Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Fiducia píše:
Nemluvte mi o zehleniu nas se zehli jen to, co je nezbytne nutne
az budu prat oblecky na mimino, tak se zcvoknu
taky tak
Žehlím minimálně ![]()
Taky nechápu
, že dnes ještě nějaký dr. nemá UTZ, já bych snad i měnila
,nechápu jak může vyšetřovat i normálně - nejen v těhu???Mně např. po porodu kontroloval dělohu přes UTZ…
Jinak já měla poslední MS 9.2. ![]()
@Fiducia píše:
Ok, dame hlasovat, a zitra bych napsala adminum
jste pro uzavrenou skupinu
ANO, už jsem to chtěla taky dřív navrhnout
!!!
ANO ![]()
Já už jsem nežehlila asi 6 týdnů
Vždycky to nějak protřídím akorát a vyžehlím nutný kousek a končím. Malé nežehlím vůbec a mimču počítám taky nebudu, to bych se zbláznila. Ty malé věci vždycky nějak šikovně pověsím a je to.
No nic jdu zalehnout, už sotva vidím. Ta únava to je něco šíleného opravdu. Odpoledne hodinu minimálně spím a stejně v sedm večer končím a nejraději bych spala zas ![]()
@pavlushka píše:
Ahoj holky, vitam nove tehulkydnes KO a vse v poradku, mimi je tam kde byt ma a mame 3 mm, tak odpovidame 6tt, mam dojit za 14 dni, tak to zas budou nervy
Gratulace
!!!
@Conny píše:
Taky nechápu, že dnes ještě nějaký dr. nemá UTZ, já bych snad i měnila
,nechápu jak může vyšetřovat i normálně - nejen v těhu???Mně např. po porodu kontroloval dělohu přes UTZ…
tak me dela dr. utz pokazde, i kdyz jdu na netehotnou prohlidku
ale byvaly dr. (sel do duchodu) se ridil pohmatem, a na utz zval do nemocnice, a to jen vyjimecne. A byl hodne chvaleny ![]()
Tak já právě dožehlila
!!!A taky povysávala celý byt, navařila obídek, chystám se vyblejskat koupelnu a WC! Jak mi malá začala vstávat o hodinu dřív (6.30 -7hod.),tak stíhám neskutečnou spoustu věcí
!!!
Via - taky zítra máme kontrolu a taky budeme v neděli oznamovat
!
@Conny to jo bude to pěkný. Jsem podruhé těhu tak sem zvědavá jak ten prcek bude tentokrát růst.
Taky jsem pro uzavření diskuze, apoň budeme moct psát osobnější věci ![]()
Žehlení - žehlím jen košile manželovi do práce, jinak věším tak aby to nebylo moc pomačkané. Já navíc používám látkové pleny, tak to bych se zbláznila všechno žehlit ![]()
Jedinou a poslední MS jsem měla 8.2. ale těžko říct, kdy byla OVU, protože v pátek 8.3. jsem testovala a bylo bílo - ale testovala jsem v poledne a test jsem nijak dlouze nestudovala, tak třeba by tam duch byl
Ani nebudu vědět jak nahlásím dlouhé cykly, když po porodu byla jen jedna MS a to až 7 týdnů po odstavení.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat