Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1126
26.3.13 16:18

@Via O penize nejde, taky mi pojistovna neco proplati a tech 1200 nebo 1500 neni tolik, ale spis si rikam, jestli to nedramatizuju, doted jsem to neresila. Zeptam se na to pristi tyden pri kontrole.

• načítám...
7674
26.3.13 16:18

@Via - čtvtééék, jóóó :dance: :palec:!!!A s těma 18dny to asi bylo jak píšeš :palec:,dík za připomenutí!

• načítám...
35414
26.3.13 16:29

@fusa ja teda nevim, ale domnivam se, ze kdyby to bylo jen o sikovnosti doktora, tak 15 stovek si rad vezme kazdy :lol:
No, uklidnuje me, ze moje dr. na tom seznamu je :potlesk: I kdyz teda najit ji byla fuska :mrgreen:
Tady jsem neco nasla:

Kdo Vám může screening v I. trimestru udělat? Mohou dělat screening v I. trimestru všichni gynekologové?

K provádění screeningu v I. trimestru je potřeba specielního zaškolení, znalostí v ultrazvkové diagnostice a v neposlední řadě zapojení do poměrně přísného systému kontroly. Není to samoúčelné, protože stanovení rizika je potřeba provést s maximální odpovědností a přesností. Neustále aktualizovaný seznam sonografistů, kteří jsou dostatečně erudováni a pravidelně kontrolováni mezinárodní certifikační autoritou- Nadací fetální medicíny se sídlem v Londýně (www. fetalmedicine. com/foundation) je na webu této certifikační autority

zdroj: http://www.abctehotenstvi.cz/…im-trimestru

• načítám...
Mufina
26.3.13 16:30

@magda82 já mám asi jen radu už tepltu neměřit ať se zbytečně nenervuješ :kytka: U dr. to určitě bude v pořádku :hug:

• Upravit
26.3.13 16:32

@fusa Moje doktorka tam je taky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
Mufina
26.3.13 16:33

@fusa tak jsem mrkla na seznam a moje dr. tam je - ale ona i pracuje v Gennetu na fetální medicíně, takže tam to dělá denně. Minulé těhu, ale měla zrovna zlomenou nohu tak jsem byla u jiného dr. a ten na seznamu není, věděla jsem to i tehdy, ale nechtělo se mi to řešit.

• Upravit
1126
26.3.13 16:54

Tak ze bych se taky objednala do toho Gennetu :nevim: Zas je mi to blby, kdyz mi to nabizi, ze mi to udela (plati se u ni jen ten UTZ 300,–, za krev se neplati), rict ji, ze pujdu radsi jinam, kde maj certifikat. Nebo ji to nerict :think:, no jeste uvidim..

• načítám...
3815
26.3.13 16:59

@Fiducia to víš, dopoledne mi bylo fajn, nějak jsem to ale zakřikla a už mi je zase blbě, i pro mladou musela dojít mamka. dneska na mě byla kontrola, tak koukal že jsem poctivě doma :pankac:

• načítám...
14777
26.3.13 17:08

Díky za rady od zítřka tedy neměřím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a budu v klidu :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
7674
26.3.13 17:21
@magda82 píše:
Díky za rady od zítřka tedy neměřím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a budu v klidu :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
9126
26.3.13 18:25

Tedy holky, tady si člověk na celý den odběhne a pak nestíhá dočítat :jazyk: Samozřejmě už nevím, na co jsem chtěla reagovat a jména si ještě nepamatuju
@sunny1981 gratuluju k srdíčku
@Mufina, ani nevíš, jak mě vždycky potěší, když někomu nespí v noci dítě :mrgreen: Já spím už rok a půl max. 2 hodiny v kuse a to občas půl noci probdím. Pořád čekám, kdy se to zlomí, ale asi brzy nebudu spát vůbec :cert:
Tak já jsem tam svého gynekologa nenašla, což mě hodně překvapuje, patří pod GynHelp a je to fakt profesionál, má nejmodernější zařízení, rozhodně neplánuji jít někam jinam.

• načítám...
7674
26.3.13 21:06

@gerose - taky jsem svého dr. nenašla :nevim:,ale taky nehodlám jít jinam ;)!A nespaní mě mrzí, u nás se hajká luxusně :srdce:,hlavně, aby to vydrželo :zed:!!!

• načítám...
3815
26.3.13 21:09

Tak dneska už přišlo na zázvorové bonbony, je to hnus, tak snad to pomůže :poblion: jinak já v noci spím, holky už jsou velké, to budu mít pomocnice :lol:

• načítám...
7175
26.3.13 21:21

Krásný večer všem.

add chutě
já mám chuť snad na všechno a pořád :mrgreen:, ale přitom mi je i nevolno, takže stačí trocha čehokoliv a dál už jíst nejde :roll: Nedávno jsme byli nakupovat v obchodě a když jsem procházela mezi regály se všemi těmi jídly, udělalo se mi velmi špatně, tak jsem to zahnala právě koupeným rohlíkem… Také je zajímavé, že mám poslední dobou pořád žízeň :roll:

• načítám...
3815
26.3.13 21:27

@Yvon-ka já dnes šla do práce podepsat papíry a jak jsem šla kolem kantýny, smrděl tam olej z hranolek a myslela jsem, že tam oběd hned nechám :poblion:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+