Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@xantipi píše:
Ahoj holky, tak jsem včera byla u svého dr. a zjistila jsem, že nemá UZV. Tak mě prohlédl, udělal stěry s čípku a říkal, že je vše v pořádku a dal mi průkazku.. tak se mám akorát za 4 týdny objednat na prvotrimestální screening. tak to nebudu řešit, jen kdybych nějak moc zakrvácela tak zajedu a pohotovost… S tou prúkazkou mě docela překvapil, jsem 7+4tt, což je docela brzy…
to je brzy, teda podle mé dr.
Ta mě na UZ pošle někdy až po 8. týdnu a průkajdu mi dá tak v 10. - 11.
Dokud prostě nebudu mít ten první UZ, kde bude mimi v děloze a srdíčko, tak průkazku nedostanu.
@Conny píše:
@Kateřina33 - vítej!V kolikátém tt asi jsi a kdy jdeš k dr.
?
jé děkuju ![]()
jéj v kolikátém jsem ani nevím, poslední MS byla 6.2.
![]()
K dr. jdu zítra, ale UZ ona nemá, takže to bude jen taková ta „růčo“ prohlídka ![]()
Beru Utrogestan. A jinak teda jsem šíleně unavená a bývá mi těžko celodenně.
@Kateřina33 vitej
kdy jdes na KO? No, kolik nas tu je si muzes spocitat ![]()
Tak já nemám vůbec odhad kolik nás tu je, řekla bych víc než 15 ![]()
Taky jsem hrozně unavená, pořád jsem v pohodě a najednou na mě padne taková únava, že sotva stojím na nohou.
@Evikus vítěj mezi námi ![]()
@Kateřina33 vítej
, tak to bys měla být dnes 7+0, škoda, že ti nebude dělat ultrazvuk, už by tam bylo vidět srdíčko. To jsem nevěděla, že v současné době ještě některé dr. nemají ultrazvuk
Jo jo, ještě takový dr. existujou, tady u nás takový jsou. A ti posílají na UZ do nemocnice, 3× za celé těhotenství
![]()
Já jsem teda taky jak mátoha…a když jdu večer spát tak prostě neusnu
ach jo… ![]()
Vítám nové těhulky ![]()
@Kateřina33 tyyy jo tak to jsem fakt dlouho neslyšela, že gyndář nemá utz
To je škoda..bylo by si myslím už ![]()
Já jdu až toho 15. a to bych měla být 8+3
tak si myslím, že už budeme i vidět juniora a nejen váček
![]()
@Kateřina33 tak to Ti nezávidím teda…ještě lítat někam na utz…a jen 3× vidět bobečka ![]()
@pita.klingerka píše:
@Kateřina33 tak to Ti nezávidím teda…ještě lítat někam na utz…a jen 3× vidět bobečka
ještě teda chci na ten screening se objednat, to dělají v jiném městě. Tak mimi uvidím 4×.
Jsem zvědavá, jestli tu někdo bude mít dvojčátka ![]()
@Kateřina33 no ty se teda najezdíš
ale co by jsi pro mimi neudělala
Nooo taky jsem zvědavá jestli se nááhodou neobjeví double
U mě na 100% ne
I když vidět šel jen váček…
@Kateřina33 Vítej
No já jsem byla na IVF, takže srdeční akci už mám potvrzenou když jsem byla 6+6tt. proto mi ji doktor dal. Říkal, máme srdíčko tak dostaneme průkazku… ![]()
Ahoj holky, vitam nove tehulky
dnes KO a vse v poradku, mimi je tam kde byt ma a mame 3 mm, tak odpovidame 6tt, mam dojit za 14 dni, tak to zas budou nervy
@xantipi píše:
@Kateřina33 VítejNo já jsem byla na IVF, takže srdeční akci už mám potvrzenou když jsem byla 6+6tt. proto mi ji doktor dal. Říkal, máme srdíčko tak dostaneme průkazku…
koukám, že jsi měla dlouhou cestu k miminku viď
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat