Kopie Listopad 2013

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36148
27.3.13 13:18

Jé, Mufíku, jak budete mít krásně děti věkově blízko :pankac:

• načítám...
Mufina
27.3.13 13:20

@Kateřina33 jj, bude u nás veselo :)

• Upravit
9126
27.3.13 13:24

Také jsem pro uzavřenou skupinu, už jsem to taky chtěla navrhnout, ale pak jsem si říkala, že ještě počkám, protože ono se to tu ještě protřídí, někdo přestane přispívat. Je fajn, když si tak budeme moct psát osobnější věci, takhle už moderuji skupinu miminek z října 2011, víme o sobě hodně důvěrných věcí, často se i scházíme.
Vítám novou maminku a gratuluji k úspěšným kontrolám :hug:

• načítám...
35414
27.3.13 13:42

@gerose ja uz moderuju 3 skupiny :mrgreen:

• načítám...
35414
27.3.13 13:44

@Kateřina33 sorry za navstevu na profilu :oops:

• načítám...
36148
27.3.13 13:49
@Fiducia píše:
@Kateřina33 sorry za navstevu na profilu :oops:

proč sorry? :nevim:

• načítám...
199
27.3.13 13:49

Ahoj holky, díky za přivítání :mavam:
Zběžně jsem pročetla příspěvky za dnešek a nevím už která jste to psala, ale i já měla u prvního těhotenství MUDr. bez UZV a taky mi to nějak nevadilo. Poslala mě 3× na UZV do nemocnice a jinak to taky dělala hmatem. I na krev jsem chodila jinam. U ní byl problém jedinej, že se tam dlouho čekalo, klidně i 1,5h v čekárně. Teď když už mám dceru tak jsem MUDr. změnila, protože kvůli hlídání bych to fakt nedala - když bych ani nevěděla jak dlouho tam skejsnu.
Jsem v nějakém 9tt - to je pravda, ale stejně mě překvapuje, že mě už tlačí kalhoty, vím že to u druhého roste rychleji, ale u dcery jsem nosila svoje kalhoty až do třetího měsíce uplně v pohodě.

• načítám...
199
27.3.13 13:51

Jo a taky jste tu některá psala o tom prvotrimestrálním screeningu - nevím jak která pojišťovna, ale ZPŠ proplácí 1000Kč na toto vyšetření, což je super.
Mě to MUDr. sama navrhla, že je to lepší a průkaznější než ty triple testy. Ale u prvního mi dělali triple testy a vyšlo to dobře a bylo a je to dobrý, tak nevím jestli to není jen zbytečný humbuk, fakt nevím :nevim:

• načítám...
35414
27.3.13 14:01
@Kateřina33 píše:
proč sorry? :nevim:

jsem se uklikla :lol:

• načítám...
9126
27.3.13 14:02

A co se dá hmatem poznat? Já jsem tedy vždycky ráda, když vidím jak se tam to mrně hýbá, mrská ručičkama, nožičkama… Vždycky si beru flashku a on mi z každé návštěvy nahraje 10-15 fotek :dance: Navíc je pro něj samozřejmost, že si tam ženská bere partnera, takže pro manžela to byl taky zážitek a nenechal si ujít ani jednu kontrolu.

• načítám...
36148
27.3.13 14:03
@Fiducia píše:
jsem se uklikla :lol:

ale nemáš se za co omlouvat :nevim: :hug:

• načítám...
36148
27.3.13 14:06
@gerose píše:
A co se dá hmatem poznat? Já jsem tedy vždycky ráda, když vidím jak se tam to mrně hýbá, mrská ručičkama, nožičkama… Vždycky si beru flashku a on mi z každé návštěvy nahraje 10-15 fotek :dance: Navíc je pro něj samozřejmost, že si tam ženská bere partnera, takže pro manžela to byl taky zážitek a nenechal si ujít ani jednu kontrolu.

to zní hezky :palec: Člověk je takovej klidnější viď :palec:
POhmatem mi zjistí jen jak se mi zvětšuje děloha a stav čípku. O miminku to nic neřekne :|
No a fotku jo, dostanu jen jednu a to za 100 Kč :cert:

• načítám...
199
27.3.13 14:07

@gerose Ahoj, nevím, já bych nepoznala hmatem nic, ale nejsem gynekolog :mrgreen: vezmi si ale že dřív taky UZV nebyl a nikomu to nevadilo, víš jak to myslím. Je to samozřejmě super, ale mě stačily ty 3 UZV, i jsem četla že ty tři jsou nejdůležitější (12., 18., 30. nevím přesně ten poslední - týden)

• načítám...
199
27.3.13 14:09

Jo a do té nemocnice na všechny tři UZV se mnou šel manžel a ze všech mám fotku, takže to bylo super.
Naopak teď se mnou asi nepůjde, protože bude vždycky hlídat dceru a fotku jsem nedostala!!! Tak snad příště, nemám ještě ani průkazku, byla jsem na kontrole v 7tt.

• načítám...
199
27.3.13 14:12

Holky jdu učit, snad se sem dostanu večer, ale jestli sem budete přispívat rychlostí blesku jako dosud tak to stejně nebudu stíhat všechno číst :cert: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+