Kopie Listopad 2013

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3815
27.3.13 20:51

@lenajs ahoj a vítej u nás, koukám že budeme mít asi skoro stejný termín, ale to se dozvím až za 14 dní, taky jsem dnes měla mimi na utz jen maličký, celé 3mm :lol:

• načítám...
13739
27.3.13 20:55

Asi nezvládnu reagovat na všechno, co jste tady řešily, i když jsem vás poctivě četla - tak snad jen:
příznaky - strašně mě bolí prsa, ani se jich nemůžu dotknout, spát na břiše mě bolí :zed:, to si u prvního vůbec nepamatuju, jsem malátná a unavená, včera mi bylo i zle od žaludku, což myslím ještě přijde, i když u prvního jsem to celkem zvládala, to jsem první tři měsíce skoro nejedla, zato teď mám pocit, že bych sežrala slona a to střídání chutí je příšerné, včera jsem nudle od číňana zapila vanilkovým mlékem a večer snědla sklenici nakládaných hub :oops: :poblion:

Testy - klasika krevní, co se dělají do průkazky, pak rozhodně NT screening, o tripplech pouvažuju, jestli je neodmítnu :think:, velký UTZ ve 20 tt, echo srdíčka, glukózový test a pak tuším ještě jeden UTZ kolem 30tt. Můj doktor dělá jen ty základní 3 UTZ za těhotenství, jinak posílá na screeningy a echo do nemocnice.

Jména - no protože u malého jsem neměla možnost jakékoliv volby - prostě Oldřich dědeček, tatínek, tak i syn :mrgreen:, přizpůsobila jsem se a mám slíbeno, že u druhého vybírám já, takže chlapeček David, toho jsem chtěla i poprvé no a holčička zatím vede Valerie :srdce:, moc bych si přála holčičku. :)

U Oliho jsem tak nějak od začátku věděla, že je to kluk, teďka tuším, že holka, ale nevím, jestli si to jen moc nepřeju.

Příspěvek upraven 27.03.13 v 21:01

• načítám...
13739
27.3.13 20:56

@mamka.92 no vidíš a já jsem si Oliho porodila k narozeninám - prý když má svátek s tatínkem, tak aby mi to nebylo líto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7251
27.3.13 20:56

@lenajs ahoj, vítej, máme podobný termín-já 18.11…také jsme se snažili přes půl roku(chtěla jsem původně navázat na první rodičák..),malé budou tři na konci května:-)

• načítám...
13739
27.3.13 20:57

@pavlushka no doktor měřil tu dutinku, vyšlo mu 5+2, ale říkal, že to nic neznamená, že uvidíme za ty dva týdny. :)

• načítám...
13739
27.3.13 21:00

@sunny1981 máme to úplně stejně, koukám, že i první děti skoro ve stejný měsíc :palec: Já jsem taky chtěla navazovat, jenže člověk míní, život mění, Oli se nám povedl hned, tak jsem nějak nečekala problémy…jenže spousta stresu, málo času, už jedno dítě, takže se to nedařilo, chtěla jsem rodit aspoň na jaře a teď jsem ráda i za ten listopad, hlavně, aby to dopadlo. :palec:

• načítám...
7251
27.3.13 21:03

@lenajs to mi povídej, asi se budu bát celé těhu, jestli je vše ok..
a pročpak jsi nechodila do červnovek 2010? já měla původně termín červnový, tak jsem od začátku tam i když mládě nakonec vykouklo ven už v květnu..

• načítám...
13739
27.3.13 21:04

@sunny1981 my taky máme červnovou skupinu, asi jich bude víc :think: Je možné, že když vznikla ta naše a zamkly jsme se, tak vznikla ještě další. :think:

• načítám...
1633
27.3.13 21:07

Ahojky holky tak jak se tu máte? :kytka:

• načítám...
9126
27.3.13 21:11

Tak mě právě všichni strašili, že když první šel rychle (první měsíc intenzivního snažení :hug:), tak že druhé trvá dlouho. Kamarádce to dokonce řekla doktorka. A je pravda, že jsem kolem měla i holky, které takhle čekali 2 roky. Tak jsme si řekli, že pomalu začneme zkoušet, že takový duben, květen by byl fajn. A výsledek? JEDEN sex 1 den po menstruaci a ||:mrgreen:

• načítám...
36148
27.3.13 21:14
@gerose píše:
Tak mě právě všichni strašili, že když první šel rychle (první měsíc intenzivního snažení :hug:), tak že druhé trvá dlouho. Kamarádce to dokonce řekla doktorka. A je pravda, že jsem kolem měla i holky, které takhle čekali 2 roky. Tak jsme si řekli, že pomalu začneme zkoušet, že takový duben, květen by byl fajn. A výsledek? JEDEN sex 1 den po menstruaci a ||:mrgreen:

to je dobrý :lol:
Ale taky jsem slyšela o hodně případů, že jedno mimi šlo rychle a druhé ne.
U mě to bylo nastejno u všech ;)

• načítám...
7251
27.3.13 21:22

My měli první na první pokus…druhé asi na padsátý :cert:

• načítám...
3815
27.3.13 21:24

My první po 9 měsících, druhé těhu po roce a čtvrt a teď to třetí do 6 týdnů od potratu :lol:

• načítám...
11514
27.3.13 21:27

@tutinka Jééé moc gratuluji k :srdce: :potlesk:

• načítám...
11514
27.3.13 21:34

@magda82 Grstulka, to se nám to tady pěkně srdíčkuje… :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat