Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak já uzeniny nejím už dlouho a tedˇ asi taky nezačnu, bo mi maso celkově přestává vonět
,mně - masožrevce
!!!
Chutě na nic nemám, v prvním těhu jsem ujížděla na taky na pomerančovém džusu a zelených jablkách
,ale tedˇje mi blbě teda prapodivně, nevím, jestli je to po jídle z toho jídla, z přejezení (moc teda ale nejím
!) nebo z hladu
!To je tak debilníííí
!!!Takže rohlík, vánočka nebo mazanec s máslem je prostě jistota
!!!
@pavlushka vlastni vyroby
ty jsi dneska snidala vtipnou kasi? ![]()
@kaa13 teda, kdyby te manzel slysel
![]()
Priznavam, ze vam ty chute zavidim
Me nic nechutna, do jidla se musim nutit, snim treba pul rohliku a mam pocit, ze jsem sezrala kravu, no a za 10 minut zase sileny hlad
takze ja svet delim na to, co nepozru, co pozru, a co udrzim v sobe
![]()
Mě natahujou i ty suchý rohlíky a vánočka, jediný co jím a piju je samotná brynza, lučina, mlíko a voda s citronem a suchý brambory.
Me rohliky jedou, pekne cerstvy, krupavy
Ty ze vcera uz teda nemuzu
@kaa13 to zni fakt desive ![]()
@sunny1981 píše:
Tak jsem zpět od dr…včera jsem začala krvácet, tak jsem raději naklusala..sice tedy krvácím z čípku, ale jinak je vše ok, jsem 6+1 a už bylo vidět![]()
Tak to je super, ze je vse v poradku! Snad uz to krvaceni prestane!
Jinak vitam dalsi mamci, jak vas vzdycky jednou denne docitam, tak si vic nepamatuju
Jsem schopna si vzpomenout na par poslednich prispevku ![]()
Moje dr mi taky nabizi NT screening a tripply mi nenuti, ja si je ale vzdycky nechala udelat, vysli mi dobre, tak jsem to neresila. Ale casto ctu, ze jsou malo presne. Spis sem si rikala, ze bych si ten prvotrimestr. screening nechala udelat na nejakem certifikovanem pracovisti, cetla jsem, ze by k tomu mel mit dr nejake opravneni, aby to bylo co nejspolehlivejsi. Moje ho nema, ale nekde taky na emiminu jsem cetla, ze snad v Podoli ho delaji zdarma, ze na to maji nejaky grant
A nebo si zajit treba do genetu a tam si to zaplatit? Moje dr je super, ale utz ma z roku raz dva. Co vy, nechate si to udelat u sve doktorky?
@Conny píše:
Mlíko taky můžu!
Ju, mliko nemuzu ani netehotna ![]()
A z uzenin se mi taky posledni dny navaluje, tak ze by treti holka
Nejhorsi je to kdyz jdu nakupovat a v obchode se mi ze vseho zveda zaludek, tak nakonec koupim rohliky, detem sladkosti, par jogurtu a jdu zas domu ![]()
@sunny1981 gratuluju k
a snaž se v rámci možností šetřit ![]()
@kaa13 mě se malý taky budí často, zrovna mu navíc leze 2. zub, tak v noci i hodně brečí a musím ho uspávt v náručí jinak neusne a to spí se mnou v posteli. Vzhůru jsme tak 5× i víc za noc, dneska to na mě nějak dolehlo a jsem fakt unavená.
Chutě nemám žádné zvláštní, uzeniny nejím a ani je nekupujem, jen výjimečně šunku od kosti. Sladké tak nějak normálně, jím spíš míň oproti předchozím těhotenstvím, ale to je taky tím, že je jaro a na jaře mívám menší chuť k jídlu a vždycky zhubnu. Tak teď by stačilo kdybych nepřibírala, ještě mám z minulého těhu cca 5 kilo nahoře - v obou jsem přibrala 20 ![]()
Ahoj holky tak já jdu k dr o den dřív, ato teda místo čtvrtka ve středu teda zítra. neboť mi nejde do hlavy proč mi klesá teplota
![]()
My Ovulation Chart
odpoledne jsem trochu zašpinila ale vzala jsem si ascorutin tak uvidím do večera. Ale raději zajdu dřív než pozdě
@magda82 píše:
Ahoj holky tak já jdu k dr o den dřív, ato teda místo čtvrtka ve středu teda zítra. neboť mi nejde do hlavy proč mi klesá teplota![]()
![]()
![]()
![]()
My Ovulation Chart
odpoledne jsem trochu zašpinila ale vzala jsem si ascorutin tak uvidím do večera. Ale raději zajdu dřív než pozdě
Myslíš, že ta teplota něco znamená
?Mně to připadá ještě v normě, ikdyž zase nevím, co dělá teplota dál
,já po pos. tt už tenkrát neměřila…Něco se mi ale plete s nějakýma 18dny, že když se drží teplota nahoře, tak je to těhu, ale nevím od kdy
,to si už nepamatuju
,já tím žila před 2lety…
A špinění bude určo v poho
,ale dobře, že jdeš k dr.
!Budu držet paceny!!!
@sunny1981 Moc gratuluji a hlavně se opatruj ![]()
@Conny Já jdu taky ve čtvrtek
Já už budu 9+0, takže snad už uvidím pořádné miminečko a čeká mě už i průkazka…
@fusa Já jdu do specializovaného centra, bude mě to sice dost stát ale určitě raději zaplatím…pojišťovna mi tisícovku proplatí tak to se dá. Doktor to nedělá, sice se kuknul minule u malé než jsme tam šla jestli je nosní kustka přítomná, ale má rachotinu. Tam mi doktor ukázal jestli má malá všechny prsty na končetinách, jak jsem tam byla podruhé ve 20.tt. Takže já raději specializované středisko, v tom 12.tt to šlo už tak krásně vidět všechno ![]()
@Fiducia No ultrazvuk rozhodne nema nejmodernejsi, ale zase ma dlouholetou praxi, vzdycky tam ten NT screening delala, ale nekde jsem tu natrefila na seznam certifikovanejch doktoru a mezi nima psana neni, zkusim to najit. Ja nevim, tam se meri ta nosni kustka a sijove projasneni
plus teda vysledky krve, tak nevim jestli zalezi az tak na utz nebo spis na sikovnosti. Tadyje kdyztak ten seznam dr co maj nejak ten certifikat: https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
@magda82 Já myslím, že jak ti teplota neklesne pod čáru tak je to ještě v pohodě
Může klesat pošalenýma hormonáma když špiníš, ale ještě není pod čarou tak to bude v pohodě. Já jsem měřila 18 dní po očekávané MS a potom toho nechala…mi se ale teplota držela nahoře a všelijak skákala…
@magda82 S teplotama bohuzel neporadim, nikdy jsem si nemerila, ale snad to budes mit v poradku, zitra drzim palce!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat