…
Já jsem měla 7 mm když jsem byla na uzv… ![]()
@xantipi týýýý jo to my už bude takový obři
To je tak nádherný…já bych pořád plakala
Dnešek mě opravdu dojal…dívám se na ten utz a říkám si že tam někde spinká ![]()
@sunny1981 píše:
Hojda, tak můj manžel je naprosto nevšímavý, musím dělat naprosto vše sama..
Před chvílí jsem zjistila, že mám růžový výtok..5tt..fakt nemůžu mít nic jednoduché..ráno naklušu na gyndu..
Vcera jsem mela svetlo ruzovy vytok 5+2,dneska cely den nic
Ahoj já jsem 6+2 a TP 16.11. k dr. jdu ve středu a už sem s toho opravdu jelen.Ve středu se mi spustilo krvácení se špiněním a až do pátka sem to měla vždy jeden den. Dneska ráno opět krvácení a teď už nic ani špinění. Včera se mi zamotala hlava a občas mám bolesti v podbříšku při chůzi. Jsem podruhé těhu a tohle v prvním těhu vůbec neznám ![]()
@Ali1988 a ty se nebojíš?
K dr jsem volala..mám přijít ráno..a zalehla jsem, bo mám zimnici..
3/4roku se snažit o mimi a pak mít nervy aby bylo vše v pořádku, to je něco pro mě..chjo..chudák dcerka, celé odpo stráví u pohádek:-(
@sunny1981 Snad to bude ok, spousta holek tu pise, ze ze zacatku spini nebo krvaci, tak hlavne odpocivej! Dcerka si to u pohadek uzije, neboj ![]()
@Maja25 Mě taky v podstatě nic není..jenom to zamotaní hlavy včera. Akorát jediný co je tak že bych klidně prospala celý den.Ale mám smolíka, dcerka(2,5) poslední dobou odmítá spát odpoledne. Takže večer usnu ani nevim jak.
Příspěvek upraven 25.03.13 v 16:21
@fusa jj dr. mě dneska potvrdila že pokud je to jen špinění trošku je to normální..hlavně po sexu popř. po fyzické námaze…nesmí se to rozkrvácet prý
@Maja25 U mě včera poprvý a co bříško jak roste? mě hlavně vyskakují pupínky na obličeji, jak ňáký puberťačce. Hihi
@Mufina neprovokuj, jo?
![]()
@pita.klingerka vis, ze bude
v 9tt je srdicko i miminko
ja mela srdicko i pludek v 6+3 ![]()
@sunny1981 @mamka.92 drzim pesti, aby z toho nic nebylo
![]()
@Maja25 Taky trochu, ale než sem si udělala test tak bych to vůbec nepoznala.No já jím vše co mi příde pod ruku, hlavně jogurty a furt ňáký salámy atp. Dnes jsem snědla celou krájenou vakuovanou vysočinu bez pečiva.
@pita.klingerka píše:
Holky tak jsem dneska byla u doktorky…Jsme 5+2 dle utz![]()
šel vidět zatím domeček. Další kontrola 15.4.
![]()
![]()
@pita.klingerka píše:
Holky tak jsem dneska byla u doktorky…Jsme 5+2 dle utz![]()
šel vidět zatím domeček. Další kontrola 15.4.
![]()
![]()
tak to jdeš ještě dřív než já, já až 17.4. a to jsem byla na první kontrole 20.3… už se taky těším, to už bude vidět i miminko
![]()
@emimi92 píše:
Jo ještě dotaz… není někdo z okolí UH? díky
já jsem z babic a do Uh jezdím občas
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat